emilciam21 0 Napisano Marzec 31, 2014 Witam Dziewczyny!!!! Melduje się,że dziś do was wracam no i do diety też wracam i codziennie będę się udzielać. Mam nadzieje,że ktoś jeszcze tu jest i będziemy razem dobrze się odżywiać :) A więc ja dziś dzień zaczynam od kawki póżniej trochę ćwiczeń z moim telewizorem no a po południu zamierzam wsiąść na rowerek stacjonarny oczywiście wolała bym pojeżdzić normalny rowerkiem przy takiej pogodzie ale niestety nie mam muszę go sobie zakupić i wtedy śmigać. Więc znowu biorę się za siebie żeby więcej mi sadełka spadło. MIŁEGO DNIA :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Barbórka40 Napisano Marzec 31, 2014 No w końcu i ja wracam na prawidłowe tory. Dzisiaj śniadanie: serek wiejski i kromka chleba ziarnistego, kawka, dalej jeszcze nie wiem... Boże jak jest ciężko się odchudzić ! ale co tam trzeba myśleć pozytywnie, codziennie widzę się jako szczupłą osobę i od razu jest mi lepiej! Miłego dnia dla wszystkich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilciam21 0 Napisano Kwiecień 1, 2014 Hej dziewczyny gdzie się podziewacie? Czyżby nas wątek już umarł :( Ja dziś jestem zła ten rok to mam normalnie jakiś pechowy co miesiąc coś się zawsze psuje no już mam dosyć tego ech :( ale dietkę na szczęście dalej trzymam i mam nadzieję,że jej chociaż nie zawale :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniolkobieta Napisano Kwiecień 1, 2014 Dziewczyny ja musiłam wyjechać na 2 dniowy kongres... jedzenia swojego do holtelu nie wziełam, no bo jak? .... ehhh przez dwa dni przytyłam 2 kilo, ale zbliza mi sie tez okres wiec swoje może zrobić.... od poniedziałku wrociłam do diety i robie od początku kilka dni tłuszczówki, bo wyjazd wypadał mi białkowy. nie wiem czy dobrze ale może nie zaszkodzi .... jestem z Wami tylko mam duzo pracy wiec czasami tylko czytam .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Barbórka40 Napisano Kwiecień 2, 2014 Ja również jestem i trzymam się dietki, choć ciężko jest gdy trzeba ugotować dla rodzinki i osobno dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilciam21 0 Napisano Kwiecień 2, 2014 Ja mam dziś dzień nerwowy kurcze codziennie coś się dzieje i nerwówka ciągle :( Mam dość :( ale dalej trzymam się dietki w poniedziałek ważenie ciekawe ile mnie spadnie przez tydzień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2014 co to za diete macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach