Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 987654323456789

zadawać facetowi to pytanie

Polecane posty

Gość 987654323456789

jesteśmy ze sobą dwa lata, on jest masakrycznie cholernie przystojnym 28 letnim facetem i wiem że miał duże powodzenie, z reszta nadal ma. Od dłuższego czasu chodzi mi po głowie żeby zapytać z iloma przede mną spał. Wiem że miał jedną bardzo powazna miłość ale kiedyś na jakieś imprezie od jego kumpla usłyszałam zdanie że jak studiował to w jego łóżku co tydzień była inna :o zatkało mnie po prostu. Chce go zapytać ale jak powie że spał z 20 dziewczynami to zacznie się wojna :O wścieknę się strasznie i zastanawiam się czy może lepiej nie pytac i dac sobie spokój :o

Gość gość
Nie mam pieniędzy na burdeeel a chce poruuuuuchać nie mam czym zapłacić dzzziwwce Jestem z biednej rodziny czasem obbcciągnne druta ojcu, ale żadnego kieszonkowego za to nie dostaje. Trzeeeeepie konia w zaciszu domu od kilku już lat, czasem zaliczę siostrę lub matkę. W wolnych chwilach zakładam stare prezerwatywy znalezione w lesie, lubię ich zapach. Muszę do poniedziałku uzbierać 239 zł, więc podaje niezbędne dane do przelewu. - Rafał Symanski ul. Rutowa 104 81-589 Gdynia Nr konta. 56 2060 6007 0000 2345 1130 9020 - Telefon: 792 478 770 - Kto mi pomoże

Gość 987654323456789
upup

Gość a co cię obchodzi ile miał
PRZED tobą? ważne żeby był wierny. a ty ilu miałaś? to twój pierwszy??

Gość gość
mozesz zapytaac, liczy sie szczerosc

Gość 987654323456789
To mój drugi :O mam 26 lat, miałam jeden roczny związek a potem drugi bardzo długi. Jak sobie pomyślę że on miał z 20 dziewczyn w łóżku to az mi sie niedobrze robi :o

Gość dodajn3tt
ja bym nie była z facetem który do 18 roku zycia zaliczył tyle dziewczyn, d****arz i tyle.

Gość dodajn3tt
28

Gość gość
"Jak sobie pomyślę że on miał z 20 dziewczyn w łóżku to az mi sie niedobrze robi " - dlaczego? co w tym zlego?

Gość 987654323456789
no jak to co :O a to że ****** się z każdą która tego chciała, że najwazniejsze było zamoczyć z byle którą i byle gdzie. Ja nie puszczałam sie z pierwszym lepszym i chce tez faceta który ma jakieś zasady i kręgosłup moralny. Ja rozumiem przelotny seks ale kurde 20 dziewczyn :o no bez jaj. Taki facet to d****arz.

Gość gość
to 90% facetow to d****arze :P i wcale tutaj nie chodzi o to, zeby wkladac w co popadnie. seks to seks. pozdrawiam, facet.

Gość 987654323456789
więc co to znaczy d****arze jak nie wkładania w co popadnie ?

Gość 987654323456789
jesli usłysze że on spał z 20 dziewczynami to zrobię wszystko żeby mu dorównać. Ja nie po to się szanowałam żeby wiązać się z facetem który takie zasady miał gdzieś i bzykal wszysto jak leci.

Gość gość
źle myślisz facet który mial wiele przynajmniej ma porównanie i wcale nie będzie chciał szukac bab gorszy jest taki co miał tylko jedną albo żadną bo w małżeństwie będzie łapał każdą okazję-taki nienasycony gorsi są faceci brzydcy bo lapią każde barachło przystojny nie leci na każdą bo wie że każda by na niego poleciała- ma wybór i staje się wybredny

Gość gość
d****arz to facet, ktory zadaje sie z d******** placac im za seks, proste. nie chce sie wypowiadac za ogol facetow na calym swiecie, ale tak juz po prostu jest. cos zaliczyc zawsze mozna. i zazdroszcze takim, co mieli po 20 dziewczyn. ja na koncie mam dopiero 5:(

Gość gość
etap jego życia kiedy cię nie znał był jego życiem teraz jest etap z tobą i tego się trzymaj tamten chlopak z przed lat który był lekkoduchem już nie istnieje a jak będziesz chciała mu dorównać to cię zostawi

Gość gość
szanuj co masz to co było nie istnieje a co będzie nie wiadomo skoro wybrał ciebie to czuj się wyjątkowa bo jak będziesz mu zatruwać życie to znajdzie inną