Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa88

samotność

Polecane posty

Gość nieszczesliwa88

Nigdy nie byłam w związku, nigdy z nikim nie byłam na poważnie. Nie wiem dlaczego ale nawet nie próbowałam. Brakuje mi spontaniczności, boję się że się nie uda więc nie ryzykuję. Chyba ten mój lęk przed porażką jest wszystkiemu winny. Skończyłam studia, nie mam już okazji do poznawania nowych ludzi, nie lubię klubów bo to nie mój styl. Czy jest jeszcze dla mnie nadzieja? Co mam zrobić żeby się zmienić, żeby kogoś poznać?

Gość gość
a jestes chociaz ladna?

Gość nieszczesliwa88
No właśnie tak.

Gość gość
Skąd jesteś?

Gość nieszczesliwa88
To nie jest ważne.

Gość gość
Jak się zapatrujesz na miłość oralną?

Gość gość
opisz sie!

Gość gość
poznać człowieka mozna nawet w autobusie, najwazniejsze to chciec pogadac i sie usmiechnac.

Gość nieszczesliwa88
Mam wrażenie że już się nauczę być na luzie i spontaniczna. Tylko zawsze taka spięta i niepewna :(

Gość gość
moge cie zaprosic na kawe/herbate? jestem przystojny i w twoim wieku :D

Gość andkaa
Jestem w podobnym wieku. Lubię czasem poimprezować, co nie oznacza, że jestem królową pewności siebie i skakania w ogień. Raczej też się wycofuję. Nie wiem gdzie, ale na pewno kogoś sympatycznego jeszcze poznam :) wpadnę na niego czy coś :P

Gość nieszczesliwa88
andkaa, do niedawna miałam takie podejście jak Ty. Ale nagle straciłam pracę, skończyłam studia i do tego jestem sama jak palec. Znajomi pozakładali rodziny, powyjeżdżali a do mnie dociera w jak beznadziejnej sytuacji jestem. Nie mam w nikim wsparcia, nawet towarzystwa. Nie wiem co ja mądrego robiłam przez te wszystkie lata.

Gość andkaa
Różnimy się pokładami cierpliwości ;) Niedługo też będę bez pracy, bo szefowa kończy biznes, szukam nowej, ale słabo to widzę. Z tym wpadaniem lubię sobie tak pogadać, nawet jeśli w to nie wierzę, chociaż szansa i tak o wiele, wiele większa niż na wygraną w lotto ;)

Gość gość
Może masz jakąś lekką odmianę nerwicy albo innego cholerstwa i dlatego jesteś taka spięta

Gość nieszczesliwa88
nerwica :D dzięki za diagnozę ale to raczej nie to

Gość gość
Wzięcie mają teraz puszczalskie. Jeśli się szanujesz - będzie problem. Uprawiałaś już seks?

Gość nieszczesliwa88
nie

Gość X88
Jeśli jesteś z WLKP to ja Ciebie chętnie poznam... Chyba mam podobnie, tyle że ja przekładałem studia nad takie sprawy, a po studiach ciężko jest kogoś sensownego poznać... :/

Gość gość
Czyli się szanujesz. Zero związków, zero seksu. Interesowałaś się choć odrobinę facetami?

Gość andkaa
Może taki masz charakter + samotność i brak osiągnięcia czegoś, co pozwoliłoby się czuć wartościowym człowiekiem i poczuć że ma się jakąś podstawę aby ryzykować. Ja czasem tak mam, że np sobie myślę, że niby umiem to co powinnam, ale skoro połowa absolwentów z mojego rocznika umie to samo, to niby czemu akurat ja mam być wyjątkowym pracownikiem, czyli tym którego zatrudnią i docenią?

Gość nieszczesliwa88
Tak, miałam kilku bliższych kolegów ale w pewnym momencie rozchodziło się po kościach. Podobali mi się, ale mimo że zapowiadało się na coś więcej kończyło się na koleżeństwie. X88, zupełnie inny rejon Polski.

Gość andkaa
Może musi dochodzić do seksu, żeby nie kończyło się na koleżeństwie :/

Gość gość
Bardzo chciałabyś mieć faceta?

Jeśli jesteś ładna jak twierdzisz to brak partnera prawdopodobnie jest skutkiem beznadziejnego charakteru (być może jego braku). Faceci nie lubią tak na prawdę lasek , które nie mają swojego zdania. Możliwe też ,że jesteś głupia, nie masz żadnych osiągnięć na tle intelektualnym (a fajni faceci nie lubią idiotek).

Gość gość
Odezwał się intelektualista z klasą :)

ile masz lat i czym się zajmujesz ? Mieszkasz w dużym mieście, miasteczku czy jakiejś wiosce ?

jak coś intelektualista, zresztą gdzie twierdziłam ,że nią jestem ;) ? A tak swoją drogą unika dialogu z niezalogowanymi pomarańczami z wyjątkiem, autorki.

Gość nieszczesliwa88
Uważam, że jeśli chodzi o charakter to raczej wina własnego zdania niż jego braku. Jak coś mi nie pasuje to się z tym nie kryję, nie staram się nikomu przypodobać na siłę. Może to raczej kwestia trudnego charakteru niż jego braku. Ale już wolę być taka niż pusta i śmiejąca się z byle czego. Dlaczego takie puste lale są bardziej popularne?

Gość gość
Bo są łatwe w odbiorze :P jak popularne serie w tv

no dobra a jak z wiekiem , pracą i miejscem zamieszkania ? Wbrew pozorom to ma znaczenie.