Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldfghhhhhgggh

zakochal się w innej nie pozwolę na to!

Polecane posty

Gość gość
A niby dlaczego ona ma go zostawić??? Dlatego, że facet miał pecha i związał się z wariatką? Zmądrzał, zostawił, wspólne "nieszczęście" jednoczy ludzi. On się będzie tłumaczył, ją pocieszał i skończy się to happy endem. Dla nich.

Gość ldfghhhhhhgggh
ma go zostawić bo ja jestem jego kobietą i on moim facetem, podobno taka porządna to niech sie wykaże

Nic złego nie rób. Nie tędy droga. Uspokój się. Zawsze uważałem, że nie warto być z kimś, kto ciebie nie chce.

Gość gość
nikt nikogo nie ma na własność, to jest kwestia chęci bycia z kimś, a on chce być z kimś innym już

Gość ldfghhhhhhgggh
wiesz Michał w zasadzie to mnie to nie obchodzi czego on teraz chce bo on jest oszalały, zaslepiony i nie wie co robi nie rozumie nic dlatego teraz to ja musze o nas walczyc i zlikwidowac przeszkody. Potem sie wszystko ułoży. Muszę lecieć ale dzięki ze jesteście ze mną... Mama nadzieje ze się wszystko uda

Gość gość
nie zapomnij zdać relacji jutro, jak bardzo się wygłupiłaś! :)

Gość ldfghhhhhhgggh
ok napiszę ale ona sie wygłupiła i za to zapłaci bardzo mocno

Gość gość
Gdzie ta sceneria się odgrywa? bo mam wrażenie, ze czytam scenariusz jakiejś taniej telenoweli. Autorko podaj inicjały tego twojego ukochanego, bo znam bardzo podobną sytuację. Albo napisz jaka okolica.

Gość gość
Poza Michałem to tu nikt nie był z Tobą autorko. Tracisz kontakt z rzeczywistością.

Świetna jesteś autorko :) Nie pozwól mu, w końcu przecież masz prawo zarządzać innym co mają robić :D Niesamowite, że takie idiotki chodzą po ziemi :D a będzie jeszcze lepiej jak sie wygłupisz i zrobisz to co planujesz :D Facet straci wszelki szacunek do Ciebie i będzie miał rację

Gość ldfghhhhhhgggh
hmm... nie podam pełnych danych - moge napisać że na Pomorzu a jego imie na J. a jej tej suki na M.

Gość ldfghhhhhhgggh
moge jeszcze napisać że ona nosi imię takie dla typowej qrwy więc moze zgadniecie jakie jest najbardziej qrewskie imie na M.

Gość gość
Ten topik to musi być żart jakiejś kretynki :D ostatni post to potwierdza :D

Gość ldfghhhhhhgggh
i uważam że tak naprawde wszystkie dziewczyny jesteście ze mną i wszystkie byście tak postąpiły jakby chodziło o waszego faceta! O miłość sie walczy!

Gość gość
Tak, jestem z Tobą. I proponuję Ci iść do psychiatry. Naprawdę.

A jak Ty autorko masz na imię??? Żebym wiedziała jakie imię ma mi sie kojarzyć z osobą niepoważną, głupią, chamską...i w ogóle dnem totalnym? :)

Gość gość
nie wszystkie dziewczyny są chore, jak Ty :) poza tym to pewnie zmyślony temat, ale uśmiałam się nieźle :D

Gość ldfghhhhhhgggh
dziewczyny naprawde musze juz zmykać nie napisze swojego imienia bo to może za dużo informacji by było. Musze na jutro jakos psychicznie sie przygotowac i coś do ubrania wystrzałowego sobie poszukac... dzięki za wswzystko

hehe wydaje sieze to provo, ale kiedyś na moją uczelnię przyleciała jakaś dziewucha i napadła z pazurami na drugą, któ jej niby odbiła chłopaka :D serio, są takie wariatki :D

Gość gość
mojego kolegę w pracy nachodziła taka wariatka, rozstał się z nią bo już nie mógł wytrzymać, łaziła za nim wszędzie, w nocy do niego dzwoniła domofonem. ciążę też udawała :) potem doczepiła się do nas, uważała że to nasza wina (jego koleżanek z pracy), w końcu szef musiał interweniować dopiero jak na nią poszło zgłoszenie na komendę to odpuściła

Gość gość
idiotką może nie jest, ale wariatką już tak, osoba stabilna emocjonalnie nie planuje mordobicia :)

O tak, wielka :D szczególnie uczucie mściwości i nienawiści :D gdyby jej chodziło o miłość skupiłaby sie na "swoim" facecie, a nie mieszała do tego osoby, której wcale nie zna

A teraz napiszę wam dwa przypadki, bardzo dobrze mi znane. 1. Chłopak zostawił dziewczynę. Miał jej dość. Psuło się między nimi od dawna. Ona lubiła męskie towarzystwo, miała go gdzieś i olewała. W końcu ją zostawił. Miał w tym czasie koleżankę do łóżka, nie chodził z nią ale trochę się zaangażował. Dziewczyna którą rzucił nie wiedziała o tym, że z kimś się spotyka, ale walczyła o niego, wydzwaniała, nachodziła go w pracy, czekała rano pod klatką gdy wychodził do pracy. Miał jej dosyć, ale po jakimś czasie, chyba paru miesiącach wrócili do siebie. Nie nachodziła go cały czas, wiem, że dawała mu spokój a potem znów nachodziła. 2. Chłopak zostawił dziewczynę, bo miał dosyć jej. Była wredna, złośliwa, niemiła, nie dbała o niego w łóżku. Poznał inną dziewczynę. Była go nachodziła, wydzwaniała, wyzywała jego i ją. Po roku czasu chłopak rozstał się z nową dziewczyną i wrócił do byłej. Więc różnie to bywa.

Marlena miało być ze znakiem zapytania, bo nie uważam, że tu k***wskie imię :) ale jakie waszym zdaniem jest, k***wskie imię kobiece na M ?

No cóż :p może jak sie nie ułoży z nową laską miło jest wrócić do takiej co czlowieka z powrotem z pocalowaniem ręki przygarnie :p to już jak jto lubi, ja bym takiego palanta nawet nie pokopła :p

Jak dwoje chce to bedzie ze soba. Na uczucie nie poradzisz nic. To brutalne autorko, ale jesli on chce z nią byc to go na sile nie zatrzymasz.