Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona po walentynach

facet dał mi na walentynki tylko 1 kwiota

Polecane posty

trochę przewrotnie zakładam ten temat, bo w sumie bawi mnie, że się tym przejęłam - ale facet dał mi na walentyny jedną marną różyczkę z cyklu takich, których nie znoszę - mówiłam mu, że nie lubię czerwonych, sztywnych różyczek, zwłaszcza solo - nie znoszę takich i już, co wielokrotnie mu mówiłam. i mimo wszystko przykro mi, że w ogóle nie chciało mu się wysilać i kupił mi taką marnotę. tak się chciałam wyżalić - temat godny kafe, co :classic_cool:

Gość gość
ciesz sie ze wogole pomyslal o tobie

Gość gość
mój Heniek taki nie jest! ❤️ całuje Romek 👄

Gość gość
A co ty mu dałaś?

no, cieszę się. a w dodatku mnie nie bije, nie pije, nie zdradza...cieszę się :classic_cool: ale mimo wszystko, takie coś jest wk****ające. jak mu kiedyś upiekłam ciasto z makiem, powiedział, że nie lubi maku to mu k***a nie upiekę takiego drugi raz. a jak ja mu mówię, że nie znoszę takich kwiatów, to on mi kupuje... chyba mu upiekę znów ciasto :classic_cool: i wetknę w nie tę różyczkę

Gość gość
dlaczego nie lubisz pojedynczych róż...? chociaż może to pytanie raczej retoryczne ja lubię i dostałam ją ( czyli różę) JEDEN raz w ciągu dwóch lat- twierdzi że nie jest romantyczny wiem głupie to co piszę mogę sobie codziennie kupować ale to nie to samo co od Niego a o Walentynkach wolę nie myśleć - wyjechał i dostałam rano tylko smsowego gorącego całusa i popołudniu sms-a w stylu "dobrze że jesteś" postanowione : w roku 2014 nie będę romantyczką pozdr

Gość gość
Liczy się sam gest, prezent nie jest ważny.

Gość gość
ja z moim facetem nie odzywamy sie do siebie od trzech dni i wczoraj tez wiec nawet tego kwiatka nie dostalam i mam to gdzies.

po prostu strasznie mi się nie podobają te sztywne, długie czerwone róże. nie lubię ich i już. lubię róże angielskie, jasnoróżowe, herbaciane... a wczoraj w całym mieście faceci zasuwali z tymi czerwonymi, długimi paskudami. marudzę sobie i tyle.

Gość gość
no cóż , ja od męża nie dostałam nic , nawet buziaka :(

Gość gość
ja tez dostałam różę gdy tylko otworzyłam oczy;) było miło, ale juz dzis pokłocilismy sie na maksa...