Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jbugyhftdrtekljhgfdr

Zła sława samochodów BMW

Polecane posty

Gość gość
nie sztuka jest miec 500 KM i spalanie benzyny 20 litrów sztuka to 500 KM i 6 litrów benzyny to jest technologia która robi wrażenie BMW włąsnie sa znane z bardzo wysokiego spalania .. Czyli ich silniki są przstarzałe

Gość gość
BMW to nie limuzyna to Burakowóz rozumiesz ? Limizyna To Rolls-Royce

No i co z tego? Powiedz, kogo to obchodzi i co wnosi do tematu, bo nie rozumiem twojego spinania się. Jeśli ludzie by mieli się kierować mocą i ilością koni pod maską to na ulicach jeździłyby same sportówki. Jak już pisałam, żeby to zrozumieć, trzeba mieć porównanie. A najwięcej krzyczą Ci, co go nie mają wcale.

Gość gość
Tylko idiota kupując wóz mający 500 km liczy na niskie spalanie. Żal wam d**e ściska bo was nie stać na konia jak i owies

Gość gość
po prostu podniecasz sie burakowozem i 560 KM za które przepłacasz .. To co robisz - To tak jakby ktos kupił 30 letni komputer za 5 tys zł i się tym cieszył .. 560 KM to technologia 30-40 letnia

Nie uważam, by były przestarzałe. :) Kierowca BMW 7er która kosztuje powiedzmy 100000 euro nie intersuje sie zbytnio tymi 16 czy 18 litrami benzyny. Poza tym to są samochody, którymi się śmiga po autostradach. A tu spalanie jest znacznie mniejsze mądralo :)

Gość gość
BMW 560 KM to to samo jakby ktos kupił 30 letni komputer za 5 tys zł i się tym cieszył ..

Gość gość
Jaki moment obrotowy? Tiry mają 400 km i 1200 nm i są sportowymi wozami? A poza tym moc to obroty razy moment gdybyś nie wiedział. IM WIĘKSZY MOMENT TYM WIĘKSZA MOC. Więc większa moc najczęściej daje większe osiągi

Gość gość
to prawda auta ponad 300 km/h osiągały w 1975 roku . w 2013 - 350 km/h to smiech na sali

To nie ja zaczęłam się mądrzyć jeśli chodzi o osiągi i licytowanie który ma większe, bo to akurat dla mnie nie jest tak istotne jak inne rzeczy. Chciałeś zabłysnąć i całkiem dobrze wyszło ci udawanie tego, że nie widzisz tu rzeszy ''znawców'', którym wspominanie o momencie obrotowym nie ma najmniejszego sensu. Kierowałam się czym innym, niż chęć szpanowania przy zakupie samochodu i nie ukrywam tego, dlatego też nie zamierzam się z nikim licytować ani wmawiać światu, że mój samochód jest wyposażony w najlepszą technologię, bo tak nie jest. Chcesz komuś ubliżyć to najpierw poszukaj sobie kogoś na swoim poziomie, bo do mnie musisz podejść z drabiną. Jestem kobietą, a wyzwiska, które kierujesz pod moim adresem świadczą tylko i wyłącznie o tobie i o braku wychowania i nienauczenie ciebie kultury przez osoby za to odpowiedzialne.

Gość gość
A tu dalej idioci porównują limuzyny z autami sportowymi. ILE LIMUZYN 20 LAT TEMU MIAŁO 600 KM?

Gość gość
BMW to nie limuzyna mylisz pojęcia

Gość gość
Sorry, ale to wasze podniecenie się końmi mechanicznym i osiągami :) to jest na poziomie prostych ludzi :)))) Bardzo prostych. Ludzie na poziomie nie przykładają dużej wagi do osiągów samochodów (przynajmniej nie aż takiej jak Wy) - dla nich ważniejsze są najnowsze osiągnięcia w medycynie, nagroda Nike, itp. A przyśpieszenie? Zostawmy to dla chłopaków z warsztatow samochodowych i ich dziuń :)

Hmm, wszystko o mnie wiesz? :) kompromituj się dalej, prosze bardzo, nikt ci nie broni owieczko. Założę się, że gdybyśmy się kiedyś spotkali na mieście inne by były słowa kierowane do mnie z twojej strony. Cóż, zrobiło się tu bardzo niefajnie, dyskusja miała dotyczyć zupełnie czego innego, ale przyszło stado baranów i wszystko zepsuło swoim chamstwem i narzucaniem swojej jedynej słusznej opinii. Ale to ja jestem burakiem i idiotą bez szkoły, bo wybrałam BMW. Dziwny jest ten świat, w którym żyjemy.

Gość gość
Mustang Snake 1967 -770 KM cieszy cię to ? To znaczy ze twój nowy BMW serii 5 ma 560 koni czyli mniej niż 50 letnie auto .. Powtarzam 50 letnie , nie 5 letnie !!

Gość gość
Mustang Snake z 1967roku -770 KM cieszy cię to ? To znaczy ze twój nowy BMW serii 5 ma 560 koni czyli mniej niż 50 letnie auto .. Powtarzam 50 letnie , nie 5 letnie !!

Gość gość
Jaki temat. Ja mam BMW serii 7 i volvo v50, którym częściej jeździ mąż. To znaczy że w zależności od tego czym jeżdżę jestem burakiem lub nie??

Gość Samara1979
Mo j maz ma BMW e-39. Rocznika i innych danych eni znam. Auto wygodne, ma „kopa” a co najważniejsze niezawodne. W serwisie byliśmy raz bo jakisdebil stuknął nas (nawiasem mówiac BMW Wlazło k Rzeszowa jest godne polecenia). Aha – mąż nie jest typem dresiarza ani innego „karka”.

Gość gość
Ja mam stare bmw, w ogóle jestem fanem tego typu samochodów. Nie uważam, że ten, kto jeździ takim samochodem jest od razu złym człowiekiem. Odnośnie samego auta, raz na jakiś czas wpadam tylko do znajomego warsztatu http://www.pmix.pl/ żeby wszystko sprawdzić. Ogólnie nie mam większych problemów z samochodem.

Gość kierowca_bmw
BMW to nie są dobre auta są bardzo awaryjne nawet nowe wiem bo znajomy pracuje w bmw i często wracają na serwis z pierdołami najnowsze modele, wykonanie też nie powala no i napewno nie za taką kasę. Ogólnie nie polecam.

Gość gość
Mam BMW i nie narzekam. Zwłaszcza ze mam tez niedaleko w stolicy Autoredute i to jest jeden z lepszych serwisów które szczerze polecam.