Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego nie lubicie w ubiorze i wyglądzie facetów ? Pytanie do wszystkich

Polecane posty

Gość georginia9
Spodni mocno obcisłych rurek.... Bluz z wulgarnymi napisami dotyczącymi policji Spodni z bardzo obniżonym krokiem i chyba tyle... ;)

Może jestem, ale nie uznaję elegancji która zakłada białe koszule w parze z cienkim, błękitnym krawatem plus te dziwne spodnie które wyglądają jak wypadkowa spodni mojego dziadka, "alladynek" i pieluchy.

Gość gość
Jak starszy gość udaje młodzieńca,ubierając się w ubrania zarezerwowane tylko dla młodszych.

Gość gość
To jak babcia w mini ;-)))

ale między młodym chłopakiem, a dziadkiem jest duża szara strefa :P

Gość gość
wkładane koszuli w spodnie ma swój cel jakby kto nie wiedział. Tak jak zakładanie paska z dużą klamrą np

Gość samiec 007
zgadzam sie z odmladzaniem. :) Takie 40 latem mysli ze jest cool w trampkach i wydartych jeansach i kolorowym tshirtem :D

Gość gość
A na koszulce jeszcze napis : jestem hot,jestem twój ,bierz mnie ;-)))pierniki jedne

Gość gość
Wielkie słuchawki do słuchania mega muzy,a wielkie takie jak do łączenia z marsem :)

Gość samiec 007
wiadomo o co chodzi z tym odmladzaniem na sile. To jest tak samo oblesne jak kobiety po 30tce zaczynaja sie odmladzac i nosic ciuchy jak 18 letnie prostytutki. Kobieta ma miec klasa a zamiast uczyc stylu, kopiuje 18tki :/

czasem 40letni facet dobrze wygląda nawet w trampkach i podartych jeansach. Nawet z nam takich ;) Nie każdemu pasuje taki zawadiacki styl, ale tym którym tak to niech noszą, za zdrowie.

Gość gość
Nie lubię jak facet nazywa siebie "samcem", "samcem alfa", "bykiem" czy "przystojniakiem"... który wygląda i zachowuje się jak kogucik w otoczeniu kur, który czeka na uznanie, podziw wobec jego urody i chce kolekcjonować kurki, podbijając swoje ego, któremu służy ponad życie. Nikogo innego nie pokocha tak jak siebie i swoje piękno. Znam takich sporo i mimo, że brzydcy nie są, to nie potrafią zbudować stabilnego związku... bo są słabi, jak chorągiewki na wietrze. < NARCYZOM i BAWIDAMKOM bez kręgosłupa moralnego mówię NIE, za bardzo koncentrują się na sobie i swym wyglądzie, przez co nie są męscy i też trudno ich nazwać mężczyznami. Jak ktoś, kto potrzebuje uznania (chorągiewka na wietrze) może mieć stabilny, niezależny od otoczenia charakter? Często tacy młodzi już dawno nie są ale nawyków nie chcą zmienić, jednak z czasem i kogucik traci na swej krasie i co wtedy taki sobą może reprezentować?

Gość gość
NARCYZOM i BAWIDAMKOM bez kręgosłupa moralnego mówię NIE x Jesteś chyba jedyną kobietą, która tak uważa :(

Gość dla mnie to
Co do wyglądu bardzo zwracam uwagę na paznokcie i dłonie mężczyzny, tj. zero brudu pod płytka, czystość i higiena. Zarost- to różnie, lubię mężczyznę bez zarostu,,,,ale są dni w których mężczyzna z 3-dniowym zarostem jest dla mnie bardziej sexi.. Zapach- mam fioła na punkcie - nie chodzi tylko o wodę toaletową jaką używa ale o jego indywidualny zapach

Gość gość
nie lubie : kolczyków , koralikow na szyi ,wlosów na zel, nieswiezych koszulek , ogolnie facet musi pachniec, jesli nie ma wody , to chociaz ubrania niech pachną praniem hehe

Gość bluebook
a ja nie trawie u facetow: - dlugich paznokci - dlaczego niektorzy maja jeden dlugi paznokiec? - no przeciez wymioty gwarantowane, - wszelkiej bizuterii, - palenia fajek. - dlugich wlosow, - brody/wasow (ale parodniowy zarost lubie), - koszulek na ramiaczkach, - obwislych gaci, - za waskich paskow w spodniach (wyglada to jak baleron zawiniety sznurkiem), - no i higiena i jeszcze raz higiena! ale jak jedzie jak z perfumerii to tez mnie cofa. UMIAR, panowie!

Gość duze sluchawki sa zdrowsze
a kobiety ktore lubia u facetow pewnie same gola pachy dosc rzadko :-\

Gość duze sluchawki sa zdrowsze
chodzilo o kobiety, ktore lubia u facetow nieogolone pachy

Gość owlosione pachy
u facetow to wies, a laski co to lubia same gola sie niezbyt regularnie

Gość gość
Brudne uszy,chyba nie wiedzą do czego służą potyczki kosmetyczne.ten syf widoczny jest najbardziej podczas jazdy samochodem kiedy świeci słońce.patrzysz na niego a tu takie skarby w radarach:-))))ble

Gość gość
Patyczki miało być

Gość gość
ja nie lubie zbyt delikatnego glosu u facetow.. wysoka barwa glosu mnie obrzydza

Gość gość
Ciekawe ile tu pisze facetów hejtujących mode męską a kobiet :P. Ja mam 22 lata i chodzę w rurkach jeansy ciemno niebieskie, lekko otarte lub czarne i nigdy mi jaja po nich nie bolały :D. Mam czarną kurtkę skórzaną i jest mi w niej spoko :), T-shirty (jestem metalem ale mało ubieram się w t-shirty z logami jakiś zespołów :P, bo większość jakie lubie nie ma w Polskich sklepach Metalowych ;/) i zazwyczaj są to T-shirty o kolorze czarnym, jeden mam szary :P, bluzy z kapturem też mam czarne i jeden szary ;]

Gość gość
ja pisałam o bardzo ciasnych rurkach, mam świadomość, że są i takie, w których faceci nie wyglądają jak baletnica. A pisząc o skórzanych zaznaczyłam, że długie skórzane płaszcze, czyli takie do kolan długie i nieforemne. Do podkoszulek nic nie mam, chyba że są za ciasne no i dobrze jak gość ma swój styl. Ale to jest moje zdanie, są gusta i guściki także wiecie

Gość triali135
A o dreadach już żadna nie wspomniała?;p

Gość On golacy pachy
Mialem takie kolezanki, ktore nie lubily ogolonych pach u facetow. Najczesciej same nie golily sie za czesto, gdyz latem jak mialy bluzki na ramiaczkach to czesto bylo u nich pod pachami widac krotkie wlosy.

Gość darka rr
Podoba mi się bardzo styl tego kolesia blondyna z ''dary anioła miasto kości'' :P ech :D