Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafetarianki, frustratki są wśród nas

Polecane posty

Gość gośćautorka
cieszę się, że nie macie dzieci bo wy szacunku nie macie nawet do samych siebie i szkoda mi was, skoro niewinne dziecko jest dla was powodem do wyśmiewania to naprawdę upadłyście nisko

Gość gość
No właśnie staraczki czas na śluzik i temperaturkę, spieszcie się, bo faceci nie chcą się męczyć zbyt długo i znajdą sobie prawdziwe kobiety :D

Gość gość
Codziennie wyśmiewam się z tego gnoja, mam nadzieję że on to rozumie bo tak to nie ma zabawy.

Gość gość
od kiedy dziecko jest niewinne? te co torturują zwierzęta też są niewinne? takiego bachora, który by robił krzywdę zwierzętom i bym to widziała to bym wrzuciła do studni, nawrzucała śmieci i nie dała żryć przez tydzień

Gość gość
aaa bo jak ty wolisz zeby pies cie dymal a nie facet zrobił dziecko to ja sie nie dziwi że wolisz psa.

Gość gość
Autorko one się tak wyrażają o nieświadomej istocie, którą same kiedyś były, bo nie mogą mieć dzieci. Jestem na tym forum od jakiegoś czasu i zauważyłam dużą agresję długoletnich staraczek. W Średniowieczu też człowiek stawał się człowiekiem dopiero gdy stawał się w miarę samodzielny GRATULUJĘ WAM COFNIĘCIA CYWILIZACYJNEGO :(

Gość gośćautorka
a czyja wina, że dziecko takie jest? rodzica! i akurat nie miałam na myśli jakiś skrajnych przypadków w których jakieś dziecko znęca się nad zwierzętami, mówię o normalnych dzieciach, które nic nikomu nie zrobiły, są i z tym już ktoś inny ma problem, to chore

Gość gość
psy przynajmniej nie są ułomne i niekształtne tak jak bachory, żaden pies nie był tak brzydki jak dziecko mojej kuzynki które od czasu do czasu muszę z przykrością oglądać, przyniosłam kiedyś torbę w prezencie ale nie zakumała do czego to...

Gość gość
od kiedy dziecko jest niewinne? te co torturują zwierzęta też są niewinne? takiego bachora, który by robił krzywdę zwierzętom i bym to widziała to bym wrzuciła do studni, nawrzucała śmieci i nie dała żryć przez tydzień x piszemy o NOWORODKACH i NIEMOWLĘTACH w tej chwili skretyniała debilko

Gość gość
chciałam coś napisać...ale nie,rezygnuję,nie będę paprać się w szambie...

Gość gość
no właśnie te noworodki i niemowlęta są najbrzydsze, takie od 5 lat wzwyż to już są fajne można z nimi pogadać i w ogóle a te małe bachory to jakieś skretyniałe odgłosy tylko wydają

Gość gość
skretyniałe to Wy jestescie wstrętne babsztyle którym to facet nawet dziecka nie zrobi bo sa paskudne ale to i dobrze bo szkoda dzieci zeby mialy takie matki jak Wy. Zazdroscicie normalnym kobietom które maja dzieci i facetów bo was to nikt nie chce głupie fladry.

Gość gośćautorka
Co druga tutaj ma wspaniałe "życie", ale za to masę kompleksów, które leczą w tak żenujący sposób. Dno.

Gość gość
aż wam piana z pysków cieknie...zajadłe sucze :(

Gość gość
heheheh ide sie przytulic do swojej 5 letniej córeczki a Wy idźcie sie się przytulcie do psa czy kota:):) Zoofilki :):)

Gość gość
tak własnie osoby postronne myślą o waszych "skarbach", większość za plecami nabija się z waszych pociech i śmieje się jak coś im się stanie

Gość gość
no właśnie te noworodki i niemowlęta są najbrzydsze, takie od 5 lat wzwyż to już są fajne można z nimi pogadać i w ogóle a te małe bachory to jakieś skretyniałe odgłosy tylko wydają x no właśnie ty teraz wydałaś skretyniały odgłos - bezużyteczna, bezpłodna torbo :P

Gość gość
pieluchowe zapalenie mózgu - to się leczy skretyniałe torby, ale być może na waszej wiosce o tym nikt nie słyszał i wasz gowniarz to przecież wasz cały świat haha

Gość gość
tak własnie osoby postronne myślą o waszych "skarbach", większość za plecami nabija się z waszych pociech i śmieje się jak coś im się stanie x to nie są postronne opinie tylko jakieś agresywne wulgarne krzyki. To jest normalna kolej rzeczy kazdy z nas się rodzi rośnie ślini, sika w majty no takie życie, po co obrażać. Ja się nie śmieję z dzieci, bo niby po co? są mi obojętne totalnie no ale ja mogę je mieć i nie muszę anonimowo wylewać jadu tutaj :D papa

Gość gość
co cię obchodzi, że czyimś światem jest dziecko? PIELUCHOWE ZAPALENIE MÓZGU? TO SIĘ LECZY? hahaha co robisz na tym PIELUCHOWYM forum co??? przyznaj się bezpłodna frustratko! hahahaha :D

Gość gość
tez mogę mieć ale i tak na fejsbuku się nabijam z niektórych dzieci, nie wiedzą przeciez tego to jaka krzywda im się dzieje? tez się nie nabijacie z niektórych zdjęć na fejsie? ogarnijcie troche

Gość gość
jesli twoim światem torbo jest dziecko to współczuję mężowi bo to on powinien byc na pierwszym miejscu a dziecko z tyłu, jak tak robicie to się nie dziwcie że faceci odchodzą do innych, kiedyś tez mnie amorami zamęczał w pracy taki tatuś którego stara odłożyła na boczny tor po urodzeniu dziecka, nie mogłam ze śmiechu z jego umizgów, mój chłopak tez się śmiał, ale znajdzie się i taka co takiego przyjmie także zastanówcie się co robicie.

Gość gość
a ja nie mam potrzeby nabijania się dzieci na FB, chore jesteście, ja wręcz nie wchodzę jak widzę "słitaśną sesyjkę dzidzi" nuda i makabra dla mnie, obserwują to w taki sposób tylko psycholki, którymi niewątpliwie jesteście - STARACZKI

Gość gość
ja właśnie też z daleka omijam albumy z dziećmi na fejsiku no ale widać jakie mają rozrywki niektórzy łaaaał wchodzenie na albumy z bachorami i nabijanie się ależ jesteście zayebiste i klawe

Gość gość
jesli twoim światem torbo jest dziecko to współczuję mężowi ----- w tym momencie to dziecko jest NASZYM światem na razie póki się nie przyzwyczaimy, że jest ale ktoś taki jak ty tego nie zrozumie. jesteśmy po 30-stce i to nasze pierwsze i ostatnie dziecko, nie obchodzą mnie Twoi dziwni znajomi, a o nasze pożycie się nie martw. pozdro, może kiedyś będziesz mamą i przestaniesz tak szczekać

Gość Lilliana
A mnie najbardziej irytuje, jak pod postem z konkretnym pytaniem czy prośbą o poradę pojawiają się posty, jaka to autorka nie jest głupia... że mogła nie dawać, że mogła znaleźć sobie lepszego (w domyśle: idealnego) partnera... że trzeba było myśleć KIEDYŚ tak a tak, że sama jest sobie wszystkiemu winna. Nawet jeśli tak się myśli, można by to napisać kulturalnie i bez obrażania innych, be agresji i plucia jadem. Wkurza mnie jeszcze obrażanie kobiet, które z jakiegoś powodu nie są mężatkami, ale to inna historia. Mam też (może zresztą głupią) teorię, że poziom większości wypowiedzi tutaj jest niski, bo wypowiadają się kobiety nie pracujące (które mają dużo czasu na potępianie czy obrażanie innych) - nie, nie zawsze brak pracy idzie w parze z głupotą, ale jednak mądre kobiety zwykle mają większe ambicje niż siedzenie w domu przez pół życia na utrzymaniu męża.

Gość gość
a co maja staraczki do tego tematu? jak tu bylam pzredpoludniem, to jeszcze byl dosc normalny...

Gość gość
liliana - faktycznie, to czy sie pracuje czy nie, szczegolnie majac male dziecko swiadczy o tym, czy sie pluje jadem czy nie i o poziomie inteligencji. no tos sie popisala. ja od siebie moge powoedziec tylko tyle, ze najwiecej frustratow obserwuje wsrod biedoty, co to ich na dzieci albo nie stac albo nie maja warunkow mieszkaniowych itp. co wiecej bardzo czesto takie baby musza zaiwaniac na jakims dennym etaciku za 1500 zl, bo facet albo d**a wolowa i nie zarobi albo len albo jedno i drugie. wiec moze te frustratki kafeteryjne to wlasnie pracujace, ktorych dzieciory siedza usmrkane w zlobku, a one sie spelniaja zawodowo za grosze robiac codziennie prosta mechaniczna robote?

Gość gość
wszystkie dzieciory kafeterianek są żałosne i głupie, bo jakby nie były to by nie powstawały tematy o to ile zeżreć powinno w takim a nie innym wieku, czemu nie gada i czemu jeszcze nie sra na nocnik, oto poziom kafeteryjnych bachorów