Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafetarianki, frustratki są wśród nas

Polecane posty

Następne ;D Są już dwa nowe topiki na których się cisną. Weźcie może załóżcie wspólny topik i tam się zbierzcie. To dopiero będzie dyskusja :D

Gość gość
Mała mi spadówa stąd ale już!!Buuuu!!!

Gość gość
Mała mi masz rację, ale idiotkom nie przetłumaczysz. Niech się cisną zazdrosne ciężarówki z bachorami uwieszonymi cyca

Nie będę się wdawać w dyskusję, choć wyraźnie starasz się mnie sprowokować. Mam swoją godność :)

Gość gość
dokładnie a bachor to bachor a nie jak te swietoje/bliwe matrony uważają za obelgę, śmiac mi się chce z was

Gość gość
to po co sie wypowiadzasz, mala mi? skoro masz swoja godnosc, to po co siedzisz na kafe :)?

No na pewno nie siedzę na kafe żeby anonimowo obrażać innych ludzi. Mam tu topik w którym nikt się nie wyzywa i nie obraża. A wasze zawody, która wymyśli bardziej inteligentną ripostę to dla mnie rozrywka. Przednia zabawa :)

Gość gośćautorka
Ja nikogo nie wyzwałam, próbowałam przetłumaczyć tu jednej inteligentnej, że jej sposób mówienia może być krzywdzący dla innych. Ale nie da się, jak ktoś ma w głowie pustkę to tak to jest... "Moja racja jest mojsza niż twojsza itd"

Gość gość
najlepszy tekst jaki widziałam na kafe to ten o dwuletnim dziecku ktore wk/urwialo rodzicow wlazeniem im rano do sypialni ze zaczeli zamykac ją na klucz, gówniarz podobno popukał pojęczał powył i wracał do siebie. jeśli to działa to ja chce wypróbować :D

Gość gość
a w jaki sposób to się odnosi do tematu? czytanie ze zrozumieniem się kłania...

Gość gość
tak się odnosi że te frustratki mają czasami dobre teksty, a jak piszą i wyśmiewają cudze bachory to aż geba się usmiecha jakie fajne porównania potrafią wykombinować, mi one nie przeszkazdają chociaż jest zabawnie

Gość gość
pewnie wszystkie z Warszawki

Gość gość
ja też się lubie z bachorów ponaśmiewać, na kafe sporo watków gdzie można drzeć łacha, ale i tak najlepszy w tym wszystkim jest fejsbuk, wchodze a tam na wejsciu facjaty bachorów w roznych pozach, umazane żarciem czy gównem nie wiadomo, a pod spodem podpis "moje słoneczko" z tego to dopiero można boki zrywać

Gość gość
ja wogole nie rozumiem jak mozna tak narazac swoje dziecko i wrzucac jego fotki na facebook czy NK, rodzice tych dzieci to kretyni i tyle

Gość gość
no kretynki totalne, najlepsza wrod moich znajomych ma juz ponad 200zdjec! Jak sie spotykam z kolezankami na kawie to razem się nabijamy z tych bachoró z fejsbuka bo wiekszosc uroda nie grzeszy a jeszcze te miliony tych samych zdjec i foty na nocniku to hit dnia

Gość gość
BACHORY to, BACHORY tamto, a tak na prawdę żal wam du/pę ściska sucharowe staraczki. Czuć was na kilometr żałosne babony. Nie nasza wina, że nie możecie mieć dzieci.

Gość gość
O taaaak! staraczki, aż muszą się wyżyć na kafe hahaha, bo na fejsbuku, który tak uwielbiają nie mają odwagi. Jak zwierzęta się zachowujecie dobrze, ze nie macie dzieci w sumie.

Gość gość
ja sie nigdy o bachora nie staralam, mam 24 lata wczerwcyu slub ale w moim domu zadnego bachora noga nie postanie, ale nabijac sie z nich lubie

Gość gość
Dla mnie te które sypią jadem to właśnie sa te babska którym nic się w życiu nie udało. I tutaj wywalaja swój cały ból. A Ty która nazywasz dziecko bachorem zapewne nie masz obok siebie najukochańszej osoby i nie ma kto Ci nawet dziecka spłodzić bo jesteś obrzydliwa.

Gość gość
mam chlopaka skoro slub biore w czerwcu durne torby,ale umowilismy sie ze dziecka nie chcemy, ja tam na bachora wydawac kasy nie bede ale smiac sie chyba moge ze sliniacych sie orangutanów

Gość gość
zdjęcia usg to mistrzowstwo świata, a zdjęcia nagich dzieci np w kapieli sa przerażajace, taki Trynkiewicz siedzi i ogląda

Gość gość
24 lata, nie chcesz bachora to co tu robisz tak namiętnie? bo Cię w kolejnym temacie widzę. No cóż staraczki to najgorsze możliwe stworzenia tutaj.

Gość gość
staraczki czy sraczki szkoda mi was ale dobrze ze nie ma cie dzieci bo dla was to psa szkoda dac hahahahah

Gość gość
No bachora mieć nie będę ale jestem nianią, więc uważajcie mateczki tak wam bachora wychowam że hej!

Gość gość
największe frustratki na kafe to staraczki, śmierdzą żalem na 100km i widać to w każdej wypowiedzi

Gość gość
Tobie nianiu to bym nawet szczura nie dała do pilnowania.

Gość gość3
O tak, ja tu leję z tych wieloletnich staraczek. Dosłownie leżę i kwiczę. Najpierw zbierają się w stada opisują objawy, leczenie, płaczą i takie tam, a potem rozbiegają się po tematach o dzieciach i piszą jakie to te "bachory" są. Chyba taka forma terapii dla tych bezpłodnych kretynek :P

Gość gość
staraczki czy juz sluz zbadałyscie moze dzisiaj czas na *****nko co????

Gość gość
ja też leję ze staraczek i z dzietnych też, kulawe zdziry jedne nie mogą a drugie maja g***o w głowie od ciąży aż do starości. a skąd gościu wiesz że to akurat twojego bachora o przepraszam szczura nie pilnuję? hahahaha

Gość gość
mój na szczęscie nie potrzebuje niani