Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

słyszeliście znowu zmarło dziecko przez nieodpowiedzialnośc lekarzy

Polecane posty

Gość gość
tragedia ale gdyby rodzina naturalnie to za rok mialaby szanse urodzic drugie a tak to nic. okrutne, ale matka przy pustym lózeczku?

Gość gość
2014-02-14 13:53:26 [zgłoś do usunięcia] jagoda369 No niestety latami sie grzeszy a potem zal i lzy jak Bog zesle kare na takich. # Matko nie wierze w to co czytam :o :( Durna kobieto twierdzisz że dobry Bóg odebrał życie ich dziecka w zemście za grzechy?

Teraz probuja gender wprowadzic juz do przedszkoli :O To jest dopiero tragedia.

Gość gość
bosszzzee....dzieci umieraja w waszym zasranym kraju a wy wielkie dyskusje na temat kosciolaurzadzacie...tacy jak wy popierdzieleni jestescie tak i ten chory kraj i jego sluzba zdrowia...

jagoda ludzie mojego pokroju wykazuja wiecej szacunku i zrozumienia dla takcih tragedii jak ta... ty widzisz tylko swój kościółek i własny czubek nosa... zero kultury zero jakichkolwiek ludzkich uczuć. kościół ci zjadł rozum. wolę być jednak taką osobą jaka jestem.mam swoje zasady a takimi ludzmi jak ty to powiem ci ze ostro gardzę!!

jagodka a powiedz mi jak spedzacie z meżem walentynki? dostalaś coś od niego, jakis prezent?zaprosił cię na kolację, bądź ty zorganizowałaś jakiś romantyczny wieczór we dwoje?

mozesz mna gardzic bo twoj szacunek nie jest mi do szczescia potrzebny :) Nie wiem gdzie Ty widzisz zebym ja nie wykazywala "szacunku i zrozumienia " dla rodzicow tego dziecka? :) Gdzie ja wykazalam sie brakiem uczuc? . Bo mam odwage tepic k******o? Tak, tak konkubinat to k******o bo dzis razem mieszkamy a jutro mozemy sie rozstac bez problemow jaki maja malzenstwa ( rozwody to kosztowna sprawa).

nie obchodzimy tego swieta. Staramy sie na codzien kochac i sprawiac sobie przyjemnosci :)

Gość gość
A ja mam ślub tylko cywilny pomimo wiary w Boga, nie przeszkadza mi to być dobrym człowiekiem.

Gość gość
Zapraszam do oglądanie i zakupów odzieży i bielizny dziecięcej na www.bajkowyzakatek.na.allegro.pl ZAPRASZAM

podtrzymuje konkubinat to k******o. 15:56:58 , dobrym czlowikem moze jestes ale grzesznica rowniez.

wiec nie rozuemisz pojecia "k******o" czemu sie nawet nie dziwie bo sama w tym tkwisz sorry za capsa

Gość gość
Ty również jesteś grzesznicą nawet w tym wątku dopuściłaś się co najmniej 2 grzechów ciężkich... żal żal żal

Gość gość
zarozumiałaść, arogancja kłótliwość obraźliwe wyzwiska wprowadzanie w błąd zawiść... to tylko nieliczne grzechy jakie jagódka popełniła w samym tym wątku, więc weż już dziewczyno nie blużnij i nie wyzywaj od k***w pod płaszczykiem dobroci katoloickiej, bo grzeszysz a jak napisałaś na pierwszej stronie za każdy grzech będzie kara.

Gość gość
Nie wystarczy wziąć ślub Kościelny dobrym Katolikiem należy być cały czas. Zresztą to co się dzieje na weselach 90% młodych par wóda itp. to zaprzeczenie tego w co wierzą

:):):) smieszą mnie twoje poglądy już teraz, za bardzo się spinasz:) temat rozpoczał się tragedią, skończył wg twojego wniosku że rodzice tej dziewczynki to k****arze ( przepraszam za wyrażenie ) i to kara za ich ciężki grzech. mam nadzieje że za twoje grzechy też cię spotka kara. i to taka żeby ci w pięty weszło.

Gość gość
Też mnie oburza naginanie wiary dla własnych złośliwości. Jak slubu nie mieli to k***iska z nich a bóg ich potepił i odebrał dziecko.Hipokryzja dobry katolik nie pała nienawiścią nie wyzywa co jagoda tu robiła, godne pożałowania to jest.

Gość hehehehehheheheheh
"jagoda369 Fakt bardzo przykra sytuacja i szkoda dziecka i rodzicow ale maja dziecko nie majac slubu, zyja w konkubinacie czyli grzechu ciezkim ..." Jak ty możesz cos takiego napisać? Uważasz ze ci ludzie zasluzyli na taka tragedie TYLKO dlatego bo maja inne poglądy na zycie niz Ty? Twój maz jest alkoholikiem .Twoje dzieci czym sobie zasłużyły ze mają ojca pijaka co ?

Gość gość
Jagoda powinnas sie leczyć i to szybko

Gość gość
Jesu ale tragedia...

Gość gość
Boże, taka tragedia. I do tego kolejna. Ile jeszcze musi umrzeć dzieci, żeby Polska się otrząsnęła i zrobiła coś ze służbą zdrowia?! Przecież to skandal. Żeby lekarz nie zbadał kobiety w pierwszych godzinach po przyjeździe do szpitala. A potem jeszcze bezczelnie twierdzi, że wszystko było w porządku. Ja tu widzę szereg naruszeń prawa oraz etyki lekarskiej. W takich sytuacjach jestem za linczem wszechmocnych lekarzy.

Gość mamamiaja
Dzieje się tak przez postawe pacjentów. Taka jest prawda uniżony ton i dziękowanie po d**e za to że wykonał swoją prace- ludzie nauczyli ich tego. Spójrzcie jak wygląda przeciętna porodówka: pielęgniarki i położne mówiące do kobiety na "ty" często podniesionym tonem, lekarz którego niewiele obchodzi to że kobieta przyjeżdża np. w środku nocy bo nie czuje ruchów płodu od wielu godzin, teksty o panice itp. Niestety to postawa pacjentów miała największy wpływ na to jak personel medyczny traktuje pacjenta.

Gość mamamiaja
Zbyt mało wymagamy, niestety wiele osób nie zna podstawowych praw pacjenta.

Gość gość
Ejj Jagoda a Ty co? Hiszpański inkwizytor? :D:D:D

Gość gość
Robi się u nas druga ameryka! Wszystkich za wszystko pozwać!

Gość gość
no jagoda w tym ma racje, że Bóg wymaga posłuchu i kara za grzechy do 7 pokolenia możecie sobie zyc jak chcecie, ale potem przyjdzie odpokutować a to nie będzie przyjemne...

Gość gość
To prawda tak się dzieje jak ludzie grzeszą. Ślubu nie mają a dzieciaki produkują to się nie dziwić że Bóg zabiera. Teraz jest tyle nieślubnych dzieci, że aż mi wstyd za ich rodziców. To już plaga się robi, a potem się dziwią, że takie kary są za to.

Gość gość
Co za brednie. W takim razie cała ludzkość bez wyjątku żyje w grzechu. Seks przedmałżeński to grzech ciężki a uprawia go jakieś 99% ludzi ;)