Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

typujemy patologiczne imiona

Polecane posty

Gość gość
A wy się w tej patologii tak na co dzień obracacie, że wiecie jak dziec***atoli mają na imię? Uważajcie, bo kto z kim przystaje takim się staje.

Gość gość
Nic dodać nic ująć ,wszak że widać że imiona patologiczne nie są ,a ludzie którzy je noszą i nie ważne jak ono brzmi .Prawda prostaczko z 16:42:12..

Gość gość
same sie przyznają że mają towarzystwo patoli:D ja nie mam to nawet nie wiem jak na imie mają dzieci w ich rodzinach

Gość Teściowa123
Mam na imię Bogusław też patologiczne?

Gość gość
no niestety, ale nie mieszkam na bezludnej wyspie i WIDUJE tlenione mamuski i ich konkubentow z piwem wolajacych Wanesia! Brajan! Oliwier! Dawid!

Gość gość
Uderz w stol a nozyce odezwa sie. Ktos ma problem ze jego imie nie podoba sie ludziom i maja zle skojarzenia? To po co tu przesiaduje? Niska samoocena? Patrzac z boku to smiac sie zachciewa jak bronia sie niektorzy

Gość gość
a istnieje jakieś nie patologiczne imie według was?:D

Gość gość
śmiać to sie chce ale z takich idiotek które jak widać same są z patologii by sugerować sie że imie oznacza patologie

Gość gość
ale cos w tym jest bo osoby z patologicznymi imionami już zaczynają wyzywac ludzi i wdawac sie w utarczki slowne,tylko potwierdzaja, ze tak jest, rzeczyiscie po co tu krecia sie, może lubią takie awanturki i niewazne o co byle by znalezc sobie powod hehehehh ;)

Gość gość
Boguslaw jest ladne

Gość gość
dokladnie, znowu sie jakas Roksana wkurzyla :D

Gość gość
chyba Wiola

Gość gość
Oscar, Natan, dawniej Patryk z dziewczęcych Samanta, Amanda, Andżelika,

Gość gość
moje imie nie zostało tu wymienione ani razu, poprostu pisze prawde że jesteście idiotkami cieszącymi jape

Gość gość
Ja mam córke NICOLE i napewno żadna patologią nie jesteśmy.

Gość gość
moze nie jesteście patologią, ale NA PEWNO z ortografią jesteście na bakier (nie napewno)

Gość gość
zamknąć tan bezsensowny temat, bo nam się dziewczyny bić tu zaczną :-P

Gość gość
Polonistka nauk ludziom udziela.

Gość gość
Wiola bedzie sie bila z Monika, Nikola z Dzesika. A na koniec przyjdzie Oskar z Danielem i rozniosa ten temat.

Gość gość
takie cwane ale same nie powiedzą jak mają na imie, ale innych krytykować to pierwsze :D żałosne szmaciska

Gość gość
poprawiam, ponieważ chcę ustrzec twą córkę o patologicznym imieniu przed jedynką - gdy taka oświecona mamusia zacznie odrabiać z dzieckiem lekcje, o jedynkę nietrudno.

Gość gość
Czy jest tu jakiś Denis ? albo Dżesika ? przyznawać się !

Gość gość
Zdanie zaczynamy pisać z dużej litery :-P

Gość gość
na forum ta zasada nie obowiązuje 🖐️

Gość gość
Ja mam na imie Milena, to pewnie też pato.

Gość gość
współczuje ci Milena jak najbardziej pato... dobre to na pseudonim artystyczny w agencji :)

Gość gość
Zuzanna jestem.

Gość gość
Anna. Może się podobać lub n ie podobać, ale sama przyznaj, że to nie to samo co NIKOLA :D

Gość gość
okropne jest Oliwier, no po prostu okropne i zle mi sie kojarzy..

Gość alergiczka na głupotę
Osoba, która założyła temat i te, które jej przyklasnęły są największą patologią. Trzeba zauważyć, że patologia to nie imię, nie nazwisko, ale zachowania, które doprowadzają do pewnych skrajności w społeczeństwie. Osoba kierująca się przeświadczeniem, że imię świadczy o człowieku rozumuje pewnymi schematami- alkoholik z sąsiedztwa nazwał córkę Roksana, tzn. że Roksana to imię dla patologii. Nie ważne, że takie imię może nadać swojej córce pani profesor z wyższej uczelni (bo dla niej Roksana to imię żony Aleksandra Wielkiego)czy sąsiadka z naprzeciwka ( bo lubiła historię miłości Cyrano de Bergerac). Dlaczego w Polsce pokazują cię palcami, bo nazwałeś syna Dorian? Czy tzn. że pijesz i bijesz żonę kilka razy w tygodniu? A może kochasz książki Oskara Wilde'a i twoim marzeniem było oddać mu cześć imieniem Oskar czy Dorian? Czytając takie tematy normalny, trzeźwo myślący człowiek zadaje sobie pytanie- z jakiej patologii wywodzi się osoba tak myśląca? Skoro kierujemy się stereotypami to niestety będziemy musieli przyznać że z patologii umysłowej, z zaściankowości, z braku tolerancji. Najzabawniejsze jednak jest to, że o gustach się nie dyskutuje, bo nie ma takiego człowieka, któremu podobałoby się wszystko to co innemu. To się nazywa wolność istnienia, wolność myślenia- której niektórym zwyczajnie brakuje. Z takich ludzi rodzą się właśnie tyrani i rasiści.