Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego nie lubicie w ubiorze i wyglądzie facetów ? Pytanie do wszystkich

Polecane posty

Gość gość
ja o dredach nie pisałam, bo lubię dredy, o ile są w miarę zadbane. Sama chciałam mieć, ale szkoda mi trochę włosów, bardzo by się poniszczyły. Dredy to sygnał, że ktoś ma upodobania muzyczne, które mi odpowiadają także czemu nie :)

Gość gość
ja nie lubie jak sie nie myje, jak ma dlugie paznokcie, to mnie straszy :D nie lubie zbyt owlosionych facetow tez jak ma brudne ciuchy albo koszmarne koszulki spod ktorych wystaje zbyt duzy brzuch ale hipisowskie bransoletki czy jak to nazwac to mi sie podobaja ale jak ma tez odpowiednie ubranie, takie cos na pewno nie pasuje do garnituru :D

Gość Raaf
ciekawe że zestawienia tworzycie na podstawie własnych przeżyć - znajomych i przyjaciół... powiedzcie to im i życie będzie łatwiejsze ;)

Gość Raaf
Wszystko jest przecież kwestią gustu, potrzeb i upodobań. Facet zrobiony na "unisex" - to jest teraz w modzie? -pozdrawiam kobietki z wyglądem figurki Michellin'a gustujących w obcisłych leginsach, stringach, body, etc. ehhh

Raaf - temat jest właśnie o naszych upodobaniach. :) Jak nie chcesz o nich czytać to co robisz w tym temacie?

Gość do Moorland
wlosy pod pachami u facetow pewnie lubia te, ktore sam nie gola sie non stop i wychodza w bluzkach na ramiaczkach majac krotkie wloski :O

Gość do Moorland
sama pisalas, ze lubisz owlosionych

Gość gość
Nie lubię długich włosów i za dużego zarostu - tzn. u niektórych taki trzydniowy wygląda jak dwutygodniowy i wtedy facet wygląda niechlujnie. Oprócz tego rurek, spódnic (Szkot ujdzie :-) ) i szpilek. Jeszcze torebek i wszystkiego, co powoduje taki zniewieściały wygląd. No i fryzury emo.

do moorland - ale ja nie wpisuję się w twoje kretyńskie założenie, sorry trollu :)

Gość do Moorland
nawet jak ty nie, to unikam kobiet-przeciwniczek ogolonych pach u facetow

Gość gość
buahahaha a ja mam wlasnie slabosc do takich troche jak to sie mowi w pl ''spedalonych'' ale ja juz tak mam...

i dobrze, mnie też podoba się masa rzeczy które kobiety tutaj wymieniły jako wady :)

Gość gość
Sandały w pracy gdzie powinno się wyglądać chyba że buda z kebabem . Trampki ponad 19/20 no max24 lata starsi wyglądaja w nich obleśnie i niepoważnie . Przesada w zdobieniu ciała -facet choinka to groteska .Ohydne spodnie najgorszego sortu z krokiem w kolanach jak nie jesteś z subkultury to nie noś .Kreszowe dresy dorosły facet w tym to makabra. Rurki -jak a la legginsy i masz ponad 18 lat to chyba dobrze to wygląda tylko w gay clubie.Róże w odzieniu- pasują tylko BARDZO eleganckim panom o południowym i to zdecydowanie męskim typie urody . Inaczej jest śmiesznie lub wygląd męskiej ci---ki .

Gość spedaleni faceci
to tragedia, podobnie jak fleje co nie gola sie pod pachami.

Gość klaps_klaps
Jak wiadomo kobieta zazwyczaj nie wie co jej się podoba i czesto własnie mówi ze 'obleśne' jest to co sie jej podoba np. k***s, zarost, elegancja u męzczyzny itd. Nie ma sie co przejmowac, a na pewno nie mozna pozwolic zeby cie baba ubierala, wtedy juz na 100% bedziesz wygladal slabo...

a ja myślę, że kobiety doskonale wiedzą co im się podoba, a co nie :)

Gość do Moorland
a co zlegk we fryzurze na komandosa? przeciez ona wyglada mesko i pasuje do muskularnego meskiego ciala.

fryzura ma pasować do twarzy, a nie do ciała. Sorry, ale większość facetów nie ma rysów które taka fryzura dobrze podkreśla. Kończy się to zwykle tym, że modniś ma łeb jak wiadro i wygląda jak idiota który nie ma w domu lustra.

Gość do Moorland
a jak ktos lubi twardy, wrecz chuliganski image, a nie chce sie golic na lyso, to jaka fryzure ma wybrac?

Gość do Moorland
a jak ktos lubi twardy, wrecz chuliganski image, a nie chce sie golic na lyso, to jaka fryzure ma wybrac?

nie mam pojęcia, ale co za różnica? I tak będzie śmiesznie wyglądać.

Gość gość
ja nie lubię facetów niskich, chudych z wąskimi ramionkami, małymi stopami, noszących rurki i sweterki w serek

Gość gość
Fajny temat. To ja też się dołączę. Nie lubię: - luźnej bielizny - na plaży noszonych gaci do kolan! tego nienawidzę! - dresów, najbardziej z ortalionu. Bleee. - wydepilowanych wszystkich miejsc, nawet intymnych. Samiec to nie pupa niemowlęcia! - garniturów nieprofilowanych - czerwonych, pomarańczowych, jaskrawo zielonych i tego typu adidasów. Ale przeciwnie niż niektóre - bardzo lubię: - dopasowaną bieliznę - slipki zamiast bokserek - opięte koszulki - dopasowane dżinsy, zwłaszcza jeśli facio nie jest chudzielcem - jest wtedy super apetyczny - mordki z kilkudniowym zarostem - mniam - włosy krótkie - włochate nogi, pośladki, brzusio - mniam!

gość als1@tlen.pl Kogoś obchodzi czego my nie lubimy?. To jest cała litanie poczynając od wszechogarniającej Waszej głupoty... a kończąc na powszechnej nieumiejętności chodzenia na obcasach. __ I tu się mylisz, bo właśnie niedawno był topik o tym, co lubią/czego nie lubią faceci w wyglądzie kobiet. Że już nie wspomnę o fakcie, że to jest z założenia forum dla kobiet, więc logiczne że bardziej się tyczą wątki kobiet, a nie mężczyzn.

Gość gość
- skarpet do sandałów - wystylizowanych fryzur na szczotkę + zelik / nienawidzę wręcz / - Owlosionych ramion / ojej :-( / - kroku w kolanach - - braków w uzębieniu - - BRUDNYCH BUTÓW -śmierdzacych tureckich swetrów -przykrótkich bluzeczek - kamizel od wienamczyków / kurde na wsiach co drugi chodzi / - zapachu ruskiej wody kwiatowej -- zaczesek ewent " pozyczek " - bialych spodni - smrodliwych skarpet po zdjeciu butów :-( - podwyzszanych butów na obcasie :-D

Gość wwrrr
Ja nie znosze dlugich paznokci u facetow, mdli mnie na ten widok, glupie to i sama nie wiem, dlaczego, ale tak juz mam.