Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igor28

zycie ze schizofreniczka

Polecane posty

Gość igor28
To jest bardzo trudny temat i każdy ma jakąś swoją opinię. Są różne wyjścia i różne scenariusze ale w tej chorobie jest tyle rzeczy nieznanych i trudnych do przewidzenia a nieznane jest zawsze najbardziej niepokojące. Również uważam, że macierzyństwo jest nieodpowiedzialne. Ona ma świadomość że jestem i okazuje mi swoje uczucia ale bywają ataki nad którymi nie panuje i wiem, że ma zaburzenia emocjonalne, osobowoście i inne. Osobiście uważam, że nie mam skłonności do autodestrukcji, nie mam doświadczeń z przeszłości dotyczących kontaktu z takimi chorobami a jednak jest COŚ co sprawia, że jestem przy Niej. Rozmawiałem z moją znajomą jej chłopak miał wypadek i jest "roślinką" była trochę przy nim ale potem każdy musi zacząć myśleć o sobie i ułożyć sobie życie. Gdyby była moją żoną to już nie byłoby aż takiego wyboru wtedy byłaby moją rodziną ale w tym momencie wybór mam. Nie myslę o ślubie jej mama chyba by mnie zatłukła nie pozwoliłaby na to ona coraz niechętniej na moją obecność w tym wszystkim, w ich rodzinie patrzy. ale nie ma jakiś negatywnych emocji, płakała i mówiła że traktuje mnie jak syna i że naprawdę muszę odejść, że powinienem odejść. Różne są momenty i nic nie jest czarne ani białe tak naprawde.

Gość dsflllll
daj sobie spokój dobry chłopaku.... daj sobie spokój

Gość gość
Ludzie zastanówcie się! Jakim językiem i jakimi słowami trzeba do was przemawiać, żebyście zrozumieli. Światy duchowe na prawdę istnieją. Duchy i demoni cały czas ingerują w nasz świat w naszą rzeczywistość. To nie możliwe, żeby każdy człowiek przestał wierzyć. Znam wiele przypadków ludzi, których wiara uratowała i normalnie żyją. Opętanie nie jest chorobą i nie da się go wyleczyc farmakologią. wręcz przeciwnie leki jeszcze bardziej stępiają umysł. Jedyną pomocą jest spotkanie z egzorcystą i sam egzorcyzm. Jest mnóstwo powodów opętania i tylko podczas egzorcyzmy, kiedy opetanego wprowadza się w trans i nawizuje się bezpośredni kontakt ze można dowiedzieć się dlaczego zostal opetany. Nie zasłaniajcie sie nauką empiryczną, ale otwórzcie się na wiarę. zacznijcie wierzyć! Wiele osób i tzw pacjętów można byłoby wyleczyć tym jedny sposobem-egzorcyzmem.

Gość igor28
Ja jestem wierzący - rozumiem, że są przpyadki opętania znam dobrze przypadek np Annelise Michel bo myślałem o tym kiedyś też ale trzeba to rozdzielić... rozdzielić fakt, że istnieją choroby psychicznie od tego że ludzie są opętani. Ona o Bogu nigdy nie mówiła do kościoła jeśli może chodzi normalnie nie każde zachowanie związane z psychozą jest opętaniem i niestety ona jest chora ja jestem pewny że jest chora...

Gość gość s
czytajcie p*****lnietego autora :D umysłowo chory psychol, ty sie leczysz dzieciaku czy jeszcze nie?to czas najwayższy

Gość gość
chciałabym igora 28 :D mm jaki romantyczny :D s******l. OPętany człowieku lecz sie j.w podpisuje sie pod nią

Gość aaaaaaaaaaga
o co ci chodzi dlaczego tak napisałeś o nim?

Gość uxnxhahaaa
daj spokój dlaczego tak piszesz? Temat Cię przerósł??

Gość uxnxhahaaa
moim zdaniem autor tego tematu jest wporządku. Nic złego ani głupiego nie napisał żeby go obrażać w ten sposób.

niestety tak w życiu bywa życie nie jest tylko kolorowe

Gość gość
wiecie ze ludzie ze schizofrenia albo z jakimis chorobami psychicznymi wymyslai tu najlepsze prowa na calej kafe :P . wezcie taka noxelie co wyprawia albo poczytajcie kolesia o nicku Bydgoszczanin1984, ktory sam na koncu przyznawal sie ze to jego prowo :P.

Gość do tego co
pisał że ma na imię Konrad czy takiemu egzorcyście trzeba zapłacić za to,że się u niego było? odpowiedz jak przeczytasz

Gość gość
Egzorcyzm jest bezpłatny!!!!!!!!!!!! W KK. znajdziesz wsparcie i przede wszystkim duchową pomoc. UWAGA SA i fałszywi egzorcyściSzukając pomocy w internecie łatwo można trafić na strony świeckich "egzorcystów". Przestrzegam przed ich kryminalną działalnością!

Gość gość
jak udowodnicie ze to prowokacja? Bo co nie zdarza się że ktoś kogoś kocha? Albo nie zdarza się że ktoś zachoruje?

Gość gość
mnie nie obchodzi co jest prowem :P mam na mysli kolecia z konkretnym nickiem ktory wymyslal na TYM FORUM dobre prowa , po czym sam sie tym chwalil :P, bywajcie🖐️

Gość gość
znam osobiscie tylko jednego ksiedza, co byl-jest egzorcysta. Wiele lat przebywal w argentynie na misji i tam odprawial egzorcyzmy. Prowadzil tez dziennik (wlasne zapiski) po powrocie do kraju, dal je poczytac (ale ludziom o stalowych nerwach). Teraz osiadl jako proboszcz na jednej z podlaskich wsi. pozdr. a co do zycia ze schizofeniczka-moze ona potrzebuje wlasnie kogos bliskiego, kochanego...jesli jestes sklonny poswiecic jej zycie, to Twoja decyzja ale pozniej nie obwiniaj jej, ze zmarnowales je...