Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aloesik002

Dziewczyny cze nie uważacie że robienie loda facetowi jest obrzydliwe?

Polecane posty

Gość gość
Jak widzisz ze jest taki napalony i mu to sprawia cholernie duza przyjemnosc to az milo. Tylko musi byc dokladnie wymyty inaczej w zyciu i bez polykania.

Gość gość
Aloesik a cipk...i nie lubisz mieć lizanej przez chłopaka?

Gość gość
ja tam lubie robic loda mojemu mezowi :)

Gość gość
ja uważam i nie jest to chrzanienie dziewicy, która nigdy penisa na oczy nie widziała, zrobiłam to raz, nie przemawia to do mnie, pozostawia niesmak i obrzydzenie - nigdy więcej! jeśli facet będzie miał z tym gigantyczne problemy - trudno, niech sobie poszuka kogoś innego, bo ja nie chcę i naprawdę, społeczne histerie na ten temat mnie nie obchodzą, a do tych, którzy piszczą o nadstawianiu tzipy - nie lubię tego również, koniec, kropka, amen! :O

Gość gość
Z połykiem lubisz?Jak smak spermy

Gość gość
To obrzydliwe i kropka.

Gość gość
kurcze to chce się rzygać no ale jak ktoś lubi to czemu nie, tylko potem morda długo śmierdzi

Staszek z pod monopolowego szczerze to uważam że jak facet robi minete to też obrzydliwe. "Ja uważam i nie jest to chrzanienie dziewicy, która nigdy penisa na oczy nie widziała, zrobiłam to raz, nie przemawia to do mnie, pozostawia niesmak i obrzydzenie - nigdy więcej! jeśli facet będzie miał z tym gigantyczne problemy - trudno, niech sobie poszuka kogoś innego, bo ja nie chcę i naprawdę, społeczne histerie na ten temat mnie nie obchodzą, a do tych, którzy piszczą o nadstawianiu tzipy - nie lubię tego również, koniec, kropka, amen!" Nie wiem czy to nie jest dziwne że mnie to brzydzi?

Gość gość
17.02.14 aloesik002 - a dziwne jest to, że np. nie lubisz agrestu albo jabłek? nie lubisz ich, bo ich nie lubisz i koniec. jest naprawdę miliard sposobów na to, żeby seks był przyjemny, dziki, satysfakcjonujący dla obu stron, bez posuwania się do tego, co jest dla nas przykre. :)

dobrze że jestem sam i nie trafiam na takie jak wy, dobrze że jestem facetem i idę na d***** bez wyrzutów sumienia, a one lodzika nie wstydzą się robić i ma się to nawet bez mówienia na początku

Gość gość
17.02.14 staszek spod monopolowego, tym lepiej, mniejsza szansa na zanieczyszczanie populacji przez takie półistoty jak ty :)

Gość gość
aż dziwne że jeszcze zostały normalne kobiety:D teraz nadeszła jakaś dziwna moda i nacisk by kobiety robiły lody, nawet konieczność, jeszcze troche i rimming facetom będzie czymś rutynowym:D

Gość gość
Ten temat ma byc prowokacją ? Czy serio sądzisz ze to obrzydliwe ? Wiesz , w dzisiejszych czasach kobiety są takie , że siłą trzeba je odciągać od penisa .. Traktują sobie go jak dziecko smoczka

Gość gość
a staszek chodzi na d***** bo musi płacić za seks, za darmo żadna mu nie chce dać

i tak nie chce mieć dzieci, kobiety teraz już nie, a seks cóż jak będzie kasa to tylko d****** one są cudowne, a normalnym kobietom d**y nie zawracam, mimo że mam powodzenie, małe ale jest, znam siebie i wiem że szczęścia i tak im nie dam

Gość gość
odciągnąc kobiete od smoczka to jak zabrac dziecku smoczek .. Krzywda dla obojga

Gość gość
Robie mezowi zawsze z połykiem chyba, ze jest to w ramach gry wstepnej to nie pozwalam mu dojść ;) Penisa ma zawsze czystego, więc nic nie śmierdzi, a jak ogoli jajka to nawet je wezme do buzi ale za tym akurat nie przepadam ale lubie patrzec jak wije sie z rozkoszy. Mój facet też lubi lizac mi cipkę :)

Gość malalalalalaa
aloesik a ile masz lat? odpowiadajac na pytanie, uwazam, ze nie tylko jest to nieobrzydliwe ale nawet jest na swoj sposob piekne, ze mozna w taki sposob wypiescic najczulsze miejsce swojego mezczyzny :)

Gość gość
odciągnąc kobiete od penisa , to jak zabrac dziecku smoczek .. Krzywda dla obojga

Gość gość
no cóż, jak dają sobie wmówić, że to ich obowiązek i mają to kochać, bo jak nie... :) niech to robią, kto im broni, nie oznacza to jednak, że w jakiś sposób nie będę nimi gardzić :)

Gość gość
"niech to robią, kto im broni, nie oznacza to jednak, że w jakiś sposób nie będę nimi gardzi" a ja gardze takimi sztywnymi kłodami co to nie potrafią w łózku zaszaleć i dac swojemu facetowi troszke rozkoszy. żal mi waszych facetów :P

"Ten temat ma byc prowokacją ? Czy serio sądzisz ze to obrzydliwe ? Wiesz , w dzisiejszych czasach kobiety są takie , że siłą trzeba je odciągać od penisa .. Traktują sobie go jak dziecko smoczka" To nie jest prowokacja serio uważam że to obrzydliwe, tylko o robieniu loda mówi się jakby to było naturalne przy każdym seksie, zastanawiam się czy dla każdej dziewczyny to przyjemność czy niektóre trochę się przymuszają żeby zrobić przyjemność swojemu facetowi. Uważam że gdybym zrobiła facetowi loda to zachowałabym się jak d****** nie miałabym szacunku do siebie wiem może ludzie uważają, za dziwne to że tak myślę.

Gość gość
mamm nadzieje że kobiety które mają troche oleju w głowie nie będą tego robić, niech sami sobią ciągną ch**e :D niech nauczą sie tak zginać ciało by penis wszedł im do własnej mordy

Gość gość
17.02.14 gość - wiesz ty w ogóle co oznacza sztywna kłoda, dziewczynko? cóż, jeśli brak ci wyobraźni w tej materii, to zapewne miałabyś problemy z wyobrażeniem sobie, że naprawdę można być świetną kochanką bez robienia tego, co się jej nie podoba :)

Gość gość
ja tego robić nie będe bo to poniżające taka prawda

Gość gość
o*******lanie gały to naprawdę pójście po najmniejszej linii oporu, a można przecież inaczej...pokazać pewność siebie, patrzeć głęboko w oczy, nie pozwalać dochodzić za szybko, jeśli robi się to ręką...bez wkładania czegokolwiek do ust :O używać przedmiotów, które mogą język zastąpić, traktować penisa jak zabawkę, ale do diabła, naprawdę nie trzeba koniecznie robić loda, żeby być mistrzynią :O

Gość gość
"wiesz ty w ogóle co oznacza sztywna kłoda, dziewczynko? cóż, jeśli brak ci wyobraźni w tej materii, to zapewne miałabyś problemy z wyobrażeniem sobie, że naprawdę można być świetną kochanką bez robienia tego, co się jej nie podoba" niestety dziewczynko nie możesz byc dobra kochanka jeśli nie potrafisz oraz nie chcesz dobrze o******** ;) to jedynie świadczy, że masz pewne zachamowania które Cie dyskwalifikują jako dobra kochankę :P ale nie moja to głowa co Ty robisz w łózku ze swoim facetem.