Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie zrobię facetowi loda

Polecane posty

Gość kochanka 87634237
Gościu pewnie przejdzie;) Tak jak mówiłam do końca to może dopiero od roku jestem w stanie a jesteśmy razem 9;) także cierpliwości;) Nie zmuszaj nie nalegaj tylko rozmawiaj ze chciałbyś ale wtedy kiedy i ona będzie;) To ją rozczuli i się postara;) Wiem po sobie;) Drugi 'GOŚCIU" rozumiem Cię. Ale wiesz odruch wymiotny masz tylko jak włożysz do ust a loda można zrobić tez (albo poprostu popieścić) bez wkładania do ust ;) Z reszta jeżeli rozmawiasz z facetem o tym i On widzi że faktycznie masz taki problem to tez nie powinien Cie zmuszać.

Gość gość
Dzięki za odpowiedź. Do połykania też masz zamiar się przekonać czy nie masz takich ambicji? :)

Gość kochanka 87634237
Ambicje to ja mam;) A tak poważnie to mojemu mężowi na tym nie zależy. Woli np żeby mógł sie spuścić na twarz albo zebym mu potem ta spermą oblizywała penisa;) No i tą ambicje mam zamiar zrealizować na dniach;) Zobaczymy co z tego wyjdzie;) No a Tobie życzę żeby żona się przekonała tak jak i ja albo nawet bardziej;)

Gość suka bez Pana
co za swintuchy.Do kościoła się pomodlić:(

Gość gość
nie rozumiem, jeśli partner/partnerka jest zadbany i akceptuje sie w pełni jego ciało to jak można czegoś nie zrobić??

Gość gość
@kochanka 87634237 Dzięki za odpowiedź. To nie jest moja żona, tylko dziewczyna. Chociaż dobrze się sprawuje i jeżeli ze mną wytrzyma to pewnie zostanie moją żoną :) Również Ci życzę wszystkiego dobrego

Gość kochanka 87634237
Dziękuje;) Polecam sie na przyszłość;) Oczywiście z odpowiadaniem na pytania;)

Gość malaa188
Hej to może mi też odpowiesz bo mój chłopak też namawia mnie do tego żeby mi skończył w ustach. Loda mu robiłam ale nigdy do konca. Jak to smakuje i czy nie zbierało ci się na wymioty?

Gość gość
Autorko... najpierw wypadałoby spróbować, a dopiero później decydować czy się to będzie robić czy nie. Od patyczka czy szczoteczki każdy czasem miewa odruchy wymiotne, ale seks oralny to zupełnie coś innego, do tego dochodzi podniecenie.

Gość kochanka 87634237
ojejku staje się expertem;) Wiesz mi nie smakuje za bardzo sperma i przyjemne za bardzo to to dla mnie nie jest ale jestem w stanie to pokonac i zrobić;) Ja sobie wyćwiczyłam i tak ze jak spuszcza siię to nie na język tylko "w policzki" wtedy nie czuje tego smaku az tak. Nie wiem czy kapujesz o co mi chodzi? Ale taka moja rada to najpierw pozwól żeby spuścił Ci się na usta, albo jak spusci sie to delikatnie poliż. Bedziesz sie oswajała pomału i nie bedzie to taki szok;)

Gość malaa188
Ok dzięki tak chyba zrobię :)

Gość kochanka 87634237
malaa :) powodzenia;) ale pamiętaj ze jak nie bedziesz gotowa to nie rób tego jak chłopak jest fajny to zrozumie:)

Gość malaa188
Dzięki :) Myslę ze jestem gotowa. Trochę się tego obawiam, ale zrobię tak jak mówisz - metodą małych kroków :)

Gość gość
a ja mam z kolei takie pytanie: poznajecie kogos, przypadacie sobie do gustu, jest miedzy wami chemia - moze niekoniecznie od razu ustalacie, ze jestescie para ale jest pozadanie, itd.. No i pierwsza wspolna noc. Czy podczas takowej naklaniacie swoje partnerki zeby braly wasze penisy do ust? Podobnie pytanie do kobiet: czy podczas pierwszej wspolnej nocy z nowym partnerem uprawiacie seks oralny? Jak sie kobiety czujecie gdy mezczyzna podczas 1-wszej nocy naklania was do tzw. robienia loda? Ja bylam kiedys w takiej sytuacji. Robilo sie coraz bardziej namietnie i w pewnym momencie facet chcial zebym mu wziela do ust. Jakos mnie to ochlodzilo, nie mialam na to ochoty i zrobilo mi sie glupio i niezrecznie przez moment. Generalnie na tak totalna swobode stac mnie tylko wtedy gdy juz zdobede do partnera wiecej zaufania, spedze z nim wiecej nocek. Jednak pierwsza noc - jeszcze mi sie nie zdarzylo.

Gość gość
Dla mnie też seks oralny wydaje się bardziej intymną sprawą niż zwykły seks, ale ludzie różnie do tego podchodzą

Gość gość
Dla mnie seks oralny to nie seks, tylko pieszczoty... nie wyobrażam sobie bliskiego kontaktu z kobietą bez możliwości wypieszczenie jej cipki językiem, ale nigdy nie nakłaniałem żadnej dziewczyny do robienia loda czy czegoś innego, bo jeśli będzie chciała to sama to zrobi.

Gość gość
Jaki problem, daj facetom w ogóle spokój i liż c**ę koleżance, później wróć i powiedz czy ci to pasuje lepiej, smakuje, pachnie itd :P

Gość kochanka 87634237
Ja też uważam to za pieszczoty a nie sex, Ale mimo wszystko pieszczoty zarezerwowane dla dla kogoś komu sie juz w jakims stopniu ufa. Nie zdarzyły mi sie takie pieszczoty na pierwszej randce nigdy ale na którejś z kolei tak tzn, partner mnie pieścil językiem a ja jego nie potrafiłam więc ręką robiłam. Niestety zaczął mnie zmuszać i tez dlatego potem miałam taki uraz do tego i mężowi odpowiedziałam dlaczego nie moge i zrozumiał i doczekął się:) Ale na 1 randce i nawet na drugiej czy trzeciej nie zrobiła bym tego. Nie oznacza to że mój partner mi tego nie robił od razu;) ALe chcial ja Go nie zmuszałam ani nie naklaniałam;)

Gość gość
Bo najważniejsze aby robić to na co ma się ochotę, jak ktoś jest zmuszany do czegoś to taki seks nie sprawia żadnej frajdy.

Gość gość
Bezwstydna hipokrytka, sama by tego nie zrobiła a na pierwszej randce podsuwała psitę do lizania, potraktowała faceta jak k***ę :-O

Gość gość
od razu hipokrytka,ot praktyczne podejscie do tematu

Gość gość
Praktyczne, ciekawe czy byś tak to nazwała gdyby na pierwszej randce obcy facet c***ałę zapakował do japy :P

Gość gość
Jestem zdania ze kazdy facet to ś....nia i ja chce to niech liże kobiecie a jak ty nie chcesz lizać jego sluzów to nie rób tego -ja też nie robie!!! i jest oki

Gość gość
Praktyczne, ciekawe czy byś tak to nazwała gdyby na pierwszej randce obcy facet c***ałę zapakował do japy xxx to jego wybór,bo to byłby jego ostatni raz kiedy on i penis stanowili całość

Gość kochanka 87634237
Kochany tak jak napisalam nigdy na pierwszej randce nie pieściłam się w żaden sposób oprócz pocałunków. Zapewne chodzi Ci o to co napisałam pod koniec tak? Chodziło mi że robił to od razu "kiedy już zaczęliśmy się pieścić". Chciał to pieścił, doskonale wiedział, że ja tego nie zrobie. Jednak gdyby nawet to wydarzyło się na 1 to nie potraktowała bym nikogo jak k***e bo nie zmuszałam nigdy nikogo do niczego.

Gość kochanka 87634237
Hmmm bezwstydna mówisz? Lubie to określenie:) Dziękuję za komplement;)

Gość gość
ja to bym nawet nie dała się pocałować na 1wszej randce,chyba jednak jestem dziwna :O

Gość gość
a ja mógłbym wylizać jakąś fajną dziewczynę nawet i bez randki ;)

Gość kochanka 87634237
Skoro facet mi sie spodobał to czemu nie? raz się żyje.

Gość gość
Dziwne to jest zdjęcie majtek i podsuwanie psity pod nos obcego faceta na pierwszej randce :D