Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej traumatyczne wydarzenie w moim życiu

Polecane posty

Gość gość

Mająć 13 lat wzięłam kilka ziarenek psiej suchej karmy i włożyłam sobie do piczki, podsunełam c**kę psu pod nos i gdy ten wyczuł karmę zaczął mi namiętnie lizać pipkę. Było tak cudownie że doszłam aż dwa razy pod rząd, doszłabym i trzeci ale pies w końcu się zniecierpliwił i ugryzł mnie w moją małą chcąc dostać się do karmy, krzyknełam głośno i w tym momencie do pokoju weszła moja mama i ujrzała mnie bez rozkraczoną bez majtek z psem między moimi nogami :O Po tym incydencie mama przez dwa lata posyłała mnie do psychologa na rozmowy :O Pamiętam jak paliłam się ze wstydu gdy o wszystkim musiałam opowiadać pani psycholog a ona próbowała na siłe zachować kamienną twarz :O To najbardziej traumatyczne i zarazem żenujące wydarzenie w moim życiu. Mimo żę mam już 26 lat męża i dziecko mama do dziś dnia uważa mnie za zboczeńca, mimo że od tamtego momentu incydent ten jest dla nas tematem tabu.

Gość gość
:O

Gość gość
nie wierzę, ale podbijam :classic_cool:

Gość gość
up

Gość gość
nie wierzę... po prostu nie wierze. Przy tym moja historia jest lajtowa. Pisałam z chłopakami przez gg tzw cyber sex matka to wszystko rpzeczytała masssakra