Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

słyszeliście znowu zmarło dziecko przez nieodpowiedzialnośc lekarzy

Polecane posty

Gość gość
k***a mac, jak w koncu ktos przywali ty konowalom w leb, to moze zaczna w koncu traktowac ludzi z respetem, normalnie rzeznicy... Ja przypuszczam po takim czyms, wzielabym siekiere I zaczela zabijac w tym szpitalu lekarzy I pielegniarki, na oslep jak leci, a potem powiedziala, ze mam pomrocznosc jasna...

krysiuzdzisiu, tak sie wkurzylas, ze az skrobnelas dlugi tekst :D Zaznaczam, ze nie rzucam miesem w ludzi tylko w grzech :) i tu jest miedzy nami roznica. :D

Gość gość
Wolałabym spotkać na swej drodze normalną DOBRĄ kobiete zyjącą w konkubinacie, niż fałszywa jagódke która myśli że ślubem kościelnym wykupiła sobie pakiet na szczęśliwe życie obrazając wszystkich wokół, będą chamowatą wieśniarą. Najgorsze są właśnie takie fałszywe krowy, sama taka znam biega do Koscioła a każdemu obrabia d**e, do tego pasozytuje na chorym ojcu- ot postawa wzorowej Katoliczki.

ten grzech przysłonił ci logiczne myślenie.nie potrafisz logicznie myśleć.bozia nie obdarzyla takim talentem. ze slubem bez slubu co to za różnica?? skoro chcieli dziecko , starali się o nie, dlaczego spotkala ich taka tragedia?

Gość gość
jagoda369 Idz sobie pobiegaj moze Ci sie mozg dotleni i przestaniesz wypisywac takie bzduru

ale ja nigdzie nie pisalam , ze slub koscielny to pakiet na szczesiliwe zycie. Czytacie bez zrozumienia tekstu :( gdzie ja bylam chamowata czy falszywa????

nie ma nic złego w konkubinacie jesli ludzie się kochają i szanują. znam mase malzenstw ktore zyja ze soba bardzo źle, maz bije zone, pije zdradza nie daje jej kasy na nic, bo wie ze ma ja na wlasnosc i moze robic co chce. to jest wlasnie jagodowe malzenstwo w ktorym sama pewnie zyje. stad ten jad:)

Gość gość
wezcie nie karmcie trola ignor

Gość gość
Ludzie czy wy myślicie że osób wierzących mających ślub i inne sakramenty nie spotykają tragedie?! Choroby wypadki nagłe zgodny- dotykają nas wszystkich bez względu w którego Boga wierzymy. A człowiek ma być dobry i nie obrazać innych, a już na pewno nie pierniczyc głupot o karze Boskiej zycia w grzechu. Za nasze grzechy odpowiadać będziemy po śmierci.

Gość gość
Jagoda369 Zjedz snickersa-strasznie gwiazdorzysz

Gość gość
Jagoda369 Tak jak ty nie zachowuja sie prawdziwi katolicy

krysiazdzisia, owszem jest bardzo duzo zlego w konkubinacie bo to tkwienie w grzechu ciezkim ( powtarzam wam to juz chyba 10 raz ) bruno_bananie, to nie czytaj. 15:02:32 , ajak twoim zdaniem zachowuje sie prawdziwy katolik? Pewnie na wszytsko sie zgadza nawet na to, ze ktos zyje w konkubinacie jest cacy.

powiem ci jagoda, ze sama zyje w konkubinacie, jestem w ciazy, jestem szczesliwa, kocham swojego partnera on nieziemsko kocha mnie co udowadnia mi każdego dnia, owszem jestesmy zareczeni od UWAGA 5 lat, ale postanowiliśmy że narazie nie będziemy brali ślubu.jesteśmy wierzący, ale papierek nie jest nam potrzebny do niczego.kochamy się i to najważniejsze. wierzymy w boga a nie w kościół.a to kościół nie popiera konkubinatu.bóg mnie za to rozliczy po śmierci. nie czuję się gorsza od ciebie.

Gość gość
Jagódko bezmózga, większym grzechem jest p*******ić takie kocopoły na forach jak ty niż życie w konkubinacie.. wspaniała z ciebie katoliczka, tata hitler?

Gość ninipp
jagoda to głupia szmata i nie wazne co powie, mysli ze jest ęteligientna i bełyskoteliva a zwykłe kurevisko z ciebie, ślub kościelny bo d**y dała i dziecko w drodze? trzeba wziac koscielny bo rodzinka z pipidówka się odwróci i słoików nikt nie da :(:(:(

Gość gość
jagoda, a jeśli to sporkałoby ludzi żyjących w zgodzie z kościołem, po ślubie (są takie sytuacje) to co? co byś powiedziała? ze opatrzność boska tak chciał? umierają nie tylko dzieci z konkubinatów!

bruno_bananie, jestes wierzac ale "papierek" ci niepotzrebny :D to chyba jestes bardzo malo wierzaca. ;)

15:18:10 , czytaj kobieto ze zrzumieniem to co pisze a nie jakies glupoty wypisujesz!

Gość gość
jagoda, a jeśli to sporkałoby ludzi żyjących w zgodzie z kościołem, po ślubie (są takie sytuacje) to co? co byś powiedziała? ze opatrzność boska tak chciał? umierają nie tylko dzieci z konkubinatów!

Gość gość
Kościól to temat rzeka, dlaczego niektórzy księża dają rozgrzeszenie rozwodnikom którzy zdradzili swoją zone czy mężą? Jeżeli ktoś w kościele przysiega przed Bogiem nie zdradzę nie opusze a tak robi po czym Ksiądz daje mu rozgrzeszenie i taka osoba X jest co niedzeiele u komuni to uważasz że jest to mniejszy grzech od normalnego zycia w zwiąku gdzie nikt zadnej przysięgi nie złamał? w d****h już się poprzewracało

15:26:50 , pierwsze slysze zeby ksiadz katolicki dawal rozgrzeszenie rozwodnikowi. Cos ci sie chyba pomylilo.

zamilknij pisalam do tej madrej : gość jagoda, a jeśli to sporkałoby ludzi żyjących w zgodzie z kościołem, po ślubie (są takie sytuacje) to co? co byś powiedziała? ze opatrzność boska tak chciał? umierają nie tylko dzieci z konkubinatów! "

Gość gość
Niestety znam taką osobe więc jest to możliwe.

jagoda369 15:26, zamilknij bo glupiutka jestes usmiech.gif hohoho odezwała się mądra pani katoliczka:) nie kochana wiara w boga może wykluczać kościół z jednej prostej przyczyny... kościół prowadzą ludzie...a im niestety daleko do boga. nie dam sie omamić przez księdza pedofila, ktory g***** biedne dzieci tylko dlatego że jest księdzem. który wyłudza kasę za sakramenty od biednych ludzi - wg cennika a przecież za sakramenty nie powinno się płacić, ślub w mojej parafii kosztuje ładne 1000 zł:) gdzie w tym bóg? no i nie mowie jeszcze o księżach którzy ****ają sobie na prawo i lewo.nie mówię ze wszyscy,ale spora część. więc twierdzisz że bóg=kościół? niestety się z tobą nie zgodzę:)

bruno, jest wyjatkowo glupia wiec co mialam jej napisac ;) z tym pedofilem to pojechalas - g***** biedne dzieci :D O rany pekam ze smiechu :D Prawda jest taka , ze w ocenych czasach jest nagonka na kosciol i media probuja stworzyc iluzje , ze wszyscy ksieza to pedofile i sa zagrozeniem dla naszych dzieci. A to nieprawda. Ksiezy pedofili jest ok2 procent czyli mieszcza sie w normie :O Pedofile sa w kadzej grupie zawodowej tylko ten fakt jest teraz przemilczany bo chca zeby ludzie byli pokroju Twojego lub jeszcze gorsi. Nie mieli zasad moralnych zyli bez slubu bo "po co im papierek" Co do placenia za sakramenty... przeciez ten ksiadz tez musi zaplacic za ogrzewanie , jedzenie , paliwo do samochodu, ubranie itd Nie wie gdzie mieszkasz ale tu skad ja jestem ksiadz nikomu nie mowi ile ma zaplacic za sakrament, ale tez zdarza mu sie wysylac "swoich " ludzi zeby chodzili po domach i zbierali kase . Ale kto chce to daje, nie ma przymusu.