Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak wsiursko ubieracie dzieci?

Polecane posty

Gość gość
tak tak PIEKLCIE SIE wszystkie ejstescie wyrodne

Gość mamamiaja
Nie lubie tak płytkich osób jak autorka, co trzeba mieć za beznadziejne zycie by doszukiwać się problemu w ubiorze obcych dzieci? Każdy ma swój styl, i myślałam że nawet średnio ogarnięta osoba dorosła to ogarnia.

Gość gość
Po co raczkujące dziecko męczysz sukienką z rajstopami? O___o

Gość gość
Nie rozumiem po jakie licho maltretujesz raczkujące niemowlę sukienkami i rajstopami? O__o

Gość TereskaNiebieska
A ja wlasnie uwielbiam widok tych "pajacow" :) Ma to swoj niepowtarzalny urok :) i to jest dla mnie prawdziwe dziecinstwo : czas na eksperymenty, odkrywanie swiata, swoich gustow i upodoban :) I nie "pozwolmy im na wszystko" tylko "pozwolmy im decydowac o sobie" w sprawach ktore nie sa sprawami zycia i smierci :P .... niuans ;) Tak sie strasznie oburzacie kiedy ktos Was krytykuje, wlasne zdanie narzuca a Wy same co robicie ?? Ciekawa jestem reakcji gdybyscie sie w koronkowa bielizne ubraly a maz by wam powiedziel ze to nie wypada, ze Wam to nie pasuje albo ze wygladacie jak k***ka... przyjelybyscie to spokojnie czy byla by karczemna awantura ...? Hehe, stawiam na to drugie :P nie Ubezwlasnowolnione fajtlapy ze swoich dzieci dzieci robicie, nie ma sie co dziwic ze takie sierotki pozniej w doroslym zyciu nawet na wlasne zdanie nie stac ... I nie dziwi wogole ze na kafeterii pojawiaja sie na kafeteri tematy w stylu "czy mam sie obrazic", "czy pasuje ..." albo "kto ma racje..." ... :D :D :D

Gość gość
Do autorki ale jestes pusta, a jesli chodzi o moja coreczke niespelna 2 letnia ubierana jest jak lalka ma tak piekne ciuchy jak z obrazka a to tylko dlatego ze jest obsypywana nimi przez rodzine, ja z mezem uwazamy to za glupote kupowac takie ciuchy tak malemu dziecku, lecz nie przecze ze ubieralabym w rozne kolory naraz, fakt faktem ze lubie maja jakas paranoje, moja corka ma chyba z 15 sukienek pelno bolerek 2 plaszczyki z reserved 6 kurtek nosz ludzie to jakas paranoja nie wspomne ile ma bluzeczek, getrow itd chca niech kupuja my nie musimy ale gdyby od nas to zalezalo to niemialaby tyle niepotrzebnych ciuszkow z ktorych zaraz wyrosnie, a ty autorko podaruj biedniejszej rodzinie ciuszki zamiast sie z nich sniac pustaku

Gość gość
To moze ty podaruj jak masz tak duzo :P

Gość gość
Moja córcia chodzi w ubraniach zary, benettona itp. Buty zawsze na sezon minimum 200 zł i nie jedna para ale z 3, 4. Nie chodzi smuto ubrana, ale na pewno nie ubieram jej pstrokato. Faktycznie na plac zabaw do paskownicy ubieram ją w ciuchy wyszukane z lumpeksu. Celowo chodze tam po takie. Jak zabrudxzi nie szkoda mi i tyle.

Gość córkaija
nie wiem, w jakim mieście mieszkasz, autorko tego postu, ale w mojej miejscowości, Szczecin, wygląda to zupełnie inaczej. a nawet coraz lepiej :) moja córeczka bardzo lubi sukienki, razem wybieramy rzeczy, ale nie w sklepach stacjonarnych, bo do nich obie nie mamy cierpliwości ;) ostatnio na http://slodkiciuszek.pl/ wyszukałysmy nawet wigilijna tiulową sukienkę i tunikę w bałwanki ^^