Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldfghhhhhgggh

zakochal się w innej nie pozwolę na to!

Polecane posty

Gość gość
autorka jest teraz szkole

Gość wiedzma0700a
Czekaaaamm

Gość JolentaPolenta
Moim zdaniem jest to wyłącznie prowokacja, wystarczy popatrzeć na sposób odpowiedzi Pana Michała i porównać je do jego innych wpisów o ofiarach stalkingu. Tutaj podaję przykład: 12.02.14 Michałłł Co ty pieprzysz, że policja ma związane ręce. Jak nie składacie skargi, to ma związane ręce. Skończ już pieprzyć, bo się rzygać chce słuchając o tych biednych kobietach, które ciągle ktoś nachodzi a one nie mogą się bronić. 12.02.14 Michałłł Naprawdę skończ pieprzyć, bo jakaś podobna do ciebie kretynka to przeczyta, pomyśli, że policja nic nie może i sama nie zgłosi swojego przypadku. Wracając do twojej sprawy. Gość się do was włamuje, wyważa drzwi, kradnie, niszczy mienie, a policja mówi,że nie ma na to paragrafu? Przestań głupia kobieto pieprzyć! Po prostu gnoja wpuszczacie, ten odp*****la manianę, wzywacie policję, a wy nie składacie zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa. To co oni mają zrobić skoro wy na jego zachowanie się godzicie? No jak już prościej ci to kretynko wyjaśnić? Skończ już głupia kobieto. Także ewidentna prowokacja, kto wie czy specjalnie nie wywołana przez Pana Michała znanego trolla :)

Gość ona2525
Współczuje ci autorko, wiem co czujesz i co przezywasz , jestem po twojej stronie, 3 maj sie

Gość zonaaaaaaaaa
:D:D

Gość gość
autorko, byłaś już u Niej w pracy?

Gość gość
Autorka pewnie została zatrzymana na policję za groźby karalne haha

Gość gość
i co autorko?????

Gość gość
jolenta polenta kopnięta - o co ci chodzi? czyli autorem tego postu jest michał? tak? czy o co ci chodzi detektywie w spodnicy?

Gość malowanaana
tak sobie siedze i czytam caly ten temat...czuje, ze to prowo i tez przeszlo mi przez glowe analizujac te wypowiedzi, ze autorka i Michal to ta sama osoba, w sumie tylko on ja poparl reszta wyslala ja do psychiatry, a ona i tak pisala "dzieki dziewczyny"itp :) troche to dziwne... mimo tego, ze uwzam, ze to prowo to niestety ale takie wariatki istnieja. Ja tez wiele razy dostawalam grozby smsowe, telefony po nocy, bo pewien chlopak sie mna zainteresowal i jego kolezanka (nawet nie dziewczyna) szalala z zazdrosci. Chociaz ja tez go nie chcialam... Nie wiem czemu niektore osoby w imie milosci traca kontakt z rzeczywistoscia. Rozumiem, ze z milosci robi sie glupie rzeczy, ze mozna kochac do szalenstwa, ale trzeba sie szanowac! jak mozna zebrac o milosc? jesli facet Cie nie chce to nie. Co narzucanie sie? jeszcze bardziej sie zniecheci i utwierdzi w przekonaniu, ze dobrze zrobil, natomiast brak reakcji i zrozumienie calej sytacji bardziej faceta rusza. I wtedy ma mysli "skrzywdzilem ja, moze siedzi i mysli o tym, nie powinienem, zachowala sie tak w porzaqdku" i sam zaczyna sie odzywac "co slychac?jak sie czujesz?" sama to przechodzilam. Wiec dobrze radze. Byc moze jego "ideal" okaze sie tylko mrzonką... I wroci szybciej niz Ci sie wydaje. Nie rob nic, przeczekaj. Przecierp w samotnosci, dobrze radze...(o ile to nie wymyslone). Pozdrawiam

Jolenta Polenta dvpa ściśnięta. Posłuchaj typowa kobieto teraz. Jak ja lubię te kobiece śledztwa, kobiece dochodzenia i wasze logiczne wnioski. Przede wszystkim, jak to się stało, że znasz moje wypowiedzi na tym forum? Pewnie ci gdzieś dokopałem i bardzo to przeżyłaś. No ale dobrze, już ci tłumaczę, czemu jesteś durną typową, babą. Otóż. Spójrz ośla łąko, na czas, w jakim pisałem ja i autorka tego postu. Pisaliśmy kilka razy w tej samej minucie. Na kafe jest to niemożliwe, bo między jednym a drugim postem musi upłynąć minuta. I co głupia babo? Ile w życiu takich mądrych śledztw już przeprowadziłaś? Ile mądrych wniosków w swoim życiu na podstawie tej swojej kobiecej logiki wyprowadziłaś? Dalej ci jechać, czy już wiesz, że się nie nadajesz do myślenia? Nieraz poznaję jakąś dvpę i ona zadaje mi te pytania. Bo wy tak lubicie wścibsko i po chamsku wypytywać o wszystko faceta. Myślicie, że go rozgryzacie, że takie cwane. A tak naprawdę, to ja się dowiaduję co z was za jedne. Polenta śledztwo przeprowadziła. Post jest prowokacją a ja autorem. Co za tępy babsztyl. Pewnie lubisz W-11, co? A jak oglądasz trudne sprawy na tvnie, to myślisz, że to prawda...

Gość malowanaana
za bardzo sie uniosles chyba...

O, widzę, że malowana to kolejna mądra kobieta... To jeszcze jeden argument, dlaczego to nie prowo. No musiałbym być mistrzem zbrodni, bo musiałbym pisać z dwóch IP i na dodatek bardzo to przemyśleć. Dlaczego przemysleć? Otóż, malowana, mądra w cudzysłowie kobieto. Ty bardzo mądra, kobieto, która przeczytała jak piszesz, cały ten temat. Jak przeczytałaś, to szkoda, że nie zauważyłaś jednej rzeczy. Mianowicie, kiedy autorka zaczęła gadać że przywali tej lasce, że da jej popalić, to zacząłem łagodzić sytuację, bo się bałem, żeby moich słów nie odebrała jako zachętę do tego typu rzeczy, bo nie taką miałem intencję. Rzeczywiście musiałbym być cholernie dobrym trolem, żeby taka intrygę wymyślić. Jesteś malowana zwyczajnie głupią babą.

Malowana, normalnie się uniosłem. Po prostu tak reaguję na ludzką głupotę. Wszedłem na te forum jakiś czas temu i co widzę? Stado debilek. Owszem, są wyjątki, ale jak nieliczne. Oczywiście może faceci są tacy sami, może gorsi (w co wątpię) ale ja z facetami nie sypiam, więc nie znam ich dobrze a baranów unikam i kolegów mam ok. W każdym razie, ty malowana i ty polenta nie powinnyście tyle myśleć, bo wnioski wyciągacie do dvpy.

Gość malowanaana
Skoro ja jestem glupia baba to ty jestes glupim facetem. Napisalam "czuje, ze to prowo i tez przeszlo mi przez glowe analizujac te wypowiedzi, ze autorka i Michal to ta sama osoba" wiec czytaj uwaznie. "przeszlo przez glowe", a nie "na pewno to ta sama osoba". Tak sie uniosles jakby niewiadomo co sie stalo, wyluzuj napinaczu. I zanim kogos wyzwiesz od glupich to sie zastanow czy Ty glupi nie jestes. Bo widze, ze i Tobie psycholog potrzebny... Nerwy to w konserwy :)

Gość chujowaPaniDomuu
eksperyment 19.18

A autorkę rozumiem. Nie jest nienormalna. Po prostu kocha. Może się trochę pogubiła. W czym niby ją poparłem malowana? No w czym? W tym, że ją rozumiem? Nie rozumiesz, że człowiekiem mogą targać emocje. No nie rozumiesz widocznie, bo pewnie jak i inne jesteś zimna, wyrachowana i rozgarnięta jak g......o patykiem

Gość malowanaana
Kazdy ma prawo wyrazic swoje zadanie i wyzywanie innych to nie metoda. Mozna inaczej odpowiadac na tego typu wypowiedzi, a nie od razu nerwami i ublizaniem od glupich bab. Ublizanie jest oznaka braku argumentow. Nie znosze ludzi ktorzy wypowiadaja sie tak agresywnie... To tylko internet, glupie forum. Troche dystansu i kultury ;)

Gość gość
Tylko Panie Michale jest jeden mały szkopuł, Pan obraża wszystkich innych oprócz delikwentki, która założyła akurat ten topic. A to nie świadczy bynajmniej na Pana korzyść. A zasłanianie się dobrem osoby, którą ona może skrzywdzić (choć nie musi) i próbą rzekomo załagodzenia sytuacji świadczy również na niekorzyść.

Gość malowanaana
sluchaj, ja tez kochalam i to bardzo. Ale nigdy ale to NIGDY nie wyobrazam sobie tak sie kompromitowac i nie szanowac samej siebie... Cierpialam w samotnosci. Ich zwiazek sie rozpadl, on chcial wrocic ale ja juz kogos mam i jestem szczesliwa, za 4 miesiace urodze dziecko. Wiec prosze nie wmawiaj mi, ze jej zachowanie jest normalne... Trzeba umiec sie z pewnymi rzeczami pogodzic. Bo ona moze stanac na rzesach, a nic nie zdziala...

Owszem, ubliżanie to brak argumentów, ale ja nie tylko ubliżam, ale i podaję argumenty. Jak mówię komuś, że jest durny, to podaję dlaczego.

Gość malowanaana
Nie uwazam sie za durna osobe, ale jesli tak o mnie myslisz to juz Twoj problem... ja wyrazilam swoje zdanie, do ktorego jak mniemam mam prawo, w koncu to forum. A to nie znaczy, ze mozesz mi ublizac, bo nie napisalam nic co moglo byc powodem ublizenia. Ja za Twoje wyrazanie opinii Ci nie ublizylam, chociaz sie z nia nie zgadazam. I tyle...

gościu, tam powyżej. O jakiej niekorzyści ty piszesz, co o czym świadczy niby na niekorzyść? :) ty gościu to w ogóle jesteś mega detektyw. Niekorzyść... :) Sam lepiej uważaj na niekorzyść, bo cię niekorzyść dopadnie i dopiero będzie.

Gość malowanaana
Najwazniejsze to zdac sobie z tego sprawe :) Pozdrawiam.

Gość malowanaana
swoja droga ciekawa jestem czemu taka cisza i autorka nic nie pisze... Mam nadzieje, ze jednak nic glupiego nie zrobila i w pore sie opamietala... Bede zagladac, moze jeszcze sie odezwie.

Gość gość
kochana gdzie jesteś? :(

Moim zdaniem nic nie zrobiła. Oby. A że jak piszesz ona się poniża... Ona to widzi inaczej, pogubiła się. Targają nią ogromne emocje. Nie da rady ot tak jej powiedzieć, nie odzywaj się do niego, nie jest ciebie wart, nie ma sensu walczyć o kogoś kto ciebie nie chce. Ona nie potrafi teraz zachować się racjonalnie. Nie chce go oddać, bo czuje, że on jest jej.

Gość gość
do Michalla xxx wystraczy ze sa dwa komputery w domu, wtedy sie da. Cos taki ciemny. a jak na faceta to strasznie wyzywasz, baby sa takie zgryzliwe.