Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak namówić chłopaka, by przestał nosić skarpetki stopki ?

Polecane posty

Gość gość

Tylko załozył zwykłe do kostki, białe lub czarne ? Strasznie pedalsko wyglada w takich krotkich :O

Gość gość
Ale masz zryty łeb.

Gość gość
mój chodzi w stopkach a ja nie mam nic przeciwko temu, bardzo sexy w nich wygląda :) nie to co te do kostek co mi się kojarzą ze starymi dziadami

Gość gość
Powiedz mu wprost, ze wygląda zniewieściale i tyle albo kup mu sama nowe :D tylko błagam, nie takie długie do polowy łydki :D

Gość gość
co Ty gadasz, stopki są sexi!

Nie :P Tzn facet taki tam, figure ma fajna raczej, ale te ciuchy to nie moja bajka stanowczo.

Gość gość
Tak popros go zeby kupil sobie bialy skarpet koniecznie z lyzwa! oraz piekne sandalki a do tego saszetka, jeszcze brakuje wasa debilko. Ciesz sie ze twoj chlopak wie co sie nosi

Gość gość
gość - jesli bedzie sie jadło g***o to tez bedziesz to robila rozumiem ? bo tak robią inni ? Kiedy zalegalizują pedofilie, to tez bedziesz g****ila chłopcow ?

Gość gość
stopki to pryszcz, fajne są. ja najbardziej nie lubie jak chlopak ma luzne bokserki:/

Gość gość
powiedz mu że wygląda jak c******* mój też nosił i w ogóle był zniewieściały to go pożegnałam.

Gość gość
jesteście nienormalni, stopki i bokserki (luźne) to podstawa stroju każdego faceta

Gość Sanndraa
A co jest złego w stopkach? Do niektórych butów ni założysz innych, ale ja Ci to strasznie przeszkadza to kup mu jakieś skarpetki, tylko nie na zasadzie masz i noś, tylko w jakiejś oryginalnej formie, coś w tym jak robi Cup of Sox, oryginalne, kolorowe, zapakowane w kubki od kawy - to może polubi noszenie dłuższych skarpetek.

Gość dariolka90
Bardzo fajne te skarpetki z kubka. Mój chłopak na szczęście nie nosi stopek, stylem dużo bliżej mu do takich jajcarskich skarpet we wzorki. Chyba mu je podaruję na urodziny:)

Gość Sanndraa
Ja wcale nie uważam, że noszenie stopek to coś złego, do niektórych butów pasują krótkie a do innych długie. dariolka90 jak Twój facet jest wyluzowany i lubi nowości modowe, to skarpetki z kubka nadadzą się na prezent.