Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldfghhhhhgggh

zakochal się w innej nie pozwolę na to!

Polecane posty

Gość ldfghhhhhgggh

Hej dziewczyny mam problem mam chłopaka jesteśmy razem 1, 5 roku. W pracy poznał inna dziewczynę ale z tego co powiedział wychodzi na to ze ona nie chce z nim być dopóki on się dobrze nie zastanowi i nie uporządkuje spraw ze mną no i oczywiście on uporxadkowuje czyli powiedział mi ze mnie nie kocha już ze powinniśmy się rozstać itp ale ja na to nigdy nie pozwolę! !Dziewczyny co ja mam robić żeby go zatrzymać? On nie ma prawa mnie teraz tak zostawiać! :(

Gość gość
i ty takiego chcesz zatrzymać? no chyba, że masz z 50 lat :D

Gość gość
chcesz żebrać o miłość? a gdzie twoja godność i duma? kopnij go w d**e i niech spada. nie wyobrażam sobie zabiegac o faceta albo prosić go zeby ze mna został. ja mogę cię tylko zapewnić o jednym, miłość jest jak ogień i nie podsycana szybko gaśnie , zatem olej to a szybko zapomnisz . nie poniżaj się !

Gość ldfghhhhhgggh
Mamy po 27 lat on twierdzi że wie że to boli ale chce być uczciwy zapewnia że między nimi nic nie było bo niby ona nie chce dopóki on się nie zastanowi i nie podejmie decyzji i mi szczerze nie wyjaśni. .. taka Qrwa niby dobra a ja postanowiłam nie dać im satysfakcji i mam zamiar iść do pracy gdzie pracuje mój chłopak i narobić jej wstydu przy klientach masakra tyle czasu razem ehh

Gość gość
na siłę to nawet wypróznic sie nie mozna daj sobie z nim spokój tu nawet nie o ta nowa idzie jak facet łapserdak to co ci po takim do miłości nie mozna nikogo zmusić wiem znam

Gość gość
ciesz się i pogon frajera:D

Gość gość
z dwoja złego lepiej teraz niz po potencjalnym slubie zostaw go daj mu tą wymarzoną wolność a ty zacznij zyc swoim zyciem

Gość gość
nawet gdyby miala 50 lat to i tak go nie zatrzyma. Daj mu odejść Możesz powalczyć ale co? nie zrobiłas co moglas najlepiej? co masz w zanadrzu?

Gość ldfghhhhhgggh
Ale chodzi o to ze nie jest lapserdakiem to fajny facet tylko qrwa w głowie mi się nie mieści dlaczego wybiera kogoś innego nie chcę tego i postanowiłam działać walczyć i zacznę od niej ... nie zabierze mi go

Gość zorro nr 2
Zróbcie sobie dziecko. Przynajmniej alimenty będziesz od niego dostawała jak pójdzie do innej.

Gość ldfghhhhhgggh
Dziewczyny powiedzcie jak ją zlikwidować co robić? On twierdzi że nie chodzi nawet o nią ale ze on już od dawna czuł że coś jest nie tak ale ja w to nie wierzę i wiem ze jak jej się pozbede to on może zrozumie

Gość gość
ldfghhhhhgggh Mamy po 27 lat on twierdzi że wie że to boli ale chce być uczciwy zapewnia że między nimi nic nie było bo niby ona nie chce dopóki on się nie zastanowi i nie podejmie decyzji i mi szczerze nie wyjaśni. .. taka Qrwa niby dobra a ja postanowiłam nie dać im satysfakcji i mam zamiar iść do pracy gdzie pracuje mój chłopak i narobić jej wstydu przy klientach masakra tyle czasu razem ehh x I co Ci to da? tylko się skompromitujesz. On straci do Ciebie szacunek i będzie miał okazję do pocieszania nowej ukochanej. Naprawdę jesteś tak tępa czy to prowokacja?

Gość gość
a ja dziecko odradzam znam dwa przypadki które sie źle skonczyły dla kobiet bo zostały same z tymi dziećmi ja bym sie takich metod nie łapała

Gość ldfghhhhhgggh
Właśnie o tym pomyślałam powiem mu i jej też że jestem w ciąży wiem że robię dobrze walczę o nas on to kiedyś zrozumie ...

Gość ldfghhhhhgggh
On jest inny jak dowie się o dziecku zostanie bo to porządny facet nie wiem czym ona tak go zaczarowala podobno on już dawno byłby z nią ale to ona prosiła żeby załatwił wszystko jak trzeba tak za nią obstaje ciągle że mam ochotę ją zabić sucz udaje niewiniatko!

Gość gość
zenada opanuj sie kobieto soro facet mowi ci ze cie nie kcha czego ty chcesz ? pseudo milosci pod presja ? daj mu kopa na droge niech s*******a jak najdalej ary pomysl o sobie ityle w temacie

Gość ldfghhhhhgggh
Nie nic nie rozumiecie on nie może mnie zostawić nie i juz i będę walczyła wszelkimi sposobami a zacznę od wizyty u nich w firmie i narobie jej rabanu może ja zwolnia i nie będą mieli tylu okazji do spotkań. Nie pozwolę żeby odszedł i juz

Gość gość
To skończy się dla Ciebie albo psychiatrykiem, albo w razie zastosowania ekstremalnych rozwiązań sprawą karną (stalking). Ale rób co chcesz :D

Gość ldfghhhhhgggh
Dziewczyny dlaczego w jego znajomych na fb widzę teraz tylko naszych wspólnych? Co on zrobił? Chciałam sprawdzić czy dodawał ja i ja obejrzeć a widzę tylko wspólnych znajomych!

Gość ldfghhhhhhgggh
nie skończy się psychiatrykiem gdybyś tak kogoś kochała też zrobiabyś wszystko - ide w poniedziaelk najpierw do fryzjera, odstrzelę się w najlepsze ciuchy, szpilki itp. i pójde wygarnąć tej szmacie! Będe sie darła że podrywa zajętych co sie spodziewaja dziecka - jestem ciekawa jej miny- jak taka niby porządna to pewnie nie będzie chciał go i o to mi chodzi a jego urobię- postaramy się o dziecko później ale jej juz nie będzie

Gość gość
możesz się zesrać a i tak nic nie zdziałasz. Ale rób co chcesz i koniecznie pisz tutaj o tym, bo to zabawne. Szczerze mówiąc, to gdybyś narobiła tej dziewczynie dobrego obciachu, to może by on się jej odechciał. Ale całkiem możliwe, że on nie chciałby już wtedy Ciebie znać. Trudno powiedzieć. Z tego co widzę, to twój facet należy do takich, których można sobie "wziąć". Także może ci się uda go nie oddać jej, bo on w tej całej zabawie zachowuje się trochę jak kość o którą gryzą się dwie suki.

Gość ldfghhhhhhgggh
dziewczyny wiem co robie serio! To facet na całe życie, z nim planowalam slub i całe życie, zawsze razem mieliśmy być i nie pozwolę żeby odszedł za nic! Możecie mnie krytykować, ale wiem ze zrobie wszystko żeby sie jej pozbyć, nawet gdybym miała ją pobić

Gość gość
ldfghhhhhhgggh nie skończy się psychiatrykiem gdybyś tak kogoś kochała też zrobiabyś wszystko - ide w poniedziaelk najpierw do fryzjera, odstrzelę się w najlepsze ciuchy, szpilki itp. i pójde wygarnąć tej szmacie! Będe sie darła że podrywa zajętych co sie spodziewaja dziecka - jestem ciekawa jej miny- jak taka niby porządna to pewnie nie będzie chciał go i o to mi chodzi a jego urobię- postaramy się o dziecko później ale jej juz nie będzie x A ona opowie to jemu, bedzie miała na to świadków i zrobisz z siebie pośmiewisko i kompletną idiotkę. Facet się od Ciebie odetnie (kto chce mieć coś wspólnego z takim oszołomem) i to będzie ten Twój sukces. To jest prowokacja, nie ma tak tępych 27-latek.

Gość ldfghhhhhhgggh
sęk w tym , że nie - on postawił sprawe jasno i nie kontaktuje sie ze mną - powiedział że nie kocha mnie ale ja wiem ze to przez nią, przez ta sukę i jej go nie oddam nigdy a on wróci jak ona sie wycofa dlatego musze zrobić wszystko żeby to zrobiła - dziewczyny poradzcie co moge zrobić, jak jej dokopac żeby go zostawiła (niby teoretycznie nie sa razem jeszcze bo ona dała mu czas na zastanowienie się czego naprawdę chce i podjęcie decyzji - taka to szlachetna sucz niby !)

Gość ldfghhhhhhgggh
to niejest prowokacja i jak cos sie nie podoba tobie to się nie musisz udzielać! Szukam porady dziewczyn, ktore przechodziły cos takiego

Gość gość
Nie cierpie szmat co odbijaja zajetych facetow :o Ale jak facet nie chce, to za taka nie poleci, wiec naprawde nie warto sie o takiego starac

Gość gość
Żadna dziewczyna nie przechodziła tak uwłaczającej kobiecie walki o portki, które jej nie chcą.

Gość ldfghhhhhhgggh
sęk w tym , ze on twierdzi że ona go nie odbijała - to on za nią łaził - tak mówi - bo sie zakochał niby i nie chciał odpuścić a ona niby w końcu uległa ale jak się dowiedziala że jestem ja to kazał mu załatwic sprawe i że nie będzie z nim dopóki nie załatwi sprawy jak trzeba - on tak twierdzi a mi się wydaje ze jej broni - mam ochote ja zabić - upokorze ją w poniedziałek tak że jej sie odechce żyć

Gość gość
A jak wygląda ona a jak wygląda Ty?

Gość gość
Siebie upokorzysz, a nie ją, ocknij się w końcu. Pijana jesteś???