Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tigg

Tigg walka z kilogramami

Polecane posty

Witam Dziewczyny!!!! Melduje się,że dziś do was wracam no i do diety też wracam i codziennie będę się udzielać. Mam nadzieje,że ktoś jeszcze tu jest i będziemy razem dobrze się odżywiać :) A więc ja dziś dzień zaczynam od kawki póżniej trochę ćwiczeń z moim telewizorem no a po południu zamierzam wsiąść na rowerek stacjonarny oczywiście wolała bym pojeżdzić normalny rowerkiem przy takiej pogodzie ale niestety nie mam muszę go sobie zakupić i wtedy śmigać. Więc znowu biorę się za siebie żeby więcej mi sadełka spadło. MIŁEGO DNIA :)

Gość Barbórka40
No w końcu i ja wracam na prawidłowe tory. Dzisiaj śniadanie: serek wiejski i kromka chleba ziarnistego, kawka, dalej jeszcze nie wiem... Boże jak jest ciężko się odchudzić ! ale co tam trzeba myśleć pozytywnie, codziennie widzę się jako szczupłą osobę i od razu jest mi lepiej! Miłego dnia dla wszystkich!

Hej dziewczyny gdzie się podziewacie? Czyżby nas wątek już umarł :( Ja dziś jestem zła ten rok to mam normalnie jakiś pechowy co miesiąc coś się zawsze psuje no już mam dosyć tego ech :( ale dietkę na szczęście dalej trzymam i mam nadzieję,że jej chociaż nie zawale :(

Gość Aniolkobieta
Dziewczyny ja musiłam wyjechać na 2 dniowy kongres... jedzenia swojego do holtelu nie wziełam, no bo jak? .... ehhh przez dwa dni przytyłam 2 kilo, ale zbliza mi sie tez okres wiec swoje może zrobić.... od poniedziałku wrociłam do diety i robie od początku kilka dni tłuszczówki, bo wyjazd wypadał mi białkowy. nie wiem czy dobrze ale może nie zaszkodzi .... jestem z Wami tylko mam duzo pracy wiec czasami tylko czytam ....

Gość Barbórka40
Ja również jestem i trzymam się dietki, choć ciężko jest gdy trzeba ugotować dla rodzinki i osobno dla siebie.

Ja mam dziś dzień nerwowy kurcze codziennie coś się dzieje i nerwówka ciągle :( Mam dość :( ale dalej trzymam się dietki w poniedziałek ważenie ciekawe ile mnie spadnie przez tydzień :)

Gość gość
co to za diete macie?