Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto kupić pizdę?

Polecane posty

Gość gość
21:37 od tego jadu nikomu krzywda się nie stała kobiety są bardzo wytrzymałe

Gość gość
kupuj, to będzie najlepszy zakup w twoim życiu.

Gość gość
22:13 przyszły też tutejsze śledzie :-D

Gość ruchaczyna
Moja pjerdolnica ma swój kącik gdzie leży i czeka aż ją zerżnę jak psa:)

Gość gość
Do gościa z 22:14 - ja stosuję prawdziwy żel intymny Durex,czuję się wtedy jakbym purał łiłę prawdziwej kobiety chociaż nigdy tego nie robiłem :) polecam!

Gość gość
Do seksu s/m lepsza jest jednak gumowa lala (moja ma na imię Ksenia) bo ma ręce które można np. skleić razem taśmą tak,jak kajdankami. Viki używam wtedy, kiedy mam ochotę na klasyczny seks.

Gość ruchaczyna
Osobiście wolę sztuczne kaczpy ponieważ gumowe lalki często pękają. Mnie pękły chyba 3. A co do tego zelu durexa to spróbuję:)

Gość gość
Cóż, dobrze jest zainwestować w kochankę z dobrego materiału - moja Ksenia jak dotąd nie pękła, a purałem ją naprawdę ostro!

Gość gość
pierwszą kupiłem na allegro, rozklap​icha była taka jak większość kafeterianek,na dodatek śmierdziała chińszczyzną leży gdzieś jeszcze w kącie. następną już kupiłem w se​xshopie... eee ta byłą dzie​wicą :P ruc​hała się zaj​ebiście, najlepiej byłą jak traciła dzie​wictwo, biedna kaśka hehehe, teraz na wazelinie leci aż miło :) Zawsze mówiłem prywatna piz​da trzymana pod poduszką zawsze jest lepsza od nadymanej kafeterianki, nie skrzeczy nie wymaga 25 cm i zawsze posłuszna, gotowa do rżn​ięcia :)

Gość gość
a co ty c***o mozesz wiedziec o dziewczynach jak nawet cipki na oczy nie widziales tylko posuwasz gumowa lale prawiku cha cha zalosny jestes

Gość gość
hehe ktos tu napisal, ze woli na recznym jechac bo obciach moglby byc jakby ktos sztuczna psite u niego w chalupie znalazl. Ja tez sobie kiedys chcialam pytonga na baterie sprawic, takiego z uszami. Ale nie kupilam bo dopiero bylaby padaka jakby mi ktos z domownikow zurawia zapuscil i wybebeszyl moje rupiecie i znalazl sztucznego siura! Siara jak ch*j!

Gość gość
ooooooooo pierwsza ruch​awica się odezwała, bronisz swojego leja? :D

Gość ruchaczyna
Ja gumowym szmatom podziękowałem. Zajmuja duzo miejsca i są zimne. A taka sztuczna łiła? mmmmmm....miodzio:). Zawsze pod ręką i zawsze gotowa na ostre rzniecie:). Czasem wale moja kapciore na suchara:). Teraz zbieram na sztuczna kakalnicę:)

Gość gość
ale jestescie p*******

Gość ruchaczyna
Acha!!!! Zapomniałem wspomnieć ze mam też sztuczną japę do loda:) Z***bioza!!!:)

Gość gość
tak my babki tez se lubimy podupczyc!

Gość gość
tiaaaa najlepsze piz​dziochy to sa te z cyberskóry, z wibracją i podgrzewaniem, trochę oliwy i hejjjjaaa :P

Gość gość
Lepiej mieć sztuczną c**e niż prawdziwą laskę przynajmniej wstydzić na ulicy za to się nie trzeba :O

Gość ruchaczyna
Moja kaczpa ma juz 12 lat:). Jest ze stomilu jeszcze:D A chodzi na pycie jak ta lala:)

Gość gosc ona
Hehe panowie po waszych wpisach widze ze gatunek ludzki niedlugo wyginie;-)

Gość gość
nie pyskuje nie marudzi i do roochania zawsze gotowa :classic_cool:

Gość gość
To przez wymagania kobiet i konkurencję. Swoją droga tyle ludzi na świecie że chyba tylko wojna mogłaby zniszczyć ten gatunek

Gość ruchaczyna
Nawet jak kiedyś nie daj Boże bede miał dziewczynę a.co gorsza żonę. Moja rozklapiocha bedzie zawsze ze mną. Czy pokloce sie z baba,czy bedzie miala ona okres lub smierdzace uplawy. Moja peździocha zawsze bedzie gotowa na puranie:)

Gość gość
r****czyna lubuje sie w twoich wpisach - wydaj tomik powiesci jakichs czy cos bo dobrze ci idzie!

Gość biZ0n
ale popatrz kobieto konstruktywnie na ten temat i nie wściekaj się bez powodu, gdy nie możesz albo nie masz ochoty lub głowa znowu boli i masz globus to facet radzi sobie jak potrafi , nie polazł na żadne d***** lub inne łajzy , przecież Ciebie nie zdradza pakując całą zawartość swojego kindybała w sztuczną peezdę , a może to jest zazdrość z Twojej strony, że facet wywalił całą zawartość z kindybała w dziurę plastikowej lalki i dlatego teraz jego bijesz wałkiem po głowie ?

Gość ruchaczyna
Zaraz jak skończę tu pisać,wypełnię swojego sztucznego japaka swoim pętem a potem zerżnę swoją sztuczną kuciapke na ostro:)

Gość gość
Czy ktoś już dziś zadowolił swoją sztuczną kochankę?:)

Gość ten zajebisty
Ja to mam dopiero laskę! Kupiłem za 300 złotych wysyłkowo łiłę z cyberskóry z czujnikami dotyku i GŁOŚNIKIEM! To jest jęcząca łiła :). Wykosztowałem się, ale było warto! Przypomina mi pierwszą i jedyną kobietę którą rupotałem...

Gość gość
ja już jestem po ale ulga mówię wam same plusy biorę moją Daisy bo tak ją nazywam bawię się nią kiedy tylko mam ochotę nią marudzi mi ona mnie nie zdradzi bo jest tylko moja i nic nie kosztuje jedyny wydatek to przy kupnie ale szybko się spłaca mówię wam świetna sprawa

Gość Sztuczna Kochanka
założymy chyba związek zawodowy, za mocno nas puracie :o