Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnicaaaa

Nie umiem być z drugim człowiekiem

Polecane posty

a ja nie pojmuję jak można pozwolić, żeby ktoś Ci coś kazał bądź zabraniał. i to nie rodzic, nikt z rodziny zwykły, nie lepszy od Ciebie człowiek.

Gość gość
12.02.14 [zgłoś do usunięcia] reszta świata "Nie umiem być z drugim człowiekiem"przepraszamy za wszystkich wykolejeńców ,to nasza wina .usmiech.gif x A niby kogo Ty chcesz przepraszać. Nie jesteś aż tak ważna dla świata i innych ludzi, żeby się Tobą przejmować. Żyj sobie jak chcesz, w związku czy bez związku. Nikt Cię nie wini ani niczego nie zarzuca. Dopóki nie przekroczysz prawa wszystko Ci wolno.

Gość gość
posty nie wchodzą

Gość gość
marudzisz!

Gość gość
dachowiec byłby odpowiedni.

Gość gość
to idz sie ogarnij, przestan chlac browary, zacznij brac tabletki, i zrzuc przynajmniej 30 kg, zamiast dorabiac ideologie do swoich zaburzen, z dobrego serca pisze

Gość gość
szkoda mi na ciebie czasu, jakieś nieprzyjemne wibracje czuć od ciebie.

:D no spoko, tylko do kogo był ten tekst o browarkach:) ja jestem pełna ciepłej energii, a wibracje są, bo mi telefon dzwoni;)

Gość gość
ludzie od ciebie uciekają, problem tkwi w tobie

Gość gość
a twoje pytania durne

:D Ty mój cięty języczku, widzę w wyobraźni Twoje zniesmaczone pysio i wyglądasz jak 3 latek, który nie dostał zabawki:D

Gość gość
idz spać,nie zapomnij o kropelkach na uspokojenie a jutro rano biegusiem do specjalisty

Gość gość
aport

Gość gość
kości zostały rzucone

Gość Moje45
Mam dokładnie tak samo :)

Gość gość
Poza seksem nie widzę sensu związków, rzuciłem ostatnio dziewczynę bo mi nie dawała, na co mi taka baba... mam jeździć, opowiadać jaka to cudowna jest, a ona powie że głowa ją boli buhahahaha... to niech ją boli dalej... związki to porażka

Gość gość
brokeninside87 - co robisz kiedy masz chcice? robisz paluszkami czy polujesz na obcego z ulicy??

jestem osobą aseksualną i nie miewam chcicy:) a czy bycie seksualnym zmusza do związków? chyba też nie.

Gość gość
broken ty kur​wo!

opowiadać jaka to cudowna jest, x no właśnie:) związki to przykrywka do niewolnictwa, w którym JA mam kogoś dowartościowywać:) okłamywanie siebie nawzajem. brzydzę się czymś takim.

Złamana przestań p*******ć już głupoty jakbym wsadził ci rękę pod majtki to wstąpiłabyś do innej galaktyki. Żadnej penetracji tylko pomiętoszenie.

:D nie sądzę, żeby mi się to spodobało, a nawet gdyby, to nie oznacza, że bym tego potrzebowała. :) ja nie mówię, że wiem, że nie lubię seksu, bo nigdy nie próbowałam, natomiast wiem na 100%, że nie potrzebuję:) a że mnie to obrzydza - to obrzydza też wiele seksualnych osób, ale są gwałcone psychicznie i "przypomina im się", że mają popęd. ja to nazywam podejściem g****icielskim: "zamknij się, lubisz to, suko".