Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lila111

Przyszłe mamy z Podlasia :) 2014

Polecane posty

Gość lila111
A wiecie ze ja jeszcze mam smsy od was jak urodzilyscie :) heheh Na dowod mon27 godz.porodu 00.15 a u ciebie ciezaroweczka 4100 i 58cm :) godz nie podalas :)

Gość Mon27
I od nas moc zyczen dla chlopakow :))) Fajnie że już są tacy duzi :)My dzis wychodzilismy na dwor ale sie zawracalismy sie przebierac bo bylo tak cieplutko fajnie. W planach jeszcze jedno wyjscie :)

Gość Ciezarowka_86
dziewczyny hej. przepraszam za milczenie ale nie mialam dostepu do sieci. w czwartek wyjechalam z synkiem do rodzicow. Wskoczyliśmy w wiosenne ciuchy. W końcu wyjscie z domu jest krótkie i niebolesne jak w zimowym ekwipunku. :P Jak imprezy? Opowiadajcie, jak wrażenia... co u was? Mon w tym tyg juz do pracy?

Gość lila111
CZesc mamusie :) U nas ok jedzenia duzo wiec mamy jeszcze do dzis :) Starszy dostal klocki z ktorych uklada sie czolg wiec jak dostal to caly czas podchodzil i sie pytal kiedy idziemy do domu bo juz chce go zlozyc :) a mlody kase i pampersy :) impreza trfala dlugo bo do 23 ! A na koniec dwoch wojkow tak sie opilo wodeczki, ze spali przy stole :) Ciesze sie ze wzilema catering bo nie wiem jak bym sobie poradzila samego sprzatania ze stolow i mycia naczyn to tyle bylo ze hoho :) A dzis juz przeziebienie jestesmy :( A starszy mial szczepeinie w piatek i tak mu reka spuchla ! masakra ! Mon27 wlasnie juz niedlugo praca :(

Gość Mon27
Hej :) wracam do pracy jakos od 13, mialo byc wczesniej, ale to odgórna decyzja ;p U nas urodzinki ok. maly nas troche przestraszyl bo w sobote wieczorem gorączkowal troche i na swojej imprezce tez, ale byl to juz tylko stan podgoraczkowy. Dzis już chyba ok, ale nigdzie nie wychodzilismy żeby nic się nie pogorszyło. No ja urodziny to w wiekszosci w kuchni, bo to podac obiad, ciasto, kawka, herbatka...to potem komus po kawalku ciasta zapakowac.. Samo sie nie zrobi, a dziś tylko sprzatanie więc zazdroszcze Wam, że to mialyscie z glowy i moglyscie świetowac :) U nas z większych zabawek to namiot z pilkami i rowerek malutki - poki co na zmiane nie odstepuje ich na krok :) a tak to jakies zabawki, ubranka.

Gość Mon27
Dziewczyny to teraz urodzinowe spotkanie dla naszych chlopakow :)

Gość Ciezarowka_86
koniecznie musimy zorganizować wspólne party chłopakom. to co po świętach? Mon, maż mówiąc zebys dobrze wykorzystała czas przed pójsciem do pracy miał na myśli żebyś się wyspała, zrobiła sobie domowe spa a On pewnie przejmie Twoje obowiązki ;) :D. Lila, Wasi wujkowie pewnie zapamiętają urodziny chłopaków długo.

Gość Mon27
Rety ale pogoda wstretna, my sami z malutkim od wczoraj, maz wraca jutro wieczorem ale we czw idzie do pracy to dalej bedziemy sami. Czekam na jutro bo mam wykupiony grupon do kosmetyczki z masazami, maseczkami, maniciurem itd :)) troche relaksu przed Świętami. Ja zamiast sprzątać to relaksy w głowie hehe. W sumie trzeba bylo na urodziny sprzątać, moze to nie świateczne sprzatanie ale zawsze cos :) w szafkach z malym sama w domu to nawet nie bede zaczynac porządkow. Może w pt popiore firanki i bedą święta. A jak u Was te tematy?? :))

Gość lila111
CZe my dzis caly dzien w lozku bo goraczka z dreszczami na zmiane :( maz wzial wolne bo ja dzis nic nie dam rady zrobic :( masakra :( Fajnie mon27 ze mozesz sobie troszke odpoczac na relaksach :) Ja juz okna firanki i kwiaty pomylam przed urodzinami wiec mam z glowy swieta na rodzinie tylko teraz nie wiem czy gdzies pojedziemy bo choroba na dobre :(

Gość Mon27
Lila dobrze że mąż może pomóc. Ukłony w strone samotnych matek.. No i dla tych matek, których mężowie nie zajmują się dziećmi. Bo takich też nie brakuje. A jak zdrowko? dziś już troche lepiej?? A ja jestem juz podekscytowana powrotem do pracy :) jestem w grafiku już w przyszły piątek. Jak już zobaczyłam siebie w grafiku to do mnie dotarło że to na prawde już :D

Gość Mon27
Ciezarowka jakos nic nie słychać o Twoich żłobkowych planach :)

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a tesciowe to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te s*******nskie i bardzo komunistyczne! musisz od tego uciekac i unikac tej tesciowej! 333 www.youtube.com/watch?v=GuszCNR-5Lo

Gość lila111
Dzis juz lepiej ale jestem tak oslabiona :(

Gość Mon27
Ja juz po swoich relaksach :) i jak tu teraz zupe robić jak człowiek taki dopieszczony :D Lila kurujcie się bo święta tuż tuż. Jeszcze musze jakies zajączki pokupować bo nic nie mamy, a maluchów w rodzinie coraz wiecej.

Gość lila111
Wlasnie matko zajaczek !!! :) ja tez nic nie mam ! Juz jest ok Starszy tez juz nie goraczkowal wiec mam nadzieje ze mlody juz nie zarazi sie i bedzie ok :) Teraz tato ma katar :(

Gość Mon27
Dziewczęta Wesołych Swiat :)) cos cicho sie tu u nas zrobilo. Pozdrawiamy

Gość lila111
Laski Wesolych Swiat :) Zdrowia zdrowia:)

Gość Mon27
Jak tam babeczki po Swiętach :) u nas ok, dzis bylismy na strzyzeniu, rety maly tak extra wyglada, taki duzy sie zrobil :P ciagle zaluje ze przed swietami sie nie wybralismy, ale w ogole nie myslalam ze to tak gladko pojdzie z tym obcinaniem, a byl grzeczniutki. A od tygodnia sam zasypia, bez lulania, tylko zostawiamy go w lozeczku i wychodzimy z pokoiku. Nie wiem jak to możliwe ze tak się stało, bo po 15 min czasami trzeba bylo go na rekach bujac :p a tu prosze jakie wygody dla rodzicow. Za to z kapielami jakas masakra, maly tak krzyczy ze myjemy go na sile ekstremalnie szybko. Chyba przestraszyl sie raz jak maz my po glowie polal woda z prysznica :/ i wanienke do pokoiku przenosilismy ale nic.. nastepna kapiel to planuje wspolnie z nim moze to cos zmieni... macie jakies pomysly??

Gość lila111
Fajnie Mon27 ze maly dal sie sciac :) U nas jeszcze dlugo nie bedzie co scinac :) hehe Swieta i po swietach :) MY nadal przeziebieni starszy na antybiotyku a u malego narazie bez :)

Gość lila111
Mon27 a ty w piatek do pracy ?? jej ... A z tym spaniem to tez fajnie macie...:) Nasz to dalej lobuz starsznie spi aj... Cieazroweczka a jak pierwszy dzien swiat u Tesciowej ?? HE he wiem bo jechalismy za wami na pierwszy dzien wy skreciliscie w prawo a my w lewo do mojej tesciowej :)

Gość Mon27
Cos nasza Ciezarowka odcieta od internetu. Tak, ja w piatek zaczynam :) te ostatnie pochmurne dni jeszcze bardziej przyczyniły się do mojej euforii z tego powodu. Lila, to masz dwóch maluszków w domu :) ja byłam w odwiedkach ostatnio u bratowej, rety jak ta kruszynyke na rece wzielam to nie moglam uwierzyc ze nasz mogl byc jeszcze mniejszy :p a tak to co jeszcze ciekawego? My dzis sami cały dzien.. nudy;)

Gość Ciezarowka_86
nie miałam siły na internety. Nagła choroba w rodzinie... Święta? byle jakie.

Gość Ciezarowka_86
szkoda, że nie odczytałam wcześniej... też spedzalismy dzis czas we dwójkę z synkiem. Mogłyśmy się spotkać :P

Gość Mon27
No też pomyslalam o spotkaniu ale jak Lila pisala że u niej maly chory to nie zaczynalam tematu. Przykro mi z powodu choroby..

Gość lila111
LAski jak u nas bedzie ok to spotkanie po niedzieli mozemy zorganizowac :)

Gość Ciezarowka_86
Mon, a co do pracy to bardzo Ci zazdroszczę. Już sobie wyobrażam jakie emocje towarzyszą temu.... Ja powoli negocjuję warunki powrotu ;). Dziewczyny a szczepienie jest w 13 mcu życia czy po 13?

Gość lila111
JA jak sie pytalam to pow. zeby przyjsc pod koniec kwietnia a maly rodzony 31. marca :)

Gość Mon27
Hej :) no wlasnie propo szczepienia, ja poszlam na bilans roczny wczoraj i ku mojemu zaskoczeniu był razem ze szczepieniem, temu jak mnie umawiali to mowili ze maly musi miec przynajmniej rok i tydzien. Doktorek mowil ze maly dobrze sie rozwija i jest bardzo duzy, i ze mozna wyłączyć mu jeden posiłek mleka (?!!!) ten ok. 22, bo jak bedzie o tej porze wcinal to nabawi się prochnicy butelkowej i ze dla niego nie zaszkodzi jak mniej bedzie jadl. Rety. Nie moge się z tym pogodzic :)) bo ja bym chciala zeby jadl i jadl hehehe. A powiem wam ze bylam w pracy juz i wczoraj i dzis. Podoba mi się ten stan. Pozdrawiamy

Gość Mon27
A na 3 wizyte bioderek sie umawialiscie?? u nas mowil zeby przyjsc jak bedzie chodzil to sie umowilam na koniec kwietnia

Gość Ciezarowka_86
to ja wiedziałam że z bilansem będzie szczepienie bo nam pani zapisała w ksiązeczce. Idziemy w przysz tyg. Mon, Mon, Mon,,,, :) jak ja się cieszę , ze ten stan w pracy Ci służy. Buzia mi się uśmiecha na taki stan. U nas już dr nie kazał przychodzić na bioderka no chyba ze cos by niepokoiło. Mon, a co siusiakiem? :) jakieś zalecenia? Ile waży malutki? Ile mierzy cm? :)