Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tigg

Tigg walka z kilogramami

Polecane posty

Gość paczek z bita śmietana
Witam serdecznie W piątek będzie miesiąc jak jestem na diecie, startowalam że 126 kg, więc mam nad czym pracować. Dieta 1300 kcal i od dzisiaj zaczynam ćwiczenia bo to zaniedbalam...a wiosną tuż tuż Tigg nie wolno ci się poddawać, wzielas na barki prowadzenie topiku i musisz być wzorem dla reszty

Gość paczek z bita śmietana
Emilciu dokładnie będę wiedziała w piątek, ale ostatnio było 116,5

Witam wieczornie dieta nie skalana niczym :) czyli zjadłam wszystko wedle rozpiski ale powiem wam że jedzenie bez soli jest masakrycznie bez smaku, dobrze ze są inne przyprawy, wiadomo ze one nie zastąpią soli, no ale choć nadadzą jakiś charakter potrawie. Nie wiem jak u Was, ale u mnie najgorsze są wieczory, wtedy mi się włacza taki głod że masakra. Ale trzymam się. Tym bardziej ze nie kupuję rzeczy które mogłyby mnie kusić, mój mąż jada większość rzeczy nie z polskiej kuchni (nie jest Polakiem), a ja za jego kuchnią nie przepadam wiec mnie nie kusi. teraz np siedze w kuchni i denerwowała mnie paczka otwartych herbatników synka, no musiałam je usunąć z widoku zeby mnie tak nie wkurzały :) powinnam dziś jeszcze zaliczyć rowerek ale nie wiem czy dam radę, na pewno nie 50min Ale w ramach aerobiku skserowałam dziś 140 stron dwustronnie czyli 70 razy musiałam wykonać skłon aby otworzyć szufladę i włożyć kartkę na drugą stronę he he he myslalam ze się wscieknę przy tym ksero, godzinę tam spędziłam i niezle się zgrzałam

witam serdecznie - u mnie na wadze spadek i to mobilizuje do walki - Tigg u mnie wczorajszy dzień taki bezgrzeszny nie był, i czuję się słabo :O siedzę teraz w kuchni i wcale nie myślę o śniadaniu bo jak pomyślę o tej karkówce to 😭.... nic to - trwamy !!!!!

Tigg - jestem na gapę, rozpiski mam z netu, już kiedyś byłam na gacówce - ładnie schudłam ale niestety wszytko po roku było z powrotem :( głupie babsko jestem że zabieram się za to po raz drugi - ale muszę szybko zobaczyć 8 z przodu !!!!! Jestem z Trójmiasta :)

Gość gosciowka  w rozbiegach
Tigg: wiesz co, smiac mi sie chce jak Ciebie czytam. Z jednej strony mi ciebie szkoda, tak samo i mnie samej. Ale Ty kobieto nie chcesz schudnac, ty probujesz tylko sobie wmowic, ze chcesz, ale niestety nie dasz rady. nie z takim podejsciem. Sproboj isc do psychologa, bo z takim podejsciem, to szybciej umrzesz jak schudniesz. Nie zycze Ci tego, ale wiesz sama jak niezdrowa jest nadwaga. Piszesz, ze chcesz schudbac a obzerasz sie paczkami. Sorry. Zobacz jaki przyklad dajesz swojemu dziecku? jak ono ma pracowac nad soba skoro Mama nie daje rady. sama jestem gruba i potrzebuja kubla zimnej wody, ale prosze nie obraz sie, jak Ciebie czytam to Ty nie chcesz schudnac. Ktos Ci napisal ooperacjii zmniejszenia zoladka. Co Ty na to?

Gość Bllu
jestem po śniadanku - bezgrzesznym :) no może trochę do ilości bym się przyczepiła, ale myślę że będę miała dobry dzień !!!! :) 🖐️

Gość gość
niestety gosciowka ma racje..

Gościówka, nie wiem jaki był cel twojej wypowiedzi, ale na pewno nie była ona motywująca. I przykro mi, ale mylisz się. Chcę schudnąć i to bardzo. Operację zołądka jesli masz ochotę zafunduj sobie sama, tylko nie zapomnij najpierw poczytać o skutkach ubocznych Mi się uda bez tego. Każdy ma prawo mieć do chwil slabości, jesteśmy tylko ludźmi. Ale wiele osób pokazalo silną wolę i ja to równiez zrobię. Założyłam ten watek rownież po to aby nie móc przed samą sobą oszukiwać, bo codziennie sie spowiadam z tego co jem. I w tych dniach kiedy grzeszylam moglam przeciez wciskać tu ciemnote i pisać że cały czas przestrzegam diety i chudnę Tylko po co? przeciez jesteśmy ludzmi, jest nam ciężko walczyć z kilogramami, bo jest to twardy przeciwnik. Ale ci najwytrwalsi zwyciężają. Mam zamiar się znaleźć wśród nich. A o moje dziecko się nie martw. Jest niejadkiem

Bllu, ja tez właśnie skończyłam śniadanie. Powiem szczerze że karkówka w trzeciem dniu diety wciąż smakuje smacznie :) ja do karkóki zjadłam pół pomidora i mały kawałek ogórka No i zapomniałam się pochwalić że od poniedziału spadło mi 3,5kg. Zapewne to sama woda, ale i tak jest zachęcające do dalszych dzialań

Hejka, jest tu ktos ze mną dziś? Ja zaraz zabieram się za lunch :) karkówka rulez

Gość Aniolkobieta
Cześć dziewczyny! Kto powalczy ze mną? Dzisiaj mój pierwszy dzień zmagania się z dietą Gacy. Dostałam ją od koleżanki, bo na chwilę obecną nie stać mnie, żeby do niego pójść, a poza tym martwię się, że kolejna dieta nic nie da. Tigg zauważyłam na forum, że Twoja rozpiska różni się troszeczkę od mojej. A mianowicie II tydzień wygląda następująco: 1 posiłek: jajecznica z 2 jaj na smalcu. 2,3,4 łopatka z warzywami. Czy możemy się wymienić dietą? W celu porównania? Pozdrawiam i mam nadzieję, że wytrwam.

Hej Aniołkobieta możemy się wymienić rozpiskami jesli chcesz, mogę ci podesłac na maila, bo tu jak chciałam wkleić to mi mówiło ze to spam

Gość Aniolkobieta
o super! to ja podaje maila kobieta.aniol@interia.pl

Gość Aniolkobieta
0 16 bede miała 3 posiłek i szczerze powiem, że na samą myśl już mi się niedobrze robi jakoś mi ta karkówka nie podchodzi ;/ i jeszcze mam wyrzuty sumienia bo dzisiaj Środa Popielcowa;/

Aniołkobieta wysłalam ci maila, wiec jak możesz to mi się zrewanżuj :)

Gość Aniolkobieta
Tigg dzięki za maila, mój już też poszedł. Napisałam wyjaśnienia. Dużo się nie różni. Ja po 2 posiłku zmieliłam porcje karkówki i zrobiłam kotleciki, w takiej postaci przetrwam ten tydzień :) zwykłego kawałka karkówki już nie przełknę ;/

Gość gość
mam pytanie.. ile tej karkowki trzeba zjesc dziennie? i czy warzywa do niej bez ograniczen?

Gość Aniolkobieta
75g karkówki i jeden średni pomidor. To porcja posiłku, a takich 4 w ciągu dnia co 4 godziny.

Witam z rana :) u mnie wczoraj ciezki dzień, bo na ostrym dyżurze wylądowałam z dzieckiem. Przez to niestety nie pojeździlam na rowerku bo wróciliśmy po połnocy dziś mam nadzieje ze dam rade, mimo ze oczy mi się same zamykają bo spałam niewiele ponad 3h/. Dietowo super - trzymam się, nie maiałam żadnego kryzysu typowego dla trzeciego dnia. Dziś mam znów - 1,6kg od wczoraj czyli od poniedziałku - 5kg :D zaczęły mnie niestety łapać skurcze w łydki, bo sikam na potegę i wypłukuje wszystkie minerały i witaminy, musze koniecznie coś zacząć brać, tylko szukam czego taniego Polecacie cos?

Gość Bllu
Lecisz jak burza Tigg :D Gratki !!!! u mnie pomalutku ale też coś tam spadło dzisiaj !!!! :) tłuszczówkę planuję chyba jeszcze dziś i jutro - Melissa w swoim wątku też pisała że miała tylko 5 dni tłuszczówki, nigdy więcej. Jak byłam pierwszy raz na dietce to zrobiłam 7 dni tłuszczówki, ale czytałam później gdzieś że u Pań w średnim wieku :P to za duże obciążenie !!! zresztą powiem że mi ta karkówka już uszami wychodzi !!! chce mi się płatków i owoców !!!! Miłego dnia :)

Gość Aniolkobieta
Tigg ja biorę Vita-min plus dla kobiet - taki zamiennik Vitamin King. dostępny w aptece bez recepty - kosztuje około 25 zł za 30 tabletek. U mnie tragicznie;/ 2 dzien diety od wczoraj boli mnie glowa i jestem oslabiona, ale sie nie poddaje. Waga spada a raczej woda i tez sikam na potęgę. Niestety z wodą muszę trochę oszukwiać i nie piję tak regularnie, bo charakter mojej pracy nie zawsze pozwala mi na częste susianie. Ale za to jak jestem w domu do z łazienki nie wychodzę :D

Witam Tigg gratulacje ładnie Ci waga leci :) Ja chyba od poniedziałku też przejdę na karkówkę ale nie jestem jeszcze pewna bo wyjazd mi się szykuje.

No Hejka Emilciamm już myślałam że wszystkie forumowiczki wspierające mnie opuściły :( Pączek z bitą śmietaną - jesteś jeszcze z nami czy nas zostawilaś? Barbórka? Agalaja? Gdzie jestescie? Ja po dwóch posiłkach jestem, o 15;30 kolejna porcja - pierś z kurczaka poł pomidora, 1/3 papryki :) Obiecuje sobie ze zrobie choć 30min na rowerku dziś, no chyba że na nim zasnę :(

Gość Aniolkobieta
Tigg ja też gratuluję! Ładne już masz wyniki tylko się nie poddawaj to ja też się nie poddam :P

Ja nie opuściłam Ciebie wczoraj mnie nie było bo byłam na wyjeżdzie a dziś dalej dietkuje i się kuruje : )

Gość Aniolkobieta
Dziewczyny czy Wy w 1 tygodniu diety też byłyście cały czas głodne? ja jestem potwornie. dopiero co zjadłam a juz mi sie chce jesć !!!

Gość Aniolkobieta
Czy ktoś z was stosuje jakieś zamienniki suplementów do diety Gacy ? jeśli tak będę wdzięczna za informacje :) z witaminami to nie ma problemu - ja kupiłam wita-min plus dla kobiet, mi bardziej chodzi o zamienniki molki, meal drink, slim formula, mineral sport. nie chce kupować w sklepie GK bo są dużo droższe, marketing robi swoje...