Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Berta Jaros

Dietetyk Krzysztof Wilk On Line Natur Vit , ponoć najlepszy zna ktoś

Polecane posty

Gość Berta Jaros

Witam. Znalazłam w sieci wiele dobrych i bardzo dobrych opini odnośnie dietetyka Krzysztofa Wilka . Układa diety i plany zywieniowe indywidualnie pod dana osobę uwzględniając to co lubi jeść i czego nie lubi itd Ponoć jego diety są super . Nie chodzi się głodnym i wkurzonym. I fajnie chudnie. On ponoć współpracuje ze sportowcami i kulturystami. Dostał nagrodę Super Linii i Shape'a jako najlepszy dietetyk i trener osobisty. MOżna do niego iść na konsultacje , przyjmuje chyba w 3 miejscach na Śląsku lub zamówic diete on-line. I tutaj pytanie CZY KTÓRAŚ Z WAS KORZYSTALA Z JEGO USŁUG ? Chodzi mi o diete on-line bo na Śląsk mam daleko. Dziewczyny prosze o pomoc.

Gość siwa si
słyszałam o nim tzn czytałam , ponoc wspolpracuje z ewką chodakowska jako jeden z dietetykow ktorzy pomagaja jej robic diety. osobiscie nie korzystalam wiec ci nie powiem ale czytalm duzo dobrego o jego dietach,ponoc nie jest drogi.

Gość gość
nie wiem diety interesuja mnie tylko wysokokaloryczne ale ten problem rozwiazuje jedzac po czekoladzie dziennie 🖐️

Gość madziaska8
Korzystałam z planu żywieniowego przygotowanego przez dietetyka p/. Krzysztof Wilk 3 lata temu i rzeczywiscie jego diety działają, nie chodziłam głodna , wnerwiona, nie musiałam jeść i zmuszać się do tego czego nie lubię. Podałam mu wszystkie których nie jem i tych których nie lubię.Fajna , przyjemna dieta i co wazne skuteczna. W sumie schudłam 10kg i nie mam jojo.

Gość bassiuniia
Całkiem dobre są te jego diety, najwazniejsze ze nie ma po nich jojo. Jak mnie pomoglo i wytrzymalam na tej diecie to chyba kazdemu pomoze.

Gość gość
Moge powiedziec ze jest okey. Schudlam dzieki jego poradom i diecie, bez pigul " cud" odchudzajacych dalam rade . Zawsze byl kiedy go potrzebowalam moglam zadzwonic i zapytac. Dieta zrobiona fajnie, pode mnie. No i mnie tez jojo nie dopadlo a to bylo moje najwieksze utrapienie bo jak schudlam zawsze kilogramy wracaly . Polecam Krzysztofa Wilka z Bedzina bardzo dobry dietetyk .

Gość AniaSa
Byłam dziś . jestem bardzo zadowolona. polecam

Gość liulia
Dietetyk Krzysztof Wilk z Siemianowic? przyjmuje w Gabinet Terapii Naturalnych Anna Maria Wilk? a stronka na fb to Poradnia Dietetyczna Siemianowice & Dietetyk On Line? Jeśli to ten sam to byłam u niego, fakt super atmosfera, sympatyczny, nie skresla cię bo masz 20kg nadwagi, gada się z nim jak z kumplem i fest przystojny mrrrr .. ale do rzeczy, w miesiąc schudłam 5.5 kg, plan zywieniowy super, smaczny, przepisy bardzo proste w przygotowaniu, dieta rozpisana indywidualnie.Podczas wizyty czas poświeca duzo bo przeszło godzine, Bardzo polecam!