Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedźcie szczerze czy widok niepełnosprawnych osób sprawia że czujecie

Polecane posty

Ja to bym się zdecydowała pod warunkiem że taki niepełnosprawny miałby wielkiego, sprawnego penisa.

a ja się boję obcych ale to nie jest takie "specjalnie" nic nie poradzę że się boję no i nie lubię. Chociaż znam jednego chłopca z ZD i jest nawet w porządku :) Poznałam go spacerując z moim psem, on zawsze chodzi z takim fajnym buldogiem. Nawet się kiedyś odważyłam podejść, a właściwie mój pies mnie przyciągnął (tamta buldożka to suczka). Ale to jest wyjątek. Jak widzę kogoś z ZD to uciekam jak najdalej...

Gość gość
Wiecie, że niepełnosprawni umysłowo, mają potrzeby seksualne? Tacy z porażeniem też, i jak ich pielęgniarki w ośrodkach kąpią, albo nawet rodzice którzy nie oddali, to normalnie widzą jak synkowi siusiak stoi na baczność hehe

Gość gość
zachowuje sie normalnie. Czasem w sklepie widze osoby na wozkachi zagaduje do nich - np pytam ,skad maja fajny wozek ( bo niektore sa naprawde swietne), albo np w galerii pytam, ktorędy wjezdzaja, czy maja jakies specjalne drzwi, czy w miescie dziala transport dla ludzi na wózkach. Czasem pytam, czy moge pomoc, np siegnac po cos. Nigdy nie wiadomo,czy ktos z nas jutro nie bedzie w ich sytuacji. Pogarda? nie wierzę w to, co czytam. Chyba moga tak pisac ludzie bez wyobrazni, ubodzy duche, ktorzy w czlowieku widza tylko cialo ( widac sami nie maja nic lepszego do zaoferowania).

taaaak, na tym forum generalnie myśli się, że wygląd i Twoja seksualność jest Twoim wyborem, więc mnie ten temat tu nie dziwi:D

Gość gość
Pytanie do kobiet: Czy za 1000 złotych uprawiałabyś seks z facetem Downem lub z takim co ma porażenie mózgowe?

Gość gość
Zupełnie szczerze ; NIE ! Co najwyżej współczucie.

Gość gość
Jak ktoś ma ponad 13 lat i i się ich "demonstracyjnie brzydzi" to sam jest niepełnosprawny!

Za 1000 złotych? Jasne :) Lodzik z połykiem, klasyk, anal, wszystko w cenie. Pieniądze droga nie chodzą a taki zastrzyk pieniędzy zawsze się przyda.

Gość gość
nie wiem chyba desperacko potrzebowalabym kasy ale i z downem i z porazeniem....bardzo by mnie brzydzil tak bliski kontakt

Gość wwrrr
''Pytanie do kobiet: Czy za 1000 złotych uprawiałabyś seks z facetem Downem lub z takim co ma porażenie mózgowe?'' Z twojego pytania jasno wynika, ze jedyne kobiety, z jakimi masz kontakt, to prostytutki. Przeciez wiekszosc kobiet z normalnym czlowiekiem nie poszlaby do lozka za 1000 zlotych :O Podszywie Moorland, subtelniej, to moze ktos sie nabierze 🖐️

Gość wwrrr
Ale brzydko napisalam, ''normalnym'' :/ Ide do kata.

Gość gość
Wszystkie kobiety to prostytutki. Jedne robią to z facetami w zamian otrzymując wynagrodzenie pieniężne, inne robią to z facetami otrzymując wynagrodzenie biologiczne (mogą być porządnie przerżnięte przez samca alfa z wielkim penisem). Nie ma innych wariantów :o

Gość gość
gościu z 18:51 ciebie urodziła prostytutka?

Gość gość
Nie moge was czytać jak możecie pisać takie okropne rzeczy na ludzi którzy nie sa temu winni - ludzie coraz bardziej upodabniają sie do zwierząt :((

Gość wwrrr
Logika powala na kolana: kobiety uprawiaja seks w zamian za to, ze ktos uprawia z nimi seks :D :D :D You made my day!

Gość gość
w Holandii i jeszcze jakichs krajach , sa legalnie opłacane kobiety , które swiadczą usługi niepełnosprawnym :)

Gość gość
O logice się tępa szmato nie wypowiadaj. Chodzi o wymianę, co to za różnica czy kobieta prześpi się za spełnienie biologiczne, za mieszkanie, samochód czy kilkaset złotych? Trzeba powiedzieć wprost, że samice to prymitywne, do granic zezwierzęcone osobniki, nikt im żadnych zarzutów z tego powodu nie robi, nikt do nich żalu nie ma. Tak, urodziła mnie prostytutka, nędza, głupia pusta szmata, która dawała d**y komu popadnie i jeden pijany frajer zapomniał wyciągnąć k****a jak się spuszczał. Tak powstałem ja :)

Gość wwrrr
''w Holandii i jeszcze jakichs krajach , sa legalnie opłacane kobiety , które swiadczą usługi niepełnosprawnym'' Nie wiem, co w tym smiesznego, prostytucja powinna byc legalna i kontrolowana tak czy tak, a jak juz byc prostytutka, to nie wiem czy nie lepiej wlasnie pomagac komus, kogo los skrzywdzil, zamiast sprzedawac sie jakims starym dziadom ktorym sie zona znudzila?

Logika powala na kolana: kobiety uprawiaja seks w zamian za to, ze ktos uprawia z nimi seks smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif x to nawet asa śmieszy:D

Gość wwrrr
Wiesz, w sumie to przyznaje ci racje, jak sie porzadnie zastanowic, to swieta prawda, co piszesz: ja sie daje partnerowi rznac po to wlasnie, zeby zostac przerznieta. Ale ze mnie d****a!

Gość gość
A prostytutka bierze pieniądze i nie jest przerżnięta?

Gość mala999la
pierwszy raz, jak spotkalałm się z osobą z niepełnosprawnością intelektualną, to poczułam się nieswojo, bo nie wiedziałam jak się mam zachować, co mogę zrobić, czego nie, żeby nie skrzywdzić go ani nie urazic itd... ale z czasem oswoiłam się, trochę pomagam fundacji (L'arche) wspierającej dorosłych z taką niepełnosprawnością i są momenty, kiedy zapominam o tym. może to kwestia takiej ciepłej, rodzinnej atmosfery w domach l'arche, że każdy się tam dobrze czuje ;) ale polecam - poznajcie ludzi z niepełnosprawnością, to przestaniecie zadawac takie pytania :>