Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lila111

Przyszłe mamy z Podlasia :) 2014

Polecane posty

Gość ciezarowka_86
Lila a który centyl? Pewnie trudno w to uwierzyc ale nasze tez chudy . Spodnie z tylka spadaja. Mon odpoczelas w domu? Wszedzie Dobrze ale u siebie najlepiej

Gość Mon27
Ciezarowka ciekawe jaki rozmiar nosicie, ze spadaja :) Ty tam Lila nic sie nie martw bo przecież każdy maluszek idzie swoim trybem. U rodzicow to jakos trudno odpoczac :p dzis odpoczywam u siebie :)) i jutro. Musimy spotkac maluszkow !!

Gość ciezarowka_86
Mon☺ my 86 i w pasie za duze na dlugosc za krotkie. Syn mi dzis daje poplic. Niestety my dzis sami . Zgrozo. Zabaw w toalecie doslownie najfajniejsza.

Gość Mon27
Czyżby stukanie w kibelek jak w beben??? skąd to znam... tylko drzwi sie nie zamknie w lazience (moj maz to praktykuje) to zaraz slychac stuk stuk stuk :P

Gość Mon27
dobrze ze deske opuszcza hehe

Gość ciezarowka_86
U nas Maly podpatrzyl jak klape podnosic I lubi rece w toalecie umyc albo cos wrzucic albo pod prysznic wchodzi... pod prysznic to juz z zamiarem kapieli. Wczoraj sama kapalam (bo raxzej u nas maz kapie) to tak sie naprezyl ze ciezko bylo go wyjac. W nocy Oczywiscie byla pobudka na mleko. To ja dzis zmeczona

Gość lila111
U nas lazienka tez do zabawy w deske stukal a teraz podnosi i glowe wsadza ! A szczotka do vc jest najlepsza ! Oczywiscie w domu wszystke szafki otwiera i wyrzuca wszystko z nich ! Powiem wam, ze najwiecej mi czasu zajmuje chodzenie za nim i sprzatanie po nim ! Masakra ! A centyle to tylko wzrost 50 a tak to 25 wiec jak dla mnie to malo starszy mial zawsze 50 badz 75 wiec temu sie pewnie martwie .. Ciezaroweczka to wysoki ten twoj chlopiec 86cm ja tez mam 86cm ale body bo reszta to na 80cm badz czasami i 74cm jeszcze dobre

Gość ciezarowka_86
Haha lila glowa do to ale ty! To nasz jeszcze tego nie odkryl na szczescie.

Gość ciezarowka_86
Ale dzieci maja pomysly. Lila ty sie nic nie martw ma apetyt mies ci sie w siatce centylowej. Rosnie swoim tempem . U nas to co mnie Irytuje to to ze srubki wykreca z czego sie da..

Gość Mon27
Rety :) nasz na szczescie jeszcze nie wie ze deske sie podnosi... No strasznie z tym bałaganem, dzis akurat bylismy u kolezanki to taki sajgon tam zrobil (bo mu wszystko pozwalala brać) :)) potem sie pytala jak to jest ze jak do nas przychodzi to jakos tak czysto sie wydaje :p a to człowiek ciągle coś chodzi podnosi, chowa.. Pocieszmy się że jeszcze troche i bedziemy mogły kazać sprzątać zabawki :D czekam na ten dzień hehe

Gość ciezarowka_86
Mon marze o tym dniu kiedy synek sam cokolwirk posprzata. My dzisiaj od 5.30 urzedujemy. Wlasciwie juz tylko ja, synek ucina sobie drzemke. Dobrze ze pogoda wynagradza wszystko. Mamy kiedy organizujemy spotkanie tym naszym lobuziakom ? ☺

Gość lila111
LAski juz nie wiem co z moimi chlopakami ! Znowu przeziebieni! Masakra dwa tyg z katarem 2 tyg bez i tak w kolo ! A co do sprzatania to moj starszy ma 5 lat od jakiegos czasu sprzata i to nie wszystko wiec jeszcze duzo sprzatania przed nami :)

Gość Mon27
lila bo to ten maj oszalal, powinno byc ciagle cieplutko a to raz tak raz tak!! Dziewczyny a moze w poniedzialek

Gość ciezarowka_86
Jestem za poniedzialkiem ☺. My juz na spacerach. Dzisiaj dajemy odpoczac tacie a w domu to tylko do drzwi sypilni pukanie najwiekszymi zabawkami jakie tylko sa.

Gość lila111
Laski ja z checia ale moi przeziebieni a chyba spotkanie z chlopcami tak?? Bo juz nie wiem??

Gość Mon27
Hmmm ja bez dzieci to nie mam możliwości jutro bo maz pracuje. Moglybysmy do zwierzynca sie umowic jakby pogoda dopisala ale jak maluszki przeziebione to rzeczywiscie chyba slaby plan?

Gość ciezarowka_86
Ja tez z synkiem niestety nie mialabym go z kim zostawic..

Gość Mon27
To jak?? Slonce za oknem :) ja to i tak pojade chyba w tamta str bo musze do alfy bo nigdzie czapeczki nie moge dla malego namierzyc a musze jakas z daszkiem bo ma tylko taka bawelniana krasnalowa a ma byc coraz cieplej to gdziez w tej czapce smigac

Gość ciezarowka_86
My chetnie dolaczymy

Gość Mon27
Jak tam dziewczęta? :) spacer był super dopoki dzieci były grzeczne, potem sie smialysmy Lila ze jeszcze tylko Twoich brakuje i w ogole by było. W sklepach troche za długo ale efekt jest zamierzony, czapki są :) akurat zdazylam przed upałami :)) Lila jak u Was będzie już ok to dawaj znać, spotkamy się znowu.

Gość ciezarowka_86
Mon my w drodze powrotnej musielismy zrobic przystanek na jedzenie. Oczywiscie o wypiciu mleka nie bylo mowy .. no I musielismy szukac miejsca gdzie by mozna kupic wode. Po jedzenie pragnienie dalo o sobie znac

Gość Mon27
Pewnie przy okazji święta macie mężów w domu, ja akurat nie i jade pozniej do rodzicow bo w sumie i tak mam na wieczor do pracy. Wczoraj moj maz sciane rozkuwał w korytarzu, i niby tak zabezpieczył że kurz miał za bardzo się nie przedostać.. jak wróciłam z małym do domu to myslałam że w szał wpadne. Normalnie jak po jakims wielkim remoncie, wszedzie kurz. Byłam zła bo nic nie pochowałam itd i wszystko było normalnie upackane :/ troche posprzatalismy, ale to trzeba generalke jakąs zrobić...

Gość Mon27
To dziwne ze zabrakło Wam wody, bo Twoj wozek to tak był wyposażony, że ja tyle rzeczy to na noc zabieram hehe :)))

Gość ciezarowka_86
Pff Mon na noc to my z torba mi

Gość ciezarowka_86
Mam jakis problem z dodaniem wpisu. Ucielo mi go do jedego widocznego zdania. Grr.. My wyjezdzalismy na te kilka dni na wypoczynek. Maz mial wolne w pracy.. Jak u was?jak sie macie

Gość Mon27
U nas w sumie bez wypoczynku ale tez wyjezdzalismy :p do mnie :) bo to praca, to chrzciny wiec nie bylo po co się kręcic w ta i z powrotem. Maly robil tuli tuli do takiej dwumiesiecznej dziewczynki :) tak fajnie wygladali. Uwielbiam patrzec na kontakt takich brzdąców. Ale jakoś perspektywa drugiego dziecka mi niknie z oczu :p może jak ten pójdzie do przedszkola :P :P Taki koltuniasty troszke jest ten nasz synuś :))

Gość Mon27
A jakie plany na wczasy??? bo juz się zaraz sezon zaczyna :)

Gość ciezarowka_86
Maz mnie ostatnio uswiadomil ze juz czas sie sprezyc I cos rezerwowac... w ym temacie jakas zacietrzewiona bylam. Sprecyzowanych planow Brak. Myslelismy o wyjezdzie gdzies za granice ale nie wiem czy maly nie jest za maly jesxcze w tym roku.. u was jak ?sa juz konkretne miejsca ?

Gość Mon27
My na poczatku lipca ruszamy w góry na tydzień :) Za granicę też bardzo chciałam, Włochy i te sprawy :p ale troche jednak się boimy z tym brzdącem, bo jakby co.. to nawet nie powie co boli itd., w Pl jednak ten komfort ze wszystko wiadomo co gdzie i jak.

Gość Mon27
A cos u Was sie zmieniło z jedzeniem?? Jak wyglada dzienny jadlospis? u nas jakos wychodzi 2 razy mleko po 180, kaszka raz 180, obiadek, no i jakis deserek albo jogurt. Wczoraj zabraklo mi danonka to dalam danio, ale dzis sie wybieram po zapasy, bo w tym to i syrop glukozowo-fruktozowy i inne swinstwa. Czasami pare kęsów kielbaski swojskiej zje a tak to Kanapeczke czasami robie to nie, jajko nie, omlecik nie.