Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

słyszeliście znowu zmarło dziecko przez nieodpowiedzialnośc lekarzy

Polecane posty

Gość przypadek jagody nie jest
odosobniony niestety.... Kiedys pracowałam w urzedzie, a w wydziale ze mna tępa blacha o imieniu Tereska. Kierowniczka jechała po pani T. tak ze szkoda bylo patrzec, ale i pani T byla nad wyraz glupia. A jak przychodzili petenci do urzedu to pani T zmieniala sie w jednej chwili i gnoila tych ludzi biednych... Tak to jest, jak cie otoczenie ma za nic to pozniej musisz sie rozladowac... Kiedys ludzie znecali sie nad psami dzisiaj jest internet... Dajcie jagodce pisac. Niech pozniej rodziny nie wkurza

moniaszka, zauwazylam , ze z Toba nie warto rozmawiac bo nie jestes zbyt lotna :( a zapiekla w swoim zdaniu , ze zadnych argumentow nie dopuszczasz.

Gość gość
dobra jagoda zachowaj swoje durne zdanie dla siebie, ubierz swój moherowy beret i idź do ojca Rydzyka, albo włącz sobie Trwam. Tam są tematy dla ciebie.

ślub nie jest chorą opinia tylko twoje wywody... bralam slub bo oboje chcielismy tego mielismy warunki zeby założyć rodzinę.ale nie potepiam ludzi ktorzy go nie maja.nie zwalam winy za blad jakis patałachów-lekarzy na rodziców:( 5kg dziecko urodzic naturalnie? ciaza przenoszona miesiąc? co to ma byc średniowiecze? uwazasz ze to jest ok?

przypadek jagody nie jest, ale mi pojechalas :D bede tydzien plakac w poduszke :D Ales wymyslila historyjke :D

Gość gość
jagoda369 Jeśli ktoś nie dopuszcza do siebie argumentów to tylko i wyłącznie Ty. A wierz sobie w "BOGA" a wierz sobie w ten cały zakłamany kościół! I daj ludziom normalnie żyć-czyli tak jak chcą bo mają do tego prawo. Nie każdy wierzy w boga więc nie ma pretensji do niego ale do lekarzy, pracowników szpitala-czyli do realnych czynników które spowodowały taką tragedię!

jednak trzeba cie ignorować...mówisz ze ja jestem lotna:) spójrz na siebie. nie będę dopuszczać twoich argumentów bo są beznadziejne.nie przemawiają do mnie wcale. ale żyj sobie w swoich chorych przekonaniach, chorym świecie i podejrzewam ciężkim smutnym życiu....:) nie ten poziom:)niepotrzebnie wdałam się w dyskusję z toba:)

Gość mama domina
Jagoda mam dosc czytania twoich wypocin.ja mam slub cywilny zdrowego synka to nie byla wpadka poprostu chcielismy miec dziecko. Wg kosciola zyjemy w konkubinacie prawnym ale z strony prawa jestesmy malzenstwem wychowujacym dziecko. I kazdy moze niec dziecko nie tylko malzenstwo po slubie koscielnym a pozatym jak ktos jest niewierzacym to jego dzieci maja umierac zal mi Ciebie

moniaszka, to nie jest zadne zwalanie winy na rodzicow. A ja walsnie potepiam GRZECH a nie ludzi. Kumasz moniaszka? Choc szczerze watpie zebys potrafila to zrozumiec. :( A druga sprawa co to za kobieta ktora nie wie kiedy miala miesiaczke... przeciez na tej podstwie okresla sie termin porodu a jesli ona sama tego nie wiedziala to lekarz tez nie jest duch swiety. Ciaza byla ewidentnie przenoszona co nie jest do konca wina lekarzy.

mama domina, chodzi o ludzi wierzacych ale zyjacych w konkubinacie czyli wg KK w grzechu ciezkim. Jezzzu ale wy jestescie ciezkokapujace, szok.

moniaszka_1986 jednak trzeba cie ignorować...mówisz ze ja jestem lotna" . poprawka :) napislam , ze NIE JESTES lotna. Co widze jest prawda :D Mam najlepsza rade dla Ciebe , nie czytaj mnie nani nie komentuj :) Pozdrawiam

ja pitole.... masakra.kończę dyskusję z tobą bo nic nie wnosi do tematu dlatego ja się cieszę że będę miała cc planowaną. uniknę przynajmniej takiego scenariusza niepewności, proszenia się,tragedii gdyby były jakieś komplikacje.

Gość mama domina
Jestem wierzaca i chodze do kosciola co niedziele no i co ksiadz nam ochrzcil dziecko wychowujemy go w wierze a slub planujemy moze nie zawsze wszystko da sie na raz. Wez dziewczyno zastanow sie co piszesz

Gość gość
ciężkopapująca to jesteś Ty. Pustaku dopuść wreszcie do swojego wąskiego rozumowania to że nie każdy daje się omamić jakimiś historyjkami wyssanymi z palca na jakich opiera się ta Twoja wiara. Ty sobie wierz, mnie to ani ziębi ani parzy-ale nie wkładaj tej swojej "teorii" do tak ciężkiej tragedii w której głównie zawinili ludzie!

Gość gość
chce mi sie plakac :( jestem w szoku co sie dzieje na tym swiecie :( biedna kobieta 3 lata w ciaze nie mogla zajsc a tu jej wyczekane dziecko w brzuchu umarlo przez wine lekarzy :-( i jescze musiala je rodzic naturalnie :-( :-( :-( brak slow:-(

mama domina, no i zle zrobil, ze wam to dziecko ochrzcil ja bym na jego miejscu nie ochrzcila. Jakim cudem wy wychowacie je w wierze skoro sami tkwicie w grzechu ciezkim ? :( Jestem ciezkokapujaca i glupia na dodatek wiesniara :D tylko dlaczego tak sie rzucacie kiedy ja tylko pisze jakie sa fakty? Kazdy moze miec swoja opinie ja tez.

Gość gość
:(

Gość mama domina
Dziecko jest istota Boza Bog stworzyl czlowieka . Wiec to nie jest temat ze rodzice zyja w grzechu tylko ze ludzi normalnych spotkala tragedia i przez te twoje glupie teksty moze byc innym przykro ktorzy stracili dziecko i niemieli slubu

Gość gość
jagoda369 FAKTY? Weź ty się popukaj po tej swojej pustej głowie. Skoro to takie fakty, to pewnie na poparcie swojej tezy masz jakieś niezbite argumenty, dowody? Więc zaprezentuj, z chęcią się zapoznamy. Konkrety.

mama domina, NO I DOBRZE , ZE BEDZIE IM PRZYKRO . jak sie siedzi na kupie jak psy i parzy sie ( kochac sie mozna tylko w malzenstwie) to niech sie tacy ludzie nie dziwia , ze spotyka ich kara.

Gość gość
jagoda369 Skoro taki doskonały katolik z Ciebie to już masz grzech na koncie-mam nadzieję że idziesz dziś do spowiedzi "Jezzzu ale wy jestescie ciezkokapujace, szok."- II Nie wymieniaj imienia Pana Boga swego na daremno

Gość gość
Jestes p**********a z tymi swoimi poglądami...

chcialas mi dokopac a tu zonk :D Rozumiesz slowa "na daremno" Poprawiac kogos w takich srawach nie ejst "na daremno"

Gość gość
14.02.14 [zgłoś do usunięcia] jagoda369 Jagoda tak piszesz o zyciu bez ślubu grzechu itp. uważasz się za idealną katoliczke, a po tym co piszesz można wywnioskować, żę jesteś strasznie wredna hipkorytka, która swoją absurdalna postawą przyprawia o mdłości. Wyobraż sobie że znam młode małżeństwo które ma slub kościelny, a ich kilku miesięczne dziecko ciężko zachorowało i zmarło- z tego co piszesz nie powinno się było to zdarzyć.

Gość gość
jagoda369- spoko ja się wolę parzyć, rżnąć, piep:rzyć, pier:dolić, jeb:ać bo i tak Cię przewyższam-Ty cywilizacyjnie jesteś w średniowieczu

Gość gość
po co odpisujecie psychicznej jagodzie? Ona was prowokuje tylko.Na co dzień nie znam żadnego katolika z taką niewrażliwością na cudzą krzywdę. Czy to ważne, że ktoś miał ślub czy nie? Ważne jest to, że tych ludzi (głównie kobietę)spotkała tragedia. Jak będę w ciąży to niestety będę musiała opłacić prywatną położną, by właśnie uniknąć czegoś takiego. Moja znajoma rodziła dwa razy z prywatną położną, w prywatnej sali, razem z mężem. Wspomina to bardzo dobrze, jak coś się działo, to położna od razu reagowała i wymuszała na lekarzach natychmiastową reakcję. Taki kraj...że nikt o ciebie nie zadba, tylko ty sam o siebie musisz.A lekarze powinni zawsze odpowiadać za swoje pomyłki, niedopatrzenia, jeśli się im będzie na to pozwalało to więcej będzie takich spraw.

ej uspokojcie sie juz dziewczyny, nie warto z tym szmatławcem rozmawiać. obrończyni sakramentu małzenstwa.phi. a podczas rozmowy tutaj zgrzeszyła już przynajmniej 5 razy:) więc co z niej za katoliczka skoro w ludzi miesem rzuca? katolik tak nie postepuje. DOBRZE IM TAK, SKORO ŻYLI BEZ ŚLUBU? tak mowi katolik? p********a hipokrytka!!!

Gość gość
jagoda369 wkręcaj sobie i szukaj usprawiedliwienia dla swojego grzechu. Rozumiem na daremno i użyłaś to właśnie na daremno. Nazywajmy po imieniu-jesteś jak większość katolików potrafisz tylko przekrzykiwać, pluć jadem. Jesteś pewnie nieszczęśliwą, zakompleksioną babą której facet nie chciał przed ślubem i nie chce za często po.

Ale ja nigdzie nie napisalam , ze jestem niewrazliwa na cudza krzywde . Bardzo wspolczuje tym ludziom ale... . . jagoda369- spoko ja się wolę parzyć, rżnąć, piep:rzyć, pier:dolić, j**:ać bo i tak Cię przewyższam-Ty cywilizacyjnie jesteś w średniowieczu " wole byc w swoim sredniowieczu niz w takiej "cywilizacji" jak Ty.