Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego nie lubicie w ubiorze i wyglądzie facetów ? Pytanie do wszystkich

Polecane posty

Gość wwrrr
''wlosy pod pachami u facetow pewnie lubia te, ktore sam nie gola sie non stop i wychodza w bluzkach na ramiaczkach majac krotkie wloski'' A jak kobieta powie, ze nie lubi u facetow wydepilowanych nog, tez uznasz, ze sama ma wlochate? Bardzo masz proste schematy myslowe. Ciekawe, jak wyobrazasz sobie kobiete, ktora mowi, ze nie lubi mezczyzn z duzymi piersiami (ginekomastia) :P

Gość gość
Za dużych ubrań, białych lub bardzo jasnych jeansów, adidasków

Gość gość
Przejrzałem komentarze z ciekawości i tyle tego wszystkiego nie lubicie, że chyba odpuszczę sobie dziewczyny całkowicie, zamknę w pokoju i zacznę grać w MMORPG. Wam wszystko się niepodoba!

Gość samiec 007
nie ma opcji zeby sie wszytkim podobac. trzeba wybrac grupe docelowa i uderzac w ta grupe swoim image. Wykitowalbys chlopie na zawal jakbys musiala z kazda kobieta na ulicya porozmawiac.:)

prawda :D a co do wyglądu to ja chcę papierową torbę na głowę :/

Gość gość
@007 @Moorland Rzeczywiście, to jest jakaś sensowna strategia (target). Kartony nie są sexy.

Gość andzia66
Wg, mnie kazdy facet powinien byc schludnie ubrany i ladnie pachniec. Czego nie lubie..hm nie znosze, gdy faceci sa strasznie owlosieni, powinni od czasu do czasu skorzystac z bodygrooma i przyciac wlosy w niektorych miejscach. Wlosy na plecach chyba nie sa nikomu potrzebne, prawda? Poza tym nie lubie jak facet ma niezdabane dlonie, popekane i gdy maja brud pod paznokciami.

Gość piszezpracylalala
Wedlug mnie najwiekszy przypal to: -'eleganckie' koszule ze wzorami na klacie typu smok -jasne szerokie jeansy a do tego czarne eleganckie buty -zlote lancuchy na szyi -koszulki na ramiaczkach (wedlug mnie takie tylko na silownie) -wszelakiego typu bluzy dresowe z wyszyciami lub wzorami wczesniej wspomnianego smoka lub pitbulla Wedlug mnie taki styl to jak dywan na sciane w domu lub bluszcz I piec kaflowy :)

Gość a ktora skresla
facetow golacych pachy?

Gość gość
nie ma nawet takiej opcji, żeby się nie goliić pod pachami

Gość gość
Można przystrzyc zbyt dlugie klaczki ale golic ? Prosze was

Gość gość
up !