Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet poznany przez internet

Polecane posty

Gość gość

Spotkalam się z nim 3 razy, potem cos mu nawrzucalam. Odezwal się po 2 tygodniach jakby nigdy nic. Uznalam ze widocznie nie wyrwal nic więcej i sobie przypomniał. Pisal ze się stesknil. Umowilismy się na za pare dni. Tymczasem jak mu napisze 1 smsa dziennie to odpisuje po paru godzinach albo wcale. I widze ze jest zalogowany na portalu, na którym się poznaliśmy, Chyba jak facet jest zainteresowany to szuka kontaktu ... Chyba umie skorzystać z telefonu. Ja za facetem latac nie będę, cos tam piszę 1 smsa dziennie dla podtrzymania kontaktu ale ... Jest sens w ogole się spotkać z nim?

Gość gość
Nie jesteśmy para. Czy w ogole moge wymagac kontaktu? Gdyby był zainteresowany to by chyba szukal ... Czuję się jak kolo ratunkowe.

Gość gość
Bo jesteś kołem ratunkowym, do którego zagaduje jak go do przyprze. Wiesz ja się nauczyłam, że samej się nie pisze do faceta. Bo i po co jak on odpisuje z łaski, a sam nic. A już jak się ktoś po kilku tygodniach gdy wsio ok jest a tu zonk i milczy przez jakiś czas, po czym nagle pisze sobie ot tak. To coś nie teges już jest. No więc reasumując: zlej go i nie miej sobie tego za złe.