Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaxyz

Partner potraktował mnie jak....

Polecane posty

Gość Analkonda123
hahhahahahahah jaki typ

Gość gość
Może ma mniejsze potrzeby, źle to rozegrał.

Gość Analkonda123
A może kobieto zamiast szukać co jest z nim nie tak po prostu spójrz na siebie?

Gość Analkonda123
pasztecie

Gość gość
może trafiłaś na faceta który lubi mieć wszędzie dominację również w sprawach intymnych na pewno cię nie szanuje najlepiej zrobisz jak odejdziesz

Gość gość
Facet pewno z syndrmem DDA lub DDD!

Nie wzięłam pod uwagę mniejszych potrzeb faceta, bo: bez sexi ciuszków "już nie będę Cie wcale *****ł" Rozkładając to- ma potrzeby z odrobiną fetyszu bądz z kimś innym w jego wyobrażeniu. Taki teatrzyk, chcesz sexu- to się wciel w sexi-szmatę!!

Gość gość
a jak dlugo jestescie malzenstwem? przed slubem tez tak bylo? na pewno trzeba sie dopatrzec w tym jakiejs genezy. pzdr. magda

Gość Omihron
Zapadla rutyna w waszym zyciu seksualnym,ktora po czasu wywoluje kompleksy neatrakcyności,poczucie nizszą wartości w dwóch stron. Ja tak miałem z moją narzeczoną (juz była) mimo to że ona jest wyjatkowo piekną kobietą ( i nie tylko fizycznie). Z kolejną partnerke miałem zupelnie inna sytuacje to bylo odrozenie :) Wyjątkowy seks dzien w dzien,zawsze i wsędzie,czasem mislałem że ten seks nas wykończy :) nigdy nie mielismy dośc siebie w tej kwestii od pierwszego do ostatniego dnia tego póltora rocznego związku. Jednak sie rospadlo. Znaczy seks jest wazny ale nie najwazniejszy. Sprobuj poprawić zanim się zecydujesz skonczyć... normalnie jezeli Ci zalezy.