Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

typujemy patologiczne imiona

Polecane posty

Gość gość
Znałam dwie moniki obie mi bardzo mocno zalazły za skórę jedna była zwyczajną złodziejką i bajkopisarką a druga po protu fałszywą suką. także co do moniki to sie zgadzam do teraz mam uraz

Gość gość
Dorian i ksawier

Gość gość
Nie ekscytuj sie jak ci sie nie podoba które imiona są wg nas patologiczne to nie czytaj topiku

Gość gość
a z tych starszej daty ludzi to MARIOLA zwykle pijaczka spod wiejskiego monopolu pije z męskimi żulami i cieszy sie że ma powodzenie. Calkiem wesola z niej kobieta.

Gość gość
i RYSIEK tak ktos napisał na innym wątku ja osobiście też nie spotkałam się z ryskiem który nie był by pijakiem. Ale mimo wszystko są to mili mezczyzni czesto hydraulicy

Gość gość
alicja :P

Gość gość
no z ta Mariola zgadzam sie dodam jeszcze ze lubi pogaduchy z mlodzieza mysli ze ja lubia a beke z niej cisna. lubi disco polo ma wasy i roz na polikach ha

Gość gość
Patologiczne, bo w serwisach informacyjnych przewijają się, gdy mowa o patologicznych rodzinach, zbrodniach w domowym zaciszu, etc. 'Konkubent Andżeliki S, Mariusz W. zakatował ich dziecko, Damiana W.'

Gość gość
haha tak mariola sie zgadza w 100%:D I jak sobie tanczy jak popije oj jak wesoło

Gość gość
wyczuwam ból d**y u patoli

Gość gość
Ja tez znam 3 moniki, pierwsza najwieksza lafirynda w mieście,wymalowana juz od 5 podstawówki!!!, nastepna zaklamana do szpiku,strasznie falszywa a lansuje sie na fajna i pomocna,w rzeczywistosci liczy tylko na korzysci,tez pyszczy wszedzie, swietnie klamie w żywe oczy,bez mrugnięcia zadluza sie dookola,pożycza i nie oddaje, trzecia p*****lnieta w glowe niezle,ma nawet sprawy kryminalne za pobicia.. Większej patoli niż moniki nie znam,k***y jedne

Gość gość
taa jak Mariolka wypije juz kilka piwek to wtedy nie zle sobie tancuje.oj lubi kobietka poszalec

Gość gość
to moze znamy ta sama monikę bo ta moja znajoma monika to niezła złodziejka i oszustka na dodatek agresywna co rpawda znałam ja w podstawówce ale wrobiła mnie w kradzież gdy miałam 7 lat (!) do teraz jak o niej mysle to mnie na wymioty zbiera. Gdy sobei kupiłam cos dobrego to zaraz była chętna a sama nigdy sie nie dzialiła, obcieła mi włosy gdy siedziała za mną "tak dla żartu" znecala sie nad zwierzetami w pracowni biologicznej byly myszoskoczki i chomiki ona je sciskała masakra strasznie sie znecala

Gość gość
Co do ryskow, znam 2, jeden mój dziadek sw.pamieci,hehe hydraulik ale bardzo porządny,uczciwy i pracowity czlowiek,szlachetny i żaden pijak, ale drugi rysiek którego znam to tez hydraulik..ale żul masakryczny.

Gość gość
a drugą monikę tez poznałam w szkole podstawowej, była ruda i wredna nie wiem czy to przez kolor włosów. Na początku wydawała się fajna kumpela co można konie rkasć. Ale potem nagle jakby zaczela mnie wysmiewac nie wiadowo dlaczego zle mowic na moją rodzinę one lubią się po prostu znęcac nad slabszymi ludzmi zwierzetami roslinami taki charakter widać. Tak sie nade mna znecala az jej odpowiedziałam miałam ok 11 lat odpowiedziałam jej w koncu to mnie pobiła. Teraz bym jej oddała ale wtedy dawalam sie tlamsic

Gość gość
1. Jacek 2. Mateusz

Gość gość
Oskar, Sandra, Iga

Gość gość
Jeszcze Mariusz..3 znam 1 obleśny brzydal, len śmierdzący do pracy sie nie kwapil,bil swoja zone na oczach dzieci, alkoholik, 2. Tez pijak, lubil sie bic imprezować, na swoje dziecko ma totalnie olewke, 3. Co prawda pracuje, nie nadużywa alkoholu ale nie szanuje swojej kobiety,zdarzylo mu się ja uderzyć.

Gość gość
Jessika Roksana

Gość gość
To moze dla odmiany przestaniemy pluc jadem, juz sie wyzylismy, to teraz cos pozytywnego? Jakie imiona wzbudzaja w was pozytywne emocje? We mnie Jakub i Marta.

Gość gość
to jest temat o imionach, ktore sa wg nas patologiczne, wiec won! zgadzam sie z powyzszymi typami, z moich czasow (rocznik 85) patologia miala na imie Wiolka, Monika, Roksana, Aneta (znam kilka, prawie wszystkie chodzily do fryzjerskiej zawodowki ktorej nie skonczyly bo zaszly w ciaze) i mialy tlenione blond w losy ze spalonymi koncowkami i uzywaly srebrnej szminki i oczywiscie czarna kreska wokol oka, ale lakier na paznokciach odprysniety i wlosy tluste Natomiast z chlopakow to MAriusz - to imie bilo rekordy wsrod lokalnej patologii, tak jak Dawid i Daniel, ktorzy nie konczyli podstawowki zanim nie wyladowali w pogotowiu opiekunczym, ubytki w uzebieniu, palenie fajek od 4 klasy podstawowki i samodzielnie wykonane tatuaze :D picie taniego wina i wloczenie sie do polnocy po podworkach

Gość gość
jak imie może być patologiczne? pewnie sami pochodzicie z patologii IDZCIE SIE LECZYĆ PLEBSIE:O

Gość gość
ooo odezwala sie Moniczka albo Dawidek :O nie podoba ci sie temat to wyp***alaj w podskokach :D

Gość gość
nie, akurat moje imie ani razu nie było tu wymienione temat zgłoszony do usunięcia

Gość gość
zalosna jestes spoleczniaku, zglos tez do usuniecia milion innych tematow gdzie sie cos krytykuje, kazdy moze sobie uwazac czyjes imie za brzydkie i kojarzace sie z patologia, wiec bujaj sie 🖐️

Gość gość
nasygnale.pl : "Brytyjskie media grzmią: Polacy zagłodzili Danielka?!"

Gość gość
powiedz idiotko jakie ty masz imie, też skomentujemy czy patologiczne :D

Gość gość
to pewnie MONIKA haha bo sie tak wkurzyla

Gość gość
zjezdzaj jak nie masz nic do powiedzenia na TEMAT. oburzaj sie gdzie indziej, pewnie masz mala Nikolke i Brajanka i konkubenta w dresie. Nawet nie probuj dowiesc, ze jest inaczej, bo nie uwierze 🖐️

Gość gość
niech powie najpierw jak sama ma na imie, boi sie?:D