Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

słyszeliście znowu zmarło dziecko przez nieodpowiedzialnośc lekarzy

Polecane posty

Gość gość
Jak ja trafiłam z bólami to też wykonano badania a potem kazano mi się położyć i kolejne KTG miałam dopiero dwie godziny później.

Gość gość
ogromna tragedia dla rodziców, też straciliśmy dziecko przez olewkowe podejście lekarzy. Powinni odpowiadać za to całym swoim majątkiem i miec dożywotni zakaz wykonywania zawodu.

Fakt bardzo przykra sytuacja i szkoda dziecka i rodzicow ale maja dziecko nie majac slubu, zyja w konkubinacie czyli grzechu ciezkim ...

Gość gość
Nie wiadomo do końca jak było a wy juz oceniacie

Gość gość
lepiej życ w grzechu niż bez mózgu ..

jagoda nie prowokuj.. wszyscy wiemy, że brakuje c***iątej klepki ;) .. Wg mnie czasem w ludziach jest za mało asertywności. Niedawno teściowa opowiadała, że do ich miejscowego szpitala zgłosiła się dziewczyna w 40tc i kiepskim samopoczuciem. Ordynator kazał jej nie histeryzować i odesłał do domu. Po powrocie do domu dziecko już nie żyło. Jakby mnie tak potraktował to bym mu kazała oficjalne pismo napisać, dlaczego mnie odsyła itp. Od razu by buc zmienił zdanie.

Gość gość
A co ma konkubinat do dziecka pustaku ? Jak się nie ma ślubu to dziecka nie można mieć kretynko ? Ja ślubu nie mam i na szczęście Dwoje zdrowych dzieci :)

Gość gość
Jagoda ty k***a bezmózgi niedorozwinięty marginesie zamknij tą parszywą mordę suko

Gość gość
Dlatego wedlug mnie kobieta powinna miec zawsze porod rodzinny, zawsze jest któs kto może sie za nia wstawić.

Gość gość
jagoda ****** d***** zamknij morde i s********j pomodlic sie za rozumek

Gość gość
jagoda jak zwykle dużo do powiedzenia ma! Ciekawe czy byłaby taka mądra żeby pójść do rodziców tego dziecka i powiedzieć im że ich dziecko nie żyje bo nie mieli ślubu! Żal mi ciebie! Jak musisz mieć ciężkie życie, skoro takie głupoty wypisujesz. Idź lepiej do jakiegoś specjalisty, może on ci pomoże, bo jak się czyta te twoje wypowiedzi to aż niedobrze się robi.

dns, juz widze jakbys kazala mu pisac oswiadczenie i jak on by szybciutko to oswiadczenie niby pisal :D 13:40:24 , pustakiem jest moze twoj maz albo matka . Licz sie ze slowami prostaczko. A jak sie nie umiesz wypowiadac to zamilknij. :) Ludzie zyja latami bez slubu tak jak para opissana w artykule a potem jak sie stala tragedia to pytaja dlaczego. :O Znacie historie Pazurów? Latami zyli w konkubinacie az w koncu on mial bardzo powazny wypadek w ktorym zginal jego kolega tez aktor. Ona potem w wywiadzie powiedziala, ze jeszcze w szpitalu obiecli sobie ze wezma slub i tak zrobili a zaraz potem ur sie im dziecko.

Gość gość
Jagoda pipo przestań tak ekscytować się życiem celebrytów wywłoko.

Gość gość
dla mnie najwiekszym okrucienstwem jest kazac rodzic kobiecie martwe dziecko. Nie dosc ze zafundowali jej jedna traume to dobili ją drugą. Nie wiem czy umiałabym się po czymś takim pozbierać

Gość gość
Bede czytała to co mi się podoba i komentowała jak chce! Tobie nic do tego! I radzę skorzystać z mojej rady. Teraz jest dużo dobrych specjalistów! ------------- Szkoda dzieciaczka i rodziców, w każdym razie ktoś musi za tą tragedię odpowiedzieć!

No niestety latami sie grzeszy a potem zal i lzy jak Bog zesle kare na takich.

jakby nie chciał napisać oświadczenia to bym buca nagrała na komórkę, cokolwiek. Nie odpuściłabym i koniec.

boże jagoda jaki kretynizm. nie rozumiem jak mozna byc tak pusta idiotka jak ty. bez uczuć i bez jakichkolwiek zasad. no tak tutaj możesz napisać wszystko. przy takiej tragedii dla ciebie najwazniejszy jest papierek? musisz byc strasznie zgorzkniala, nieszczesliwą osobą.

Gość gość
Córka studiuje polożnictwo i kiedyś opisała przypadek który zmroził mi krew w żyłach. Przyjechala młoda dziewczyna ze skurczami. Zrobili USG i podłączyli pod KTG. Ciąza przenoszona tydzień więc była caly czas podpięta do urządzeń monitorujących. Przy ok 6-centymetrowym rozwarciu akcja serca płodu nagle w ciągu dwóch minut uległa spowolnieniu i przerwaniu. Zrobiono natychmiastowe cięcie i reanimację ale to nie pomogło. Sekcja zwlok nic nie wykazała. Serce sie zatrzymało i już

No to czytaj i komentuj :D sama napisalas , ze nie mozesz mnie czytac , wiec moja rada - nie czytaj. :D

moniaszka_1986, kazdy ma prawo do wlasnej opini. Ja jestem pusta i bez uczuc? No prosze Cie! :D Uwazam, ze tzreba prowadzic sie moralnie :) czy to takie dla was straszne? Nie twierdze, ze dobrze im tak, zal mi tych rodzicow i tego dziecka ale prawda jest jaka jest.

moniaszka_1986, dalej z uporem twierdze, ze nie kazdy nie musi czytac! Jesli komus to co pisze nie pasuje to NIE CZYTAC! proste, chyba nawet dla was. :D

twoja opinia w tym temacie mnie nie interesuje. Sama jestem w ciazy, jestem rok po ślubie, ale jakos przez myśl by mi nie przeszlo ze można tak sie wyrażać o innych w momencie takiej tragedii. Nie trzeba mieć slubu żeby mieć dziecko. To fanaberia kościoła.No i twoja chora opinia. Współczuje tym ludziom...naprawdę zabiłabym takiego cwaniaczka.

Gość jajasiewypowiem
śmierć dziecka to wielka tragedia, może tak nie do końca Jagoda mówi bzdury. Bo jednak..konkubiny lataja do kościoła żebrząc o chrzciny ale już sakrament małżeństwa jest be. Jestem tez pewna że rodzice obwiniają Boga o tą tragedię....więc chcąc czy nie chcąć Bóg jest w to zamieszany

moniaszka_1986, jesli slub to moja "chora opinie" :D to po cholere go bralas? napisalas jeszcze : "Nie trzeba mieć slubu żeby mieć dziecko." Oczywiscie, ze nie tzreba ale wtedy tkwi sie w grzechu ciezkim i trzeba miec tego swiadomosc****amietac , ze Bog nier****iwy ale sprawiedliwy. Ot i cale sedno tej dyskusji.

o czym wy gadacie w ogole? rodzice blizniakow byli po ślubie i co? też przez czyjsc błąd stracili dwójke dzieci. weźcie sie ogarnijcie bo tragedie sie dzieja jedna po drugiej a wy zamiast patrzec na to sprawiedliwie to uciekacie sie do braku slubu rodziców. glupie baby!