Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wniosek o roczny maciezyński jego wzór

Polecane posty

Gość gość

Ma któraś z Was wzór wniosku o roczny macierzyński? Chodzi mi by napisać do dyrektora o ten od razu na rok co jest 80% płatny. Pomoże ktoś? bo ja się gubię już w tych wnioskach, co znajdę to cos innego.

Gość gość
google:)

Gość gość
Autorko, mam ten sam problem co Ty..ale widzisz na tym forum nie warto się zwracać o pomoc..

Gość gość
rodzicielski. gov.pl co Wy byście zrobiły gdyby Wam neta odcieli

Gość Mylona
Kochana bo to jest tak,nie ma takiego co się składa na cały rok,najpierw piszesz o macierzyński 20 tyg potem o dodatkowy macierzyński 6 tyg i 26 tyg rodzicielskiego,możesz je złożyć wszystkie 3 za jednym razem ale to są 3 osobne wnioski

Gość gość
a wystarczy poszperać trochę w necie a Wam się nie chce

Gość gość
Ja napisalam jeden i w nim zawarlam prpsbe o wszystkie 3 urlopy. Nie mialam zadnego wzoru tylko siadlam i napisalam z glowy. Zadzwon do kadr i zapytaj czy nie maja takich wnioskow i niech Ci terminy wylicza :-) Jak usiade do kompa tp moze przekleje tu tresc bo yeraz pisze z telefonu :-)

Gość gość
niektóre jak widać mają problem z napisaniem prostego wniosku

Gość gość
Oj przestańcie wyzywać, do tej pory wniosku takiego nie pisałam. Miałam swoj macierzyński z "przydziału! i bylo ok. Teraz się gubię w tym wszystkim i nie chcę zawalić bo zależy mi by miec caly rok 80 % wypłaty a nie 100 + 60. W necie ciezko znaleźć konkretny wzor/wzory wniosków, więc proszę Was o pomoc ale widocznie łatwiej jest gderać niz pomóc. No chyba że te co gderaja to nie pracują i pisać takich wniosków nie muszą. Tylko po co wtedy tutaj mieszać? Moje panie w kadrach nie mają pojęcia o takich wnioskach bo jestem pierwsza ktora coś takiegk chce, więc i One mi nie pomogą.

Gość gość
Podnoszę bo też jestem zainteresowana.

Gość gość
Chyba tutaj nikt nie pisał takiego wniosku :(