Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małpka12

Za mało energii witalnej! :(

Polecane posty

Gość Małpka12

Cześć. Mam strasznie mało energii, długo śpie po 10-12h, nic mi się nie chce, jestem przez cały dzień senny. Czy ktoś mógł by mi pomóc?

Gość Rysiek67
Przyłączam się do pytania, ja również mam słaby poziom energii a do tego dużo choruje. Jak można temu zaradzić ?

Gość gość
normalka, sorry, taki klimat! :classic_cool:

Gość Pawel0
Ja jakiś czas temu miałem taki sam problem. Kiedy zaczełem szukać rozwiązania na ten temat znalazłem strone bibliazdrowia.humanhealth. pl znajdziecie na niej 30 dniowy kurs, ja jestem na 21 dniu i powiem mam że to najlepiej wydane pieniądze w moim życiu. Dużo praktycznej wiedzy do wprowadzenia od zaraz. Teraz mam 2x więcej energii, mniej śpie i zwiększyło mi się libido ^^ Czuje się taki młody... hehe... Ja osobiście polecam, wy sami zdecydujecie ;)

albo depresja pozimowa albo przesilenie juz wiosenne. a to tak pierwszy raz masz?

Gość Piotr_Wiśnia
Pawelo - Ja jest na 12 dniu kursu i też uważam że jest świetny. Choć przyznam że ciągle mi mało i chce jeszcze więcej energii ^^

Gość Mróz
Ooo widzę że dużo osób skorzystało z tego kursu :) A myślałem że jestem sam... :D

Gość gość
anemia, chora tarczyca, depresja lub chrapiesz i masz bezdech senny, to ostatnie poważna sprawa bo od tego można dostać arytmii i zawału lub udaru

moja corka tak miala .Byla ciagle zmeczona, senna , bez energii , trudno bylo jej sie koncentrowac , a ma bardzo absorbujaca prace , wymagajaca wielkiego wkladu myslenia .Wyniki badan zawsze byly super, a jednak bez energii . Przez przypadek wyeliminowala z diety wszelkie produkty mleczne - nabial . Bardzo sie zmienilo , ma duzo energii , ma lekkie "myslenie ", koncentracje i jeszcze o 22-23 ej jest aktywna . Moze tez taki powod?