Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baldachim

Czterdziecha co ma pecha. Dyskusja liryczna. Zapraszam

Polecane posty

Gość Baldachim

Czterdziecha co ma Pecha Mówi, ze nic jej już w życiu nie Czeka A każdy facet to Alfa Samiec Jeden Wielki Popapraniec Bo podobają mu sie ładne Twarze A nie gustuje w pustej Poczwarze I gdy przeciętność jej Doskwiera A brak błyskotliwości ją Uwiera To nie ma rady na pannę Czterdziechę Calego forum Niezwykłą Uciechę Bo jej dyrdymały nikogo nie Obchodzą A jedynie mądre oko Zawodzą I na tym konczę me dziadki Kochane Trolki i inne formy Wyczekiwane Zapraszam was gatki do Debaty Zapakowanej w liryczne Szaty 🖐️

Gość Mr Right
A ja lubie piękne Kobiety Bo są jak stylowe Berety I podziemne Krety Wszystko Ukrywają Racji nigdy nie Mają :p

Gość Robertiino
A czterdziecha nie zdaje sobie Sprawy Ze swej mało ciekawej Oprawy Ktora jest niczym Noga Stołowa Prosta, drewniana i malo Wpływowa :o

Gość Baldachim
I prosze mych Gości O trochę Radości Ale bez Prozy I takiej Grozy :(

Gość Baldachim
Pózniej sie zjawie moje Owieczki Bo teraz ide układac teczki A potem będzie Lunch Z niejakim Panem Punch Ten Człek to taki Gość Co da mi niezle w Kość Ale słuchać go Muszę Bo inaczej nigdzie nie Ruszę :o

Gość Troll Psychopierd Original
Czterdziecha nie potrafi zaakceptowac Faktu Ze Trolom wcale nie brakuje Taktu Ale ze to ona nie potrafi zrozumiec Ironi I od wiedzy nieustannie Stroni Gdyz nie wystarczy udawac Mickiewicza By zlapac na wedke Krolewicza :p

Gość Baldachim
Czterdziecha co ma Pecha Byla i pozostanie bez Echa Bo w lesie rosna Krzaki A nie ekologiczne Buraki A faceci sa jak Konie Byle szybciej po Betonie I gdy w glowie sama Sieczka A zad jak drewniana Beczka To przegrala Laleczka Malo smakowita Babeczka Bo tam gdzie nie ma Klasy Panosza sie zepsute Ananasy I brzmia Basy Pelne patosu i Okrasy A Dionizos Czeka By wykrzyknac Eureka Bo tak naprawde Natura Jest lepsza niz zle rozumiana Kultura

Gość zwiędła ruta
ale durny co to pisał zamiast mózgu wielki liszaj czasu ma od groma on wiec uderza a trolii dzwon miesza ciagle i wariuje na kobitke pohukuje bo sie nudzi głupi dziad lepiej wyprałby pare szmat

Gość gość
I tak to czterdziecha została GWIAZDĄ, niedługo pomykać będzie Mazdą, opalać się na Krecie (na krecie?? no wiecie... :D) i pracować na ciepłej posadce w powiecie. A wszystko to za dotknięciem różdżki czarodziejskiej co ją zwą Kafeterią..... a co ja, po kliku latach, nazywam MIZERIĄ. Niech sobie naiwniaczki wierzą w wielką miłość i w to, że je tu spotka. Ja wolę zażyłość z moim kotem niecnotą. :D Klapki spadły z oczu i pusty śmiech ogarnia... Więc wypad, swołocze! A że te baby głupie za portkami lecą, to trudno. Chłopy głupie, niech zmądrzeją nieco. :P

Gość Indiańskielato vel Czterdziech
Och, faceci z kafeterii Pełni czaru, galanterii Poetyczni i wspaniali Z nerwów prawie się posra.... I złorzeczą tupiąc nogą Biedaczkowie znieść nie mogą że ktoś mysli, że ktoś czuje i na życie zapatruje wręcz odmiennie od ogółu. Cóż kobieta ta zrobiła Czy męskości pozbawiła? Nie -wytkneła im głupotę i wad parę wiązek potem. Bo kobieta ma być ładna, słodka , głupia i powabna Optymistka uodzona Tylko z takiej dobra żona Brzydkie , mądre oraz stare Życia mężczyzn są koszmarem. Wszystkie brzydkie Zośki, Kaśki do schroniska lub zdowaśki klepać w domu na kolanach I nie brzydzić sobą pana.

Gość gość
:D :D :D :D :D :D

Gość LucekDoliński
miast na Kafe pisać pierdy wieczory i ranki, won do garów poje​bane grafomanki !

Gość gość
coraz lepiej, właśnie się popłakałam ze śmiechu :D

Gość gość
ahahahah tu cos sie dzieje, juz mnie nie razi nienawisc mezczyzn do kobiet haha, nawet ich rozumiem, fajnie sie posmiac

Gość LucekDoliński
to nie jest nienawiść mężczyzn do kobiet, tylko kobiet do drugich kobiet. Kobiety same w ten sposób strzelają sobie w kolano. Przez brak solidarności skazane są na niepowodzenie i wieczne podporządkowanie facetom. :(

Gość zwiędła ruta
to troll gwiada pragnie byc wódki juz nie moze pic z aa go wyrzucili i niezle obsobaczyli bo wciaz robił wielki smród i wszystkich zaczadzał wbród stad tez ksywka psychopierd bo psychiczny i mamuci wypierd

Gość LucekDoliński
Rozje​bał ci się rym razem z rytmem złotko :P

Gość zwiędła ruta
dla kogo złotko dlatego złotko moje ty bagienne cuchnace błotko

Gość gość
Zamiast nas tu na necie czarować słowami męskość swą udowodnijcie panowie czynami kranik napraw cieknący, zawiasy wysmaruj i kobiety w realu może sobie czaruj.

Gość zwiędła ruta
powiem ci tyle drogi poeto ze z dzisiejszych panów to jest niezły beton zarówki nawet wkrecic nie umieja i coraz bardziej nam dziecinnieja

przeczytałem 3 wersy i wiem czemu jesteś sama. Znałem laski co pisały wiersze. Wszystkie miały burdel pod kopuła.

Gość zwiędła ruta
michał michał cos ty cpał chybas niezłe ziele miał co ci mózg wypatroszyło i neurony wygubiło

Gość zwiędła ruta
daj zajarac swoje zioło to bedzie nam tu wesoło

Gość Landrinia
Szukam mezczyzny kto mi Pomoze Wiec ciebie sie teraz pytam moj Boze Zeslij mi moja druga Polowke A bede miala zdrowa Makowke Bo bez faceta fajnie mi nie jest Wiec wpisz mnie prosze w twoj boski Rejest :p

Gość zwiędła ruta
Wielki Zeusie Mądra Ateno spuśćcie bombę na Psychopierda Trąbę co ma schizę wieloraka a do tego jest pewnie chodzącą pokraką

Gość gość
o polaczki malkotenty jak zwykle na topie! Kocham ten narod!

Gość zwiędła ruta
Jak Pierd wciela się w postacie to mógły tak często zmieniać swoje gacie a tak odór z stringów wali ale przynajmniej nie ma w domu od smrodu robali.

Gość Baldachim
LucekDolinski Pan Gramolinski Nie bedziesz mi tutaj zasmiecal Watku Wiec wara od nas i tego Katku Bo tutaj kazdy ma pisac Fraszka A nie jedynie marna Okraszka 😡

Gość Indiańskielato vel Czterdziech
A odezwał się nie polaczek Co niemiecki włożył fraczek Jest poprawny jak z Brukselii Tu takiego nie widzieli. Tu gamonie , komuniści bydło oraz komuniści On wybitny bo wraz z dziatwą, Siedząc w Anglii jest ponad to.