Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba nigdy nie spotkam nikogo kto mnie pokocha taką jaką jestem

Polecane posty

Gość gość84
"Chyba nidy nie spotkam nikogo ODPOWIADAJĄCEGO MOIM WYMAGANIOM kto mnie pokocha taką jaką jestem" Mógłbym się pod tym podpisać. Aczkolwiek już kiedyś byłem na tropie. Super dziewczyna (dla mnie), mieliśmy bardzo fajny kontakt od początku, było tylko jedno "ale" - jej facet. Tylko, że o ile ona rzeczywiście była z "wyższej półki" jak to nazywacie, o tyle on już nie. Ona wykształcona, pracowita, piękna, inteligenta z dosyć bogatej rodziny, a on to zwykły cham ze wsi, zarabia przysłowiowe "tysiąc pięćset", nie jest też ani jakiś super przystojny ani nie ma nie wiadomo jakiej ciekawej osobowości, taki tłuk trochę - a jednak został jej mężem. I to nie jedyny taki przypadek więc teoria o półkach i wybieraniu sobie partnera koniecznie z naszej nie zawsze działa. Według mnie to jest bardziej kwestia szczęścia - trafienia na właściwa osobę. Miłości pozornie nie ma - bo nie mam jej w znakomitej większości związków. Ludzie dobierają się często przypadkowo lub pod wpływem jakiegoś zauroczenia. Wielu jest z kimś bo nie ma nikogo lepszego. le jednak czasem zdarza się trafić na kogoś kto będzie dla nas tak samo "fajny i odpowiedni" jak my dla niego. Bez żadnej asymetrii. Czego i Wam życzę.

gość84 , to faktycznie miałeś szczęście bo ja bym się nie związała z typem za 1500 ;) jeśli chodzi o mnie to mój facet pewnie też by się mną nigdy nie zainteresował gdyby, nie uroda. Ba, pewnie nawet byśmy się nie poznali bo to uroda go do mnie przyciągnęła. Z drugiej strony ja pewnie też nigdy bym nim nie była zainteresowana gdyby był magazynierem za 1500. Niestety ale ludzi "kocha się" za coś. Więc niech autorka się nie łudzi , że nagle cudowny facet pokocha ją za to ,że jest. Bo takie coś nie ma miejsca w naturze. Za darmo nie ma nic...tym bardziej fajnego partnera, to tyczy się wszystkich, nie tylko Ciebie autorko.

Gość gość
jak ktoś jest materialista jak osoba powyżej to owszem nie ma nic za darmo, wspolczuc tylko Twojemu facetowi ze z takich a nie innych powodow się nim zainteresowalas, ale z drugiej strony jeśli on poleciał tylko na Twoja urode to jesteście siebie warci.

Gość gość
smieszne jest, ze sama piszesz, ze gdyby nie uroda to nigdy by się Toba nie zainteresowal - to musisz być szalenie inteligentna i ciekawa osoba ;) A juz z pewnoscia nie jest to powod do dumy...

ohoho wyczuwam ból dooopy :)) To ,że przyciągnęłam jego uwagę urodą znaczy ,że jestem nieciekawa i głupia :) ? Bo skoro ładna to głupia :) ? Myślę ,że gdyby nasz związek bazował tylko na moim wyglądzie a ja byłabym głupia to nie bylibyśmy z sobą już przeszło 4 lata :) Tym bardziej ,że mój facet to nie idiota i słodkiej idiotki też by nie trzymał tak długo tylko ją zaliczył i kopną w doope po 3 razach :) ). Nie łudź się ,że jest inaczej. Pierwsze na co patrzy facet to wygląd kobiety. Charakter i osobowość też ale NIESTETY , jeśli nie pociągasz go w pierwszej kolejności fizycznie to nie będzie zainteresowany Twoim wnętrzem :) Sad but true.

A ty "gościu" (bo nie wiem jak się do Ciebie zwracać przez brak nicka ) zapewne należysz do tych "moralnych ideałów" , mających kupę forsy i pięknych , którzy związali się z brzydkim i niewykształconym partnerem :) ?

"wspolczuc tylko Twojemu facetowi ze z takich a nie innych powodow się nim zainteresowalas, ale z drugiej strony jeśli on poleciał tylko na Twoja urode to jesteście siebie warci." ****************** Heheh czego nam współczujesz ? On nie narzeka :) W łóżku ma dobrze , zarobkowo nie wiele od niego odbiegam , uzupełniamy się. Współczujesz bo nie wierzę w miłość :) ? Przyznasz mi racje jak Twój chłop/baba zostawi Cię dla młodszego/młodszej ;)