miramar 320 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Istnieje jeszcze wiele napojów leżących daleko od alkoholu. Akurat ten temat jest bardzo istotny dla mnie, bo to mój temat Stojących chyba. Alkohol stoi albo płynie. Czepiam się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 67 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, miramar napisał: Tam był czasownik "mam" a nie czasownik "czasownik". 32 minuty temu, miramar napisał: Gdyby tam był czasownik, to tak. Ale ponieważ tam go nie ma, to nie. O to zdanie mi chodzi. A zresztą.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Stojących chyba. Alkohol stoi albo płynie. Czepiam się? U mnie w lodówce akurat leżą w takich metalowych leżach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 12 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Gdybym był porządnym facetem, to nigdy nie zawitałbym na to forum. Swój do swego ciągnie. I w świętym miejscu nie ma samych porządnych, nadal to nie powód aby usprawiedliwiać sytuację, nic ku lepszemu nie robić (choćby wtedy, kiedy jest cień szansy na powodzenie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Przypomina zaburzenie obsesyjno-kompulsywne;). Publiczne sugerowanie zaburzenia jest eleganckim zachowaniem? Tylko się upewniam. Nie chcę popełnić błędu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: I w świętym miejscu nie ma samych porządnych, nadal to nie powód aby usprawiedliwiać sytuację, nic ku lepszemu nie robić (choćby wtedy, kiedy jest cień szansy na powodzenie). Aż tak bardzo w życiu nagrzeszyłaś, że teraz chcesz być niemalże świętą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 12 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Miecz napisał: Istnieje jeszcze wiele napojów leżących daleko od alkoholu. Akurat ten temat jest bardzo istotny dla mnie, bo to mój temat A mowa była o piwie. Nie zawsze zwracam uwagę czyj jest temat (jeśli mowa o forumowym). Dobrze, znikam, nie pasuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Pył na wietrze napisał: Przypomina zaburzenie obsesyjno-kompulsywne;). Nie przystoi tak pisać! Edytuj ten post! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Dobrze, znikam, nie pasuję. No cóż, dobrze że sama na to wpadłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samo Zuo 0 Napisano 4 godziny temu 26 minut temu, Pył na wietrze napisał: To forum służy luźnym, emocjonalnym dyskusjom, To forum wybitnie niczemu nie służy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 12 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Aż tak bardzo w życiu nagrzeszyłaś, że teraz chcesz być niemalże świętą? To nie jest warunkiem tej potrzeby, vide Carlo Acutis. Nawet nie myślę o byciu niemal świętym, jak nie myślę o tym aby urosnąć jeszcze 5cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Miaina napisał: Nie da się uciec przed nieuniknionym. Co za fatalizm. Burza może przejść bokiem albo odgromniki zadziałają i ponownie zaświeci słońce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 12 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Nie przystoi tak pisać! Edytuj ten post! Tak poważnie, faktycznie miałam taką myśl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Samo Zuo napisał: To forum wybitnie niczemu nie służy. Mylisz się. Służy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: To nie jest warunkiem tej potrzeby, vide Carlo Acutis. Nawet nie myślę o byciu niemal świętym, jak nie myślę o tym aby urosnąć jeszcze 5cm. No i chyba masz więcej niż piętnaście lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 12 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Samo Zuo napisał: To forum wybitnie niczemu nie służy. W założeniu temu co pisałam, a bywa różnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: No i chyba masz więcej niż piętnaście lat. Bez różnicy kiedy się ktoś obudzi do życia tego rodzaju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Nie przystoi tak pisać! Edytuj ten post! Ale dlaczego? To akurat jest eleganckie i dopuszczalne w towarzystwie ludzi, którzy się nie znają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: No i chyba masz więcej niż piętnaście lat. Bez różnicy kiedy się ktoś obudzi do życia tego rodzaju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Tak poważnie, faktycznie miałam taką myśl. A teraz pomyśl, jak bardzo zgadzalibyśmy się już po pierwszym piwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 263 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, miramar napisał: i ponownie zaświeci słońce. A w to nie wątpię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Bez różnicy kiedy się ktoś obudzi do życia tego rodzaju. To nie przebudzenie a raczej ucieczka od siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 67 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Bez różnicy kiedy się ktoś obudzi do życia tego rodzaju. Tu czasem nie ma być przecinka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ale dlaczego? To akurat jest eleganckie i dopuszczalne w towarzystwie ludzi, którzy się nie znają. To już powinna wypowiedzieć się na ten temat userka z nickiem zaczynającym się na S. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: To nie przebudzenie a raczej ucieczka od siebie. W Twoim odczuciu. 1 minutę temu, Miecz napisał: A teraz pomyśl, jak bardzo zgadzalibyśmy się już po pierwszym piwie Tak szczerze (nie w związku z piwem) nudzi mnie taka rozmowa na dłuższą metę, jak i was ze mną jak sądzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: W Twoim odczuciu. Tak szczerze (nie w związku z piwem) nudzi mnie taka rozmowa na dłuższą metę, jak i was ze mną jak sądzę. Ani Ty nie jesteś misjonarką, ani my poganami, więc każdy z nas ma prawo poczuć się znudzonym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 12 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, _Gretta napisał: Tu czasem nie ma być przecinka? Możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 12 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, _Gretta napisał: Tu czasem nie ma być przecinka? Możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Ani Ty nie jesteś misjonarką, ani my poganami, więc każdy z nas ma prawo poczuć się znudzonym. Chyba nigdy nie zaprzeczałam temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Ani Ty nie jesteś misjonarką, ani my poganami, więc każdy z nas ma prawo poczuć się znudzonym. Chyba nigdy nie zaprzeczałam temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach