Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldfghhhhhgggh

zakochal się w innej nie pozwolę na to!

Polecane posty

Gość ldfghhhhhhgggh
ja blondynka 174 cm wzrostu , szczupła, niebieskie oczy, włosy do ramion, zgrabna, lekko opalona, zawsze dobrze ubrana podobam sie facetom. Ona brunetka włosy niefarbowane za łopatki, ciemne oczy niższa ale nie wiem ile może mieć tak ze 165 moze 166 raczej szczupła ale ja szczuplejsza no w sumie zla nie jest ale nie lepsza ode mnie - taka trochę szara mysz sie wydaje co to tylko sweterki, zakieciki stonowane kolory nie mój styl. Nie wiem na co poleciał wydaje mi się że na jej niby swiętoszkowaty charakter ona taka niby nieprzystepna taka co to nie chce wchodzić w relacje co to uczciwa pierdu pierdu a w gruncie rzeczy suka cwana i ja jej pokazę ze trafiła kosa na kamień a jestem zdolna do wszystkiego w poniedzialek sie przekona z kim zadarła

Gość gość
hahah, mialam przejscia z taka jak ty :D pryszla do mnie do pracy, zrobila afere. kolezanka ja nagrala, pokazalam nagranie facetowi a on pojechal do jej rodzicow skutek taki, ze wiecej jej nie widzialam, a my jestesmy juz po slubie

Gość gość
Czekamy w poniedziałek na relację z Twojej kompromitacji. Poprosimy o filmik :)

Gość ldfghhhhhhgggh
to nie będzie moja kompromitacja tylko jej - jak jest taka porządnisia to na wieść o mojej niby ciąży go nie zechce i tak sie to zakończy drogie panie - takie jak ona trzeba traktowac jakna to zasługują a ze do ich slubu nie dojdzie nigdy to mogę wam zagwarantować! Nie pozwolę na to nigdy bo za dużo w naszą znajomość emocji zainwestowałam on nie odbiera ode mnie telefonów - zawsze odbierał a teraz nagle nic? To tez jej sprawka dzwoniłam dzisiaj kilkanascie razy wysłała chyba ze 20 smsów i nic? Zero odzewu? po takim czasie razem? Żyć mi się ie chce wyje co noc, nie jem, wariuję, wyrywam włosy z glowy i postanowiłam że nie mam juz nic i odbiorę go jej za wszelką cene, wszelkimi sposobami nawet jak bedzie trzeba to ją pobiję

Gość gość
moze facet zobaczył ze jest madra, kobieca i ma klase w przeciwienstwie do ciebie tepa blondyno

Gość gość
Nie jesteś tępa. Masz prawo walczyć o niego. Ale to naprawdę raczej niewiele da.

Gość gość
Ktoś słusznie wyżej zauważył, już się kwalifikujesz do psychiatryka, a pewnie wkrótce złapiesz sprawę karną. Twoje życie, upokarzasz się iuważasz, że to jest walka o słuszną sprawę, która może byc wygrana. A facet już to wie, skoro nie odbiera telefonu. Ma już Ciebie dość. Sama pchasz go w ramiona innej, a ona już wygrała :)

Gość ldfghhhhhhgggh
ta qrwa nie ma klasy! Jestem zrozpaczona, wariuje bez niego! Nie moge juz wytrzymać mam ochotę iść do niej i jej cos zrobic, co ona ma w sobie? Nie wierzę , że go niby nie chciała, musiala cos zrobić że go tak oczarowała! Nienawidze jej on musi zrozumieć, musi ja zostawić dla naszego dobra, dla naszej miłosci miało byc na zawsze i ci teraz? To mój pierwszy facet długo szukałam takiego ideału i nie pozwole na to żeby mi go zabrała! Zrobie wszystko dziewczyny możecie się żmiac ale będe walczyła jest przeciez takie powiedzenie ze lepiej coś robić i potem załować niz nie robic i zalowac że sie nie zrobiło więc ja robię - walczę! Walcze z całych sił i wygram ta walkę!

Gość gość
Prowokacja na 100%.

Gość ldfghhhhhhgggh
Nie!!! Ona nie wygrała - nie wierzę w to ze jest taka ok... nie wierzę to nie jest prawda i zapłaci mi za to juz w poniedziałek popamieta, zbluzgam ją będe wrzeszczeć ze jestem w ciaży z nim ze zabiera dziecku ojca że przez nia poronie a potem jak juz go odzyskam to powiem że to przez nia poroniłam , że stres mnie zniszczył, że zabiła nasze dziecko - on musi oprzytomniec i nie mnie więcej nie obchodzi bo on jest całym moim zyciem, powietrzem nim oddycham i bez niego umieram

Gość gość
Hej, nie chodź do niej nich do pracy, jeszcze Policję wezwą i ty będziesz miała kłopoty. Olej tego faceta- ty chcesz go do czegoś zmusić, to nie skończy się dobrze. Ja taką sytuację przeszłam- ktoś kto mnie kochał przez lta, świata za mna przez lata nie widział, opiekował się, pomagał, kochał, byłby w stanie zrobic mi krzywdę, aby bronić innej suki- też była szlachetna, godziłą się na naszą znajomość / to ja nie wiedziałąm o jej istnieniu/, gdy byłam chora- i wreszcie postawiła mu warunek- ma ze mną zerwać i zerwał - życzyłam mu szczęścia,bo tak chciał, a kiedy zobaczyłam jej kłaki na siedzeniu w jego samochodzie na tym miejscu, które ja zawsze zajmowałam, nie wiem, jak to się stało , ale dostałam torsji....i. Bóg z nimi. Nie ona jest twoim problemem , ale ON. On cie nie chce, więc ty nie chciej go tym bardziej.

Gość ldfghhhhhhgggh
Pomyślalam sobie że mogłabym ja troche pośledzić- na bank ma cos na sumieniu - może przyuważe ją z kimś innym? Zrobię zdjęcia ehh różne rzeczy mi do głowy przychodza tak jej nienawidze!

Gość gość
jestes chora psychicznie i pierwsze co powinnas zrobić w poniedziałek to iść do psychiatryka i poprosić o natychmiastowe zamkniecie na oddziale dla własnego dobra

Gość gość
nie wierze kobieto masz problem z glową i on sie połapał

Gość gość
Ale podziwiam cię za pasję, masz dziewczyno charakter.

Gość gość
Zrozum, nie zmusisz nikogo, żeby Cię kochał i chciał z Tobą być. Nie potrzebnie robisz wroga z tej babki, tu nie oto chodzi. Jesteś dla niego chwilową opcją aż nie znajdzie lepszej, no i znalazł.

Gość ldfghhhhhhgggh
jutro kupie nowy starter i zadzwonie do niego ... musi ze mna porozmawiać, jest mi to winien... jak on mógł tak go kocham, chyba don niego pojadę ... tak zaraz wsiadam w auto i jade do niego ale lepiej żeby jej tam nie było bo pozałuje mnie suka - dziewczyny piszcie, doradzcie jak moge ja zniaszczyć jak wróce to będe was czytała ... dziękuję

Gość gość
Myślisz, że jak zaczniesz gnębić tą babkę to Twój chłop nagle zobaczy w Tobie anioła :D ? Prędzej się przestraszy takiej wiedźmy, daj spokój :D

Gość gość
Rozumiem, że jesteś rozżalona, ale zastanów się. Facet był fair, powiedział Ci o wszystkimi. Ona też jest w porządku, nie chciała wiązać się z zajętym. Tak czasem się zdarza, milość umiera. Poznasz kogoś kogo pokochasz, a takim zachowaniem tylko się poniżasz i pokazujesz brak klasy. Nie kochasz go skoro chcesz go oszukać to raczej jakieś chore uzależnienie, a nie milość.

Gość gość
haha, zaloze sie, ze oni wezma slub. bedzie jak u mnie :) a ty skonczysz w szpitalu psychiatrycznym bo tam jest twoje miejsce

Gość ldfghhhhhhgggh
dziewczyny trochę sie ogarnęłam, mam czerwona bielizne ;) jadę - nie wiem o której będę zobaczymy ale walcze z całych sił - jest mój i już! pa odezwe sie dziękuje za rady piszcie moze coś mi podsuniecie i życzcie mi powodzenia

Gość gość
nie moglas nizej upasc :D probowac uwodzic faceta, ktory ma cie gdzies. ech te 'dziewczyny' ide z mezem do znajomych i obiecuje, ze jest szansa, ze przez 2 minuty porozmawiamy o twoim pierwowzorze ;)

Gość gość
Dziewczyna nisko upadła..napawdę zwariowała z miłości... Tak to jest,jak się życie uzależni od faceta i myśli się,że to ten jedyny.. Ten jedyny-to dopiero można pomyśleć,jak Cię zaprowadzi przed ołtarz. Widocznie tak miało być. Żal Mi Ciebie autorko,zwariowałaś z miłości,tęsknisz za nim i nie potrafisz się z tym pogodzić,bo widziałaś was razem na ślubnym kobiercu, ale takie jest życie. Olej ich,znajdziesz lepszego.

Gość gość
i jak było?

Gość gość
smieszna jestes.dziewczyno wstydu sobie oszczedz. co myslisz ze jak tamtej wstydu narobisz to sie na tobie nie odbije?co boisz sie ze majac 27 to juz cie nikt nie zechce?

Gość gość
kilka lat temu, w okresie wakacyjnym podjelam prace i tam go poznalam ale widzialam ze ma dziewczyne.kazalam mu sie odeczepic, on z nia zerwal i dalej robil podchody.ona nachodzila mnie w pracy, o czym mu donioslam, zakazal jej sie do mnie zblizac. ja mialam wrocic na studia a wiec wiedzialam ze bede miala od nich spokoj. jakie bylo moje zdzwinie gdy sie okazalo ze ten facet od 3 miesiecy przychodzil pod uczelnie w nadzieji,ze mnie znajdzie. I znalazl. teraz jestesmy malzenstwem powiem ci tak , na sile nikogo do milosci nie zmusisz. A ty niestety ty to robisz.

Gość gość
Autorko, tak jak ktoś już wyzej wspomniał jesteś chora psychicznie i twoje miejsce jest w szpitalu dla obłąkanych, bo robisz się niebezpieczna dla otoczenia - chcesz bić niewinnych ludzi, robić rozróby w miejscach publicznych, szantażujesz, ubliżasz bez powodu. Po pierwsze to twój były facet jest wolny, bo ślubu z nikim nie brał. Po drugie, tamta kobieta nie jest żadną suką korfą, czy dzifką, bo nie rozbija rodziny, nie czepia się żonatego. Postawiła sprawę jasno i jak najbardziej uczciwie, a facet m prawo wyboru, bo jest wolnym człowiekiem, nie związanym z nikim węzłem małżeńskim. Tak się właśnie kończą związki partnerskie. Strona, ktorej się znudziło mówi już nie kocham i odchodzi kiedy chce. Pojedziesz do niej do pracy, zrobisz awanturę i zaczniesz ją bić to ona wezwie ochronę, a ochrona cię zatrzyma do przyjazdu policji i będziesz miała w sądzie sprawę karną. Na własne życzenie zostaniesz kryminalistką.

Gość gość
Bic ja chcesz? To z Ciebie niezla patologia. No i nie dziwie sie ze chlopak zwial A tak jak moi przedmowcy twierdza, ty masz cos z glowa.

Gość gość
Dawno się tak nie uśmiałam :D Autorko jesteś the best! Chociaż logicznie myśląc i tak jesteś na przegranej pozycji i tylko się ośmieszysz. Czasem człowiek myśli że to koniec świata ale uwierz że jeszcze spotkasz kogos na swojej drodze kto pokocha cię do grobowej deski :) Po co sie starać o kogoś kto cie nie będzie kochał? Dobrze będziesz się czuła gdy będziecie razem a jednak osobno bo on będzie myślami przy innej? Nic tym nie osiągniesz. Jeśli kochasz to pozwól mu odejść

Gość gość
Bic ja chcesz? To z Ciebie niezla patologia. x a nawet pisze, że ma ochotę ją zabić. obowiązkowo biały kaftan i do wariatkowa :D