Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jbugyhftdrtekljhgfdr

Zła sława samochodów BMW

Polecane posty

rozmowa dotyczyła buraków w kapciach. jeśli mowa o bmw e46 to nie porównuje do niej nowego s60 ...i kto tu teraz przyburaczył :o

Gość trrrr
i nie pieprz głupit ze BMW zapieprza jak LAMBO . .. Lambo jest dużo szybsze od BMW .. Kolejna kompromitacja

Gość gość
Polecam inne marki samochodow o podobnym prestizu Audi Mercedes Lexus Jaguar Volvo

naucz się czytać ze zrozumieniem i nie ośmieszaj się dalej. Napisałam, że mimo, że nie zapier/dalam jak lambo to zjeżdżają z drogi. Wytłumaczenie special for you: mimo, iż jadę samochodem z normalną predkością, zgodnie z ograniczeniami na danej drodze to inne samochody spieprzają na prawy pas, jakbym nie wiadomo czym śmigała.

Gość trrrr
jak porównujesz BMw do Lamborgini to ja juz nie mam wiecej pytań.. .. To sa auta innej klasy .

a teraz małe porównanie: volvo s40 97 rok najmocniejszy 200KM i 7,5s do setki BMW e46 m-power 97 rok 321KM i 5,5s do 100km/h z kolei e39 większe auto, żeby było śmieszniej w m-power ma 400KM i 5,3s tak więc odnośnie tego co pisałam wcześniej widać różnicę.

nigdzie nie porównałam oby tych marek, przykro mi :)

nowe volvo s60 ma 304KM i 6,1s nowa bmw 5er ma 560KM i 4,4s i zaznaczam, nie twierdzę, że volvo ma słabe silniki, wręcz przeciwnie, chwale je, bo uważam, że volvo jest dobrą marką. Aczkolwiek dla mnie nie ma porównania do beemki, jednak gusta są różne i każdy czego innego oczekuje od samochodu. BMW spełnia wszystkie moje wymagania i aż nadto. Dlatego właśnie spośród wszystkich marek właśnie tę wybrałam. Dobrze, że każdy z nas ma inne poglądy, inaczej na drogach wiałoby nudą. Z resztą, każda marka wniosła do świata motoryzacji coś, bez czego inne marki nie byłyby tak bezpieczne, komfortowe itd. każdej marce coś zawdzięczamy, więc nie ma co się spinać o to co jest lepsze, nie o tym był temat ;)

Gość gość
"Napisałam, że mimo, że nie zapier/dalam jak lambo to zjeżdżają z drogi." zjeżdzają bo wiedzą, że na bmw nalezy uważać, bo w srodku zwykle jeździ kretyn. Należy mu dać przejechać, zwolnić, by nie jechać zbyt blisko takiego bmw(dla własnego bezpieczenstwa) bo można oberwac jak wjedzie w barierkę - ot i cała tajemnica zjeżdzania. Tak samo jest gdy na drodze próbuje mnie wyprzedzac stary golfik (sama jeżdzę citroenem c5) - pozwalam się wyprzedzic i zwalniam, by nie dostac rykoszetem jka mu się koło urwie albo wjedzie w barierkę.

Gość gość
"nowe volvo s60 ma 304KM i 6,1s nowa bmw 5er ma 560KM i 4,4s" chyba tylko idiota podnieca się takimi wartościami - nikt NORMALNY nie przyspiesza z taką prędkością, bo nikomu to nie jest potrzebne. Większości normalnych ludzi wystarcza 200 KM. Więcej koników potrzebuje albo auto cięzkie albo kierowca-idiota :))))))))))))))))) I w dodatku myśli, ze błyszczy. :) Ha ha

Gość gość
Jeżeli chodzi i współczesne samochody, wybór jest już tylko pomiędzy Hyundaiem, Kia i ewentualnie Nissanem, reszta to wiecznie psujące się szroty z masówki dla nierozgarniętego motłochu.

Gość gość
o co chodzi z tym volvo z 97 roku ? To stary grat . kto takim jezdzi ? Mamy 2013 rok

Gość gość
tylko idiota podnieca sie autami ktore mogą jechac 300 km/h 300 km/h auta jezdziły 60 lat temu .. To naprawde nie jest żadne osciagniecie .. Nie sztuka jest włozyć 6 litrowy silnik i miec 20 litrów PB spalanie Sztuka jest miec 500 KM silnik i 5 litrów PB spalanie

Gość gość
nowa bmw 5er ma 560KM i 4,4s" 2000KM, 2710Nm, 495km/h, Dagger GT! Jakies pytania ?

Gość gość
1,5 s Dagger GTI

Gość gość
trzeba byc pijanym zeby podniecać sie 560 KM i 4,4 do setki Ferrari F50 z 1988 roku miało 3,6 do setki technologia 25 letnia .. A wy podniecacie sie bzdurami .. auta 30 lat temu spokojnie wyciagały 3,5 do setki Innymi słowy bulisz 400 tysięcy na burakowóz BMW tylko po to by podniecać sie czymś co zostało wymyslone 30 lat temu i wierzysz w to ze to nowa super technologia ...

włosy mi dęba stają na głowie.... jak śmiecie nazywać kogoś kretynem czy burakiem podczas gdy sami nawet nie jesteście w stanie zrozumieć słowa pisanego? Z tego co widzę, przyszliście tu tylko siać zamęt i się troche pokłócić, bo nawet nie chcecie rozumieć tego co tu jest napisane tylko nawijać jak katarynka wasze puste niczym niepoparte teorie. ... Ktoś z Was zapytał czemu buraka widzi w BMW a nie w volvo, więc napisałam, że dlatego, że volvo czy fiat to nie te osiągi i moc co BMW - dlatego porównywałam modele, a 97 rok dlatego, że takimi starymi autami najczęściej jeżdżą ci co szaleją. Jeśli kogoś stać na nowe auto to już raczej ma poukładane w głowie i nie świruje na drogach. Dla idioty najważniejsze będzie, żeby auto miało dużo koni i szybki zryw. A wy od razu mnie atakujecie sugerując, że ja również właśnie osiągi wyznaczyłam sobie za główny aspekt. Jesteście idealnym przykładem osób, które krytykują BMW. Mało wiedzą, dużo krzyczą. Przepraszam Was, ale jeśli nawet nie rozumiecie tego co napisałam i przeinaczacie sens moich wypowiedzi, to nie mogę was brać całkiem na serio. Tym bardziej nie będę się przejmować osobami, które krytykują przez pryzmat marki, bo wiem co sobą sami reprezentują.

Gość gość
Ale bmw ma 4 drzwi, duży bagażnik, ma wspomaganie kierownicy, jest wygodne i łatwe w prowadzeniu

Gość gość
F50 GT wyprodukowany 18 lat temu wyposażony był w silnik o mocy 750 KM i rozpędzał się do 100 km/h w 2,9 sekundy, natomiast prędkość maksymalna wynosiła ponad 370 km/h

Może zacznijmy od tego, że byle buraka nie stać na auto o mocy 560KM... a ludzie, którzy tymi samochodami jeżdżą nie kupują ich tylko i wyłącznie ze względu na moc ale trzeba samemu pojeździć troche, by to zrozumieć. Osobiście nie lubię samochodów wypchanych plastikiem, pachnących tandetą i nieciekawych optycznie. I z doświadczenia wiem, że niejeden kierowca fiata pandy z pocałowaniem w rękę by się zamienił ze mną na samochody. A co do spalania.... jeśli ktoś jeździ s-klasse albo BMW 7er to raczej mu nie robi różnicy jakie jest spalanie i ile zapłaci za benzynę. A zwolennikowi ekonimicznych aut raczej nie zależy na tym, by auto wyglądało elegancko i było komfortowe.

Gość gość
Mustang snake z 1967 roku też miał 750 koni

Gość gość
Ferrari F50 GT wyprodukowany 18 lat temu wyposażony był w silnik o mocy 750 KM i rozpędzał się do 100 km/h w 2,9 sekundy, natomiast prędkość maksymalna wynosiła ponad 370 km/h wierzysz ze 560 KM w twoim BMW robi wrazenie ? Nie robi .. podniecasz sie bzdurami .. Gdyby wsadzili silnik 560 KM do twojego BMW w roku 1966 to zrobiłoby wrazenie natomiast mamy 2013 rok i 560 KM to jest smiesznie niska liczba .. Kazdy głupek wie ze auta jezdziły 300 km/h 50 lat temu i tylko kompletny idiota i frajer podnieca sie 300 km/h to jest technologia 50 letnia ..

BMW 5er M-Power Hurricane to najszybsza limuzyna na całym świecie. (800KM bodajże) Tu nie chodzi o osiągi, bo możesz mieć auto typowo sportowe, chodzi o to, że to limuzyna, auto którym możesz jechać bezpiecznie z całą rodziną i bagażem, samochód, którym się płynie i nie ma fiata czy nissana, który mu w kwestii komfortu dorówna. Możesz nim przejechać wiele godzin, a nie wysiądziesz z niego z obolałymi plecami. Masz elegancko wyciszony pokład, a co do samego wyglądu to już akurat kwestia gustu i upodobań danej osoby.

Gość gość
Może zacznijmy od tego, że byle buraka nie stać na auto o mocy 560KM... buraka stać na auto o mocy 300 KM .. Takich szrotów za 8 tys zł 20 letnich o mocy 300 KM nie brakuje na allegro

Gość gość
MW 5er M-Power Hurricane to najszybsza limuzyna na całym świecie. (800KM bodajże) 800 KM to smieszna liczba ..nie kompromituj sie Ferrari F50 miał zaledwie 50 KM mniej 18 lat temu !! 18 lat to kupa czasu !! teraz mamy 2013 rok .. SZybkie auto to nie 800 KM tylko 2500 KM rozumiesz .???. 800 KM robi wrażenie na wiesniaku ..

Ja osobiście się niczym nie podniecam. Jeżdżę 5 litrową siódemką, a gdybyś się znała, wiedziałabyś, że 7er nie jest w M-Power :) Tak bardzo często się powtarzasz i tak mocno przeżywasz te konie, że aż zaczynam myśleć, że masz jakiś głębszy problem ze sobą.... spokojnie, to tylko samochody.

Gość gość
w 2013 roku robi wrażenie 3000 KM 800 KM nie żartuj .. Podniecasz sie bzdurami

Gość gość
ja uwazam ze twój problem to głupota .. Wierzysz ze konie mechaniczne to jakies osiagniecie w 2013 roku ... Musze cie rozczarowac .. Auta 800 KM powstawały 25 lat temu . Cwierć wieku temu .

Gość gość
Nie porównujcie limuzyny z autem sportowym. DRAGSTERY 20 LAT TEMU MIAŁY 6000 KM

a ponoć to ja byłam głupia, bo wymyśliliście sobie, że porównywałam BMW do Lambo. BMW to najszybsza limuzyna na świecie, rozumiesz? L-I-M-U-Z-Y-N-A i również jedna z najwygodniejszych, najbardziej komfortowych i bezpiecznych. x Na allegro pełno takich, ale buraków w Polsce jest cała masa. I zapewniam, że BMW to nie jest większość ich samochódów. Równie dużo VW, Opli, Mazd i innych szaleje po ulicach. Debilem człowiek jest przed zakupem auta, a nie dopiero po tym jak wsiądzie do samochodu konkretnej marki ;)