Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale niektórzy faceci są bezczelni to szok ostatnio byłam w knajpie z kumpelą i

Polecane posty

Gość gość

wyobraźcie sobie, że jakiś kaleka na wózku podjechał do nas i zaczął zagadywać. No bez jaj, taki pół człowiek to normalnych, zdrowych, atrakcyjnych kobiet mierzy? Pojechałam mu z kumpelą i się zaraz oddalił, znaczy odjechał, bo nogi to chyba tylko dla ozdoby miał.

Gość gość
jesteś beznadziejna. możliwe, że kiedyś będziesz tak samo wyglądała.

Gość gość
haahahaha no na pewno, jestem zdrowa, zdrowo się odżywiam, rodziców mam zdrowych, dziadkowie też w porządku, więc nie widzę najmniejszych szans na to żebym skończyła jak on. Wolałabym już umrzeć niż reprezentować margines zbędnych ludzi uzależnionych od innych.

Gość gość
dobrze zrobiłyście! tak samo należy postępować z prawiczkami. Ście/rwa myślą, że jakaś normalna zdrowa kobieta będzie chciała takiego pfu!

Gość gość
A to nie jest czasem tak, że KAŻDY mężczyzna był kiedyś prawiczkiem? Lepiej napisać, że ś****wem są prawiczki po 20 roku życia, po 30 to już nie wspominam, bo to psychicznie chorzy dewianci stanowiący niebezpieczeństwo dla pozostałych ludzi. Jak ktoś do 20 roku życia nie zamoczył, to znaczy że coś z nim jest nie tak, im więcej lat na koncie tym bardziej wiadomo, że ten człowiek jest wybrakowany (brzydki i/lub mały penis i/lub niski i/lub i/lub głupi pedofil lub inny dewiant, chory psychicznie).

Gość gość
gość haahahaha no na pewno, jestem zdrowa, zdrowo się odżywiam, rodziców mam zdrowych, dziadkowie też w porządku, więc nie widzę najmniejszych szans na to żebym skończyła jak on. Wolałabym już umrzeć niż reprezentować margines zbędnych ludzi uzależnionych od innych. xxx Zapomniałaś o jednym, że ludziom zdarzają się wypadki. I co wtedy?

Gość gość
moja kumpela ładna zgrabna i super wykształcona dziewczyna juz z 10 lat jest w zwiazku z facetem na wózku, nie kumam jak mozna byc takim przygłupem jak autorka

Gość gość
zapytaj te kumpele ile ten koles na wozku ma cm w spodniach, zaloze sie ze z 22 ponadto bycie na wozku nie oznacza ze sie jest niskim tak czy siak mozna miec dobre geny wiec neipelnosprawnosc ruchowa, nabyta, nie zmienia koncepcji biologicznej atrakcyjnosci.

Gość gość
Albo pusta z Ciebie idiotka autorki, albo prowokacja. Nie wiesz co Cię w życiu spotka i czy też w takiej sytuacji się nie znajdziesz.

Gość gość
Aż szkoda gadać jaki pustostan założył ten temat...

Gość gość
Dlaczego autorce zarzucacie pustość? Toż to już nie mogą się nam pewni ludzi nie podobać? A jak napisałaby że brzydzi się pedofilami to też byście mówili, że pusta?

Gość gość
dziewczyny poradzcie jak pogonic podrywacza jednym gestem, jest taki co nic nie dziala na niego nawet ignorancja, chodzi po miescie i zaczepia, juz mu tak pojechalam albo wogole nie odzywalam sie, mowie odrazu ze nie jestem piekna i nie chce zebyscie mowily ze sie chwale bo nie jest tak, jestem przecietna, on paskudny

Gość Lajna22
Bezczelna to ty jesteś pusta dziewucho! Nie wiesz co może cie w życiu jeszcze spotkać więc nie pisz takich głupot.Taka pewna jesteś że bedziesz zawsze piękna i zdrowa?!

Gość gość
Jeżeli jest paskudny i kogoś podrywa, to znaczy to tylko jedno - ma gigantyczne prącie, w innym przypadku nie byłby w stanie zbudować sobie męskiego poczucia własnej wartości potrzebnego do interakcji z płcią przeciwną.

Gość gość
jestes pusta dziewczyno!!!!!!to ze jestes zdrowa bogata czy cos to nie znaczy ze lepsza.Taki pustaczek z ciebie:)

Gość gość
normalny i zdrowy mężczyzna roocha od 16 roku życia

Gość gość
jej moze juz dzis cos sie stac i tez moze byc na wozku, poprostu facet podjechal wozkiem bo chcial zagadac, moze jest taka co by go chciala i on jej szuka wlasnie, napewno przykro mu bylo,

Gość gość
glupia pindo ja jestem chora to znaczy ze gorsza?oby cie ktos tak potraktowal tak jak ty tego faceta.

Gość gość
ja jak mnie jeden podrywal to nakrzyczalam na niego jak jedno slowo nie nie wystarczalo, poprostu nakrzyczalam podniosam glos i uciekl, a innemu powiedzialam ale smierdzi od pana

Gość gość
gość jestes pusta dziewczyno!!!!!!to ze jestes zdrowa bogata czy cos to nie znaczy ze lepsza.Taki pustaczek z ciebie xxx xxx HAhaha gdzie ty żyjesz? Zrozum w końcu, że : zdrowi są LEPSI i bardziej WARTOŚCIOWI od chorych piękni są LEPSI i bardziej WARTOŚCIOWI od brzydkich biedni są LEPSI i bardziej WARTOŚCIOWI od bogatych

Gość gość
errata: bogaci są LEPSI i bardziej WARTOŚCIOWI od biednych hehe co by biedaczki się nie pocieszały :D 🖐️

Gość gość
to jakas prowokacja albo temat zalozyl prawik zeby pokazac jakie kobiety sa zle, nie znam takich idiotek

Gość gość
gość to jakas prowokacja albo temat zalozyl prawik zeby pokazac jakie kobiety sa zle, nie znam takich idiotek x Jesteś chora kobieto! Co ty z tymi prawikami wyskakujesz? prawiczkofobię trzeba leczyć idź do psychologa szybko!

Gość gość
Prowo -10000000/10!