Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem nieudacznikiem? Moj cv. Poradzcie

Polecane posty

Gość gość
wiecie co wrocilam z obcego kraju, 3 lata teraz w duzym miescie nie moge znalzc pracy, teraz prace szuka sie przez internet, trzeba wrzucic cv w komputer, kiedys przed wyjazdem mialam fajna prace ktora zalatwilam sobie na zywo, rozmowa z pracodawca a teraz jest rozmowa z cv, nie daja szans a wiem ze jestem wartosciowa, jak np obserwuje ludzi w pracy jak gdzie s jestem w uzredach czy gdzies to rece mi padaja i sobie mysle ze sie marnuje, a nie mam znajomosci zadnych, jestem odpowiedzialna bardzo mila uprzejma osoba a nie mam szans by to gdzies pokazac

Gość gość
Wlasnie tez myslalam, zeby wrocic do Polski. Ale szukalam pracy stad i nic ciekawego mi sie nie trafilo. A nie mam jakis wygorowanych aspiracji. Mieszkania w Polsce tez nie mam, rodzice majawprawdzie dom, ale jest to raczej mala miejscowosc z duzym bezrobociem. Mam troche oszczednosci, ale to za malo by kupic sobie w PL mieszkanie, ktore niejednokrotnie sa drozsze niz tutaj.

Gość gość
Kurcze cos jest z kafe, bo posty nie dochodza

Gość gość
Autorko, proszę bardzo i nie ma za co :-) Teraz ja Ci powiem co widzę; zasłaniasz się rodzicami, masz uprzedzenia co do wiz, a jednocześnie określasz że masz opanowane do perfekcji zachowanie na rozmowach tak? A ja Ci powiem że nie. Coś za coś. Myślę że na tych rozmowach wychodzi Twoja niepewność (to co napisałam powyżej). Być może nie umyślnie, ale te "ograniczenia" i ta niepewność z Ciebie wyłazi czy chcesz czy nie. Musisz się dostować i dokładnie przygotować na takie rozmowy. Ty jesteś produktem który chcesz sprzedać i tak musisz o sobie myśleć. Nic innego się nie liczy. Oczywiście nie wtrącam się. To są moje obserwacje :-) To tak w skrócie bo za mało tu miejsca aby rozwinąć temat. Powodzenia :-)

Gość gość
Gosciu 15:39 moze masz racje, dzieki ;-)

Gość gość
Nie ma za co. Ty też masz rację aby bardziej w siebie uwierzyć. Trzymaj się i nie daj się :-)

Gość gość
gosc 15:24, ja mam tak samo jak ty, identycznie

Gość gość
Gosci 16:9 a jednak jest nas wiecej ;-)

Gość gość
a ja myslalam ze tylko ja tak mam, a co z emerytura, nie bede miec

Gość gość
znam pania ktora jest juz po 60 i pracuje zawsze na czarno jakies tylko zlecenia i powiedziala ze bedzie pracowac poki bedzie mogla i nie bedzie miec emerytury, a potem to chyba cos sobie zrobi

Gość gość
no wiem, ze na 30sce zycie sie nie konczy i ze mam jeszcze minimum 30 lat pracy przed soba :-) Tylko mam nadzieje, ze bede miala chociaz jakas satysfakcje z tej prace :p

Gość gość
;-)

Gość gość
up

Gość gość
Wiesz co trudno powiedziec. Twoje cv nie jest ani super ani zle. Przecietne :p