Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenor

Allegro co mam zrobic w tej sytuacji

Polecane posty

Gość do LENOR
ja bym po dzieciorze nie sprzedawała staroci

Gość gość
Myślisz, że ktoś jest zadowolony że będzie donaszał porwane portki twojego bachora? Co tu się wyrabia, babka powinna zwrotu kasy zażądać. xxx cwoku gdyby ktos byl niezadowolony to by w ogole nie patrzyl na oferty z uzywanymi ciuchami, uzywasz czasem mozgu czy juz wpalony przez pety i przysloniety oszczanymi pieluchami?

Gość do LENOR
jezeli juz to po swojej piczy

Gość do LENOR
starego gacie tez wysprzedam a co mi tam, niech gania z golym tylkiem, ale sie wkrecilam w to allegro no! A ile mozna wyciagnac na mc?

Gość gość
lenor gratuluję przejścia na pomarańcz :D

.. och ludzie ludzie czemu Wy jestescie tacy niemili co? co Wam musiał ktoś w zyciu zrobic ze tak sie odnosicie do innych.. dzieki za normalne odpowiedzi dziewczyny:)

Gość gość
ja bym po dzieciorze nie sprzedawała staroci x nie musisz ale odwal się od innych. ja sprzedaje i ktoś to kupuje z własnej, nieprzymuszonej woli.

Gość gość
o co wam chodzi? dziewczyna napisała, że ubrania mają wady i dokładnie je opisała, o tym jest temat, a nie o tym czy powinna je sprzedawać i czy ma się wstydzić. Matko jakie durne dziewuchy z was, durne jak ta kupująca z allegro :P

Gość gość
durna jest tylko jedna... jestem przekonana że o tych starych, obrzyganych ubraniach pisze jedna i ta sama osoba.

Gość Anna z Warszawy
Lonor, nie doczytałam do końca, ale wyjątkowo przyjmij zwrot - nie ma co sobie szargać opinii w komentarzach za "szmatki". x Nie rozumiem ataków na autorkę. Sama kupiłam kilka rzeczy dla syna i też kilka sprzedałam. Tylko te, których nie zdążył założyć albo jakieś czadowe/firmowe, co wiele osób licytowało. Jak wystawię z h&m to zawsze sprzedam:) Sprzedałam też swoje ciążowe ubrania, a nawet koszulę nocną! Założona raz, dwa razy uprana, w szpitalu zgubiłam jeden guzik, a wylicytowałam kobieta za 2 zł więcej niż ja za nową zapłaciłam :) x Co do ataków na autorkę - cały czas czytam, że dużo matek kupuje używane ubrania dla pociech (a nawet dla siebie - ja też), więc skąd ta hipokryzja? Skoro autorka zaznaczyła stan zużycia rzeczy to była uczciwa. A kupuje kto chce. Jeśli Ty nie chcesz zmechaconej piżamki dla dziecka to nie kupujesz, a komuś innemu może nie przeszkadza. Albo jest tak tanio, że stać tylko na taką. Nie bądźcie podłymi hipokrytkami!

Gość gość
zwrotów nie ma w takim przypadku, ale może reklamować- niech wyśle ciuchy (na swój koszt) i dołączy opis co jest nie tak, oczywiście nie może reklamować wad przez Ciebie zaznaczonych gdy będziesz miała ubrania to wtedy sprawdzisz, czy faktycznie zarzuty się potwierdzają i wtedy uznasz reklamację, albo nie- jeśli uznasz to zwracasz wszystkie koszty, a jeśli nie- to ją prosisz o pieniądze na ponowną wysyłkę- tak wyglądają procedury czasami nie chce się człowiekowi w to bawić i przyjmuje zwroty i zwraca koszty- żeby mieć spokój, albo się boi negatywa ten strach przed negatywnym komentarzem jest dla mnie śmieszny, ja tylko kupuję na allegro i w komentarzach negatywnych ważna jest dla mnie odpowiedź- jeśli są w niej wyzwiska to wtedy u kogoś takiego nie kupuję, ale jeśli grzeczna i rzeczowa odpowiedź- to nie mam problemu z kupnem u kogoś takiego nie bójcie się negatywów- w ten sposób można wyeliminować problemowych kupców czy sprzedawców, a przynajmniej sprawić, że bardziej się przyłożą do swoich transakcji