Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jestem chyba nienormalna

szał zakupów nie ogarniam budżetu

Polecane posty

Gość jestem chyba nienormalna

Nie ogarniam swojego budżetu, wszystko dlatego że słowo "okazja" jest dla mnie jak wyzwanie;/ Wiem że w większości sklepów robią nas w przysłowiowe bambuko, z tymi promocjami, wiem a i tak trudno mi się oprzeć kiedy widzę te czerwono białe karteczki "-30%", "ostatnie sztuki"... to głównie przy kosmetykach. Ciuchów nie kupuję w sklepach - nie trafiają w moje gusta, wybieram lumpeksy, ale nawet nie wiecie ile można kasy wydać na ubrania ze szmaciarni;/ Znam KAŻDY lump mieście, wiem kiedy dostawy, kiedy "promocje", gdzie trzeba grzebać godzinami za jednym fatałaszkiem, a gdzie elegancki ciuszek zdejmę prosto z wieszaka - jeszcze z metką. Jakby mi tego było mało, zostałam konsultantką oriflame... zawsze lubiłam ich kosmetyki, bo np kremy nie powodują u mnie uczuleń (a to już wiele jak dla mnie) - ale zawsze ciężko mi było znaleźć kogoś z katalogiem... to sie zapisałam. Kuźwa! w tym miesiącu nazamawiałam kosmetyków za 250zł (bo przecież promocje dla konsultantów takie atrakcyjne). Nie umiem żyć oszczędnie :( Jelsi chce kupić coś konkretnego, pożytecznego np do odmu to musze brać kredyt - bo nigdy nie odłożę pieniędzy, a rata spłaca sie sama z konta i nie musze o tym myśleć... po prostu wypłata mniejsza o kilka stów;/ Zazdroszcze ludziom którzy potrafią wyliczyć na co ile mogą wydać i żadna "okazja" ich nie skusi... jestem totalnie niegospodarna;/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować