Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggg4444

Nie muszę pracować co zrobic

Polecane posty

Gość gość
pracuje sie tylko dla kasy a wyzysk w robocie jest potworny

Gość gość
gość pracuje sie tylko dla kasy a wyzysk w robocie jest potworny xxx dawaj dawaj maleńka!!!! :DDDDDD

Gość gość
kobiety zawsze zarabija mniej niz faceci za te sama prace a zawody sfeminizowane s a niskoplatne bo ktos kiedys tak ustalil a pracodawcy i przeloezeni to kanalie wobec pracownic -praca kobiet wiąze sie z niskimi zarobkami, wyzyskiem dyskryminacja mobbingiem i molestowaniem seksualnym

Gość gość
kobieta która ma zainteresowania, która się spełnia zawodowo jest atrakcyjniejsza dla męża, nie mówię, że od razu bizneswoman - nie ! - w życiu potrzebna jest równowaga, ale wydaje mi się, że facet nie szanuje kobiety, która CAŁE życie siedzi w domu x x x ksiazkowe bzdety......... kazdy maz lubi wrocic po pracy do domu gdzie jest cieplo rodzinne,a nie patrzec na znerwicowana zone bo w pracy jej nie wyszlo-obiadu nie ma dzieci samopas. potem sie dziwia te woman ze rozwody w toku.

Gość gość
"jezeli bedziesz potrafic meza wychowac wtedy odpisz-bo na razie sama jestes dziewczynka ktora musi sie spowiadac przed mezem z kazdego grosza." - a skad ty to wszsystko wiesz, mianowicie za mam meza albo ze jestem dziewczynka, no skad? chyba dlatego ze jestes TAKA MADRA! ;D na kafeterii powinien byc dzial "wrozby, jasnowidzenie i przepowiednie za 5 zl", tam byscie sie sprawdzily najlepiej. co do wychowywania doroslego mezczyzny - od tego byli jego rodzice. skoro tak przedmiotowo traktujesz swojego mezczyzne, to zeby sie nie okazalo, ze ona kiedys przetresuje ciebie za te pieniadze, ktore ci daje. ZAZDROSZCZE ci meza mula, do ktorego nie masz szacunku - bo to co piszesz dokladnie o tym swiadczy

Gość gość
kobiety zawsze zarabiaja mniej niz faceci za te sama robote-zasada rowna placa za rowna prace to fikcja

Gość gość
Bardzo się ciesze że na tym temacie znalazła się nawet wrózka która wie jak wspaniale mam wykształcenie, przypominam o kumulacji w lotto, zainwestuj w kupon a posiedzisz w domu jak ja :classic_cool:

Gość gość
gość Bardzo się ciesze że na tym temacie znalazła się nawet wrózka która wie jak wspaniale mam wykształcenie, przypominam o kumulacji w lotto, zainwestuj w kupon a posiedzisz w domu jak ja cool.gif x oj bardzo bym chciala tak posiedziec jak ty, no dobra teraz juz napisze szczerze, bardzo ci zazdroszcze, bo ja tyram od rana do nocy i na nic mnie nie stac:(

Gość gość
ZAZDROSZCZE ci meza mula, do ktorego nie masz szacunku - bo to co piszesz dokladnie o tym swiadczy x x x x x szacunek to maz powinien miec przedewszystkim do mnie .wiec albo jestes stuknieta albo nic o zyciu nie wiesz, jak to bedziesz umiala wyrobic-wtedy napisz cos madrego. bo w podtekstach widze ze go nie masz nawet u chlopaka a co dopiero u meza,

Gość gość
"szacunek to maz powinien miec przedewszystkim do mnie" :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:DD ale ty jestes harda! jakis prostacki szowinizm z ciebie kipi, sorry ale mam scenke przed oczami jak zdzielasz swojemu facetowi przez ryja walkiem, bo za malo kasy przyniosl do domu i nie masz czym zarzadzac. ps: praca to tragiczna koniecznosc!!! ;D

Gość gość
"oj bardzo bym chciala tak posiedziec jak ty, no dobra teraz juz napisze szczerze, bardzo ci zazdroszcze, bo ja tyram od rana do nocy i na nic mnie nie stacsmutas.gif" uwazaj bo one wezma to na powaznie i zjada cie ze sie w koncu przyznalas:D niespotykane IQ i autyzm sa tu przeciez powrzechne;D

Gość gość
Ja przynajmniej jestem szczera w tym co robie, nie pracuje i ok, ale jaki wy macie cel w wypisywaniu tych głupot? Chcesz się dowartościować że tylko tępaki bez wykształcenia nie pracują, lepiej ci się zrobi przed drugą zmianą w sklepie? Idż już lepiej kanapeczki sobie zrób.

Gość gość
juz sie przyznalam..zawsze mnie to wkurzalo ze ja musze tak ciezko pracowac maz jeszcze ciagle pretensje ze nie mam ochoty na sex on tez nie zarabia dobrze i ciagle tylko ma pretensje ze za duzo wydaje, a ja wydaje pieniazki tylko na najpotrzebniejsze rzeczy a to ze raz kiedys sobie kupie sukienke to od razu jest awantura w domu, co to za zycie ;(

Gość gość
"Chcesz się dowartościować że tylko tępaki bez wykształcenia nie pracują, lepiej ci się zrobi przed drugą zmianą w sklepie? Idż już lepiej kanapeczki sobie zrób." pierwsza czesc wypowiedzi wyklucza drugie - otóż na poczatku wyrzucasz mi, ze wylewam frustracje dowartosciowujac sie zlosliwosciami, w drugiej sama mi je serwujesz w zlosliwym komentarzu o kanapeczkach. hipokryzja, tak to sie nazywa?;):):):)

Gość gość
i oczywiscie wiesz ze pracuje na zmiany w sklepie! :d

Gość gość
praca to tragiczna koniecznosc

Gość gość
hej ale dobry jest podszyw z 12:13:19 :D

Gość gość
to niestety nie jest podszyw pisze szczerze

Gość ggggggggggggg4444
widze ze dyskusja wre:) zaraz sie pozabijacie:P

Gość gość
Te pracujące frustratki wasi faceci sa z wami dla kasy, w sytuacji gdy dla was bezrobocie równa się skok w bok waszego mężusia lub kop wam w duupe oj współczuje wam

Gość gość
bez sensu podejmowac w tej sytuacji nieciekawa prace ponizej kwalifikacji. Szukaj dalej, podnos kwalifikacje, ucz sie jezykow , rob cos ciekawego w domu itd.Moze cos dorywczego?oze jeszce dodatkowe studia? podyplomowka? I koniecznie niech maz oplaca za ciebie składki emerytalne.

Gość gość
w pracy kobieta jest traktowana jak smiec i to sie nigdy nie zmieni

Gość gość
Kobiete zdradzi mąż gdy jej nie kocha a praca nie ma tu nic do rzeczy. Tłumaczenia o tym że pracujące są niezależne jest niczym, moja kuzynka pracuje w biurze jako ksiegowa. Zarabia 1.400zł Mąż ja zostawił, z 2 dzieci została sama w wynajmowanym mieszkaniu, alimenty na dwoje dzieci to 400zł na jedno i 500zł na drugie jako że ma AZS wiec jej pieniądze na miesiąc to 2.300zł samo jej odstępne to było 1.100zł z mediami i czynszem płaciła 1.700zł na życie zostawało jej około 600zł paliwo jedzenie chemia i inne- nie wystarczyło jej to na nic. Wróciła do cioci- tzn jej matki z dziećmi, tak wiec praca to gwarancja samodzielności przy zarobkach około 3.000 zł Cała reszta zarobków poniżej to zakilnanie rzeczywistości.

Gość ggggggggggggg4444
gość bez sensu podejmowac w tej sytuacji nieciekawa prace ponizej kwalifikacji. Szukaj dalej, podnos kwalifikacje, ucz sie jezykow , rob cos ciekawego w domu itd.Moze cos dorywczego?oze jeszce dodatkowe studia? podyplomowka? I koniecznie niech maz oplaca za ciebie składki emerytalne. x szukam caly czas ale juz stracilam nadzieje, za długo to trwa, brak mi nerwów już

Gość ggggggggggggg4444
praca to gwarancja samodzielności przy zarobkach około 3.000 zł Cała reszta zarobków poniżej to zakilnanie rzeczywistości. x masz racje, niestety tak to wygląda...a isc do pracy za ok 1000zł tylko po to by taka jedna z drugą nie gadały to bezsens, bynajmniej dla mnie.

Gość gość
"isc do pracy za ok 1000zł tylko po to by taka jedna z drugą nie gadały to bezsens, bynajmniej dla mnie." lepiej nie isc wcale i pozwolic zeby w doroslym zyciu byc obciazeniem finansowym dla rodzicow, meza. same przeliczylyscie, jak duze sa koszta utzrymania czlowieka, wiec nie wyrazacie nawet troche dobrej woli zeby odciazyc chociaz czesciowo, w miare mozliwosci kogos od utrzymywania was? nie jest wam wstyd, glupio? "nie ma w tym kraju pracy dla osob z moim wykrztalceniem"? czlowiek powinien byc dla bliskich pomoca a nie wrzutem na d***e.

Gość ggggggggggggg4444
13.02.14 [12:38 x uwierz ze moj maz nie musi ciezko pracowac zebysmy zyli na wysokim poziomie. Na szczescie ma lekką pracę....zreszta co ja ci bede tlumaczyla, zyjesz w swoim swiecie:)

Gość gość
do ggggggggggggg4444 - to dobrze mu sie ulozylo, ze za lekka prace ma pieniadze na utrzymanie calej rodziny. musial wlozyc w to duzo wysilku, talentu, pracy i samozaparcia, zeby moc w ten sposob sobie ulozyc zycie, tylko podziwiac. a ty masz w jego karierze zerowy wklad (nie mowie o robieniu mu obiaduw i mycia jego podłóg), a czerpiesz korzysci, "zeby moc zyc na wysokim poziomie". sorry, ale twoj maz moglby za ta kase ktora w calosci daje na ciebie kupic cos sobie, pojechac gdzies, cokolwiek. ja bym nie potrafila w ten sposob traktowac swojego ukochanego, zeby pozwalac na to, zeby wiecznie za mnie placil.

Gość ggggggggggggg4444
ok, bez senu tak dyskusja. Kobiety ktore pracuja zawsze beda zionąć nienawiscia do niepracujących, taki nasz kraj:) Jest duze bezrobocie, bieda a jak komus sie lepiej wiedzie to sie go obraża, bo jak to tak moze byc by komus wiodla sie lepiej:) szkoda mi was pracujace mróweczki, ale coż....ZYCIE:)

Gość gość
błagam nie ryjcie mnie za "obiaduw" ;D