Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

problem z nauką

Polecane posty

Gość gość

Zawsze świetnie uczyłam się z przedmiotów językowych humanistycznych a z matmy beznadziejnie. Myślę,że to dlatego że w podstawówce pani od matmy znęcała się nade mną,dlatego zaczęłam wagarować,i nagromadziły się zaległości,i strach przed matmą rósł i rósł. A ta baba dlatego znęcała się nade mną bo mój starszy brat kiedyś mocno zaszedł jej za skórę... Do dziś strasznie boję się matmy,nie wyobrażam sobie że stoję przy tablicy i rozwiązuję zadanie,na samą myśl o lekcji matmy pocę się ze strachu i kręci mi się w głowie a serce tak wali jakby miało wyskoczyć..Przez matmę zamiast do liceum poszłam do zawodówki ;(.Co roku uciekam z matmy co psuje mi frekfencję,średnią,układy z rodzicami...najbardziej się boję że baba na matmie kazałaby mi podejść do tablicy,zrobić zadanie,a ja tak się boję,że mogłabym zapomnieć ile jest 2+2 generalnie ciągle cierpię przez ten głupi przedmiot!!! jestem w lo zaocznym i nadal mam ten problem Niektórzy moi psychologowie mówią że po prostu mam fobię,inni że po prostu nie chce mi się uczyć,jeszcze inni że jestem głupia...tak więc każdy twierdzi inaczej a ja sama nie wiem co o tym myśleć;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować