Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Anka Przybylska niech żyje zyje nam

Polecane posty

Gość gość

ja jej życze, by zyła, bez względu na to czy kocha dzieci bardziej od partnera czy tylko inaczej, chciałabym, by po prostu innym rodzajem miłości, ale jeśli nawet bardziej, to niech nie umiera, bo też chce życ jak każdy ale niech choroba sprawi, że tym lepiej wszystko doceni,w tym partnera, bo w wywiadzie tylko o dzieciach wspomniała i mnie wkurzyła, ale to nie znaczy, że jej źle życze

Gość gość
Nie wiem co Cb tak wkurzyło w tej wypowiedzi ?

Gość gość
w której wypowiedzi? Ani? będąc chora mówi, że jej największy sukces to, że ma w domu dzieci i, że sa to takie kochane dzieciaki dlaczego nie wspomniała, że ma też w domu faceta i, ze on taki kochany towarzytsz, że niewiele związków tak długo trwa, że tak sprawdza się w jej personalnym kryzysie i , ze tak sie cieszy, że go spotkała i razem moga byc??? dlaczego kobiety tak mało docenaija zwiazek, czemu macierzynstwo tak trwale i silnie odwraca ich mysli od związku, czemu ona wtak fatalnym momencie życia o tym nie wspomniała?

Gość gość
ona jest jakaś pieprznięta z tą swoją "walką" z paparazzi. Wrzuca jakieś swoje foty w gumowych maskach i w ogóle... co to ma być? Albo wydziera się na faceta z aparatem, że jest pedofilem. Nienormalna kobieta

Gość gość
nigdy jej nie lubiłem,taka pozerka na siłę,jak jej długo nie ma to wymysla bzdury żeby znowu zaistnieć

Gość gość
O juz bez przesady ,gdyby wspomniała tylko o facecie to też byloby żle... Fakt ,dla matki w obliczu ciezkiej choroby najwazniejsze sa dzieci .Proste, boi sie ze gdy nie wygra tej walki ,dzieci zostana bez matki i dlatego wspomina akurat dzieci . Kazda matka to zrozumie.... Ania jest wspaniała kobietą ,nieraz juz wypowiadała się na temat Jarka . Zycze Aniu wszystkiego naj ....Żyj nam dlugo .:-D

Gość gość
i tak nie długo kipnie

Gość gość
kurcze, przez moment przeczytałem "Anka Przybylska nie żyje" uff co za pomyłka

Gość gość
Tez jej nie lubie. Robi z siebie na sile gwiazde, a tak naprawde ani nie jest ladna ani utalentowana. Sama siebie wylansowala. Bo szla po trupach do celu. Poza rolami w kilku serialach i episodami w malo znaczacych filmach to nic nie osiagnela. Nie ma klasy, wdzieku, nigdy nie powiedziala niczego ciekawego w wywiadach. Z jednej strony chce prywatnosci, a z drugiej wpycha sie wszedzie na sile przyjmujac wszystko co sie da. Niedlugo zacznie reklamowac papier toaletowy. Glupia baba i tyle

Gość gość
Typowy polski burak,nawet z choroby zrobi sensację

Gość gość
Gościu 17.59 wiesz co myślęo takich ludziach jak Ty ?ZAWISTNI.!!!!

Gość gość
dlaczego w tym poy*****m kraju stwierdzanie faktów nazywa się zawiścią

Gość gość
"po trupach szła do celu"??? po jakich trupach???

Gość gość
Hehe dobre. Kazdy kto ma inne zdanie i odwazy sie je powiedziec glosno to jest odrazu zawistny. Bo lansom w mediach nie mozna sie przeciwstawic. No gratuluje polotu gosciu. Nie zycze jej nic zlego, ale mam prawo wyrazic moja opinie. A ja jej nie lubie i tyle, zreszta nie tylko ja.

Gość gość
18.00 Chciałabyś byc na Jej miejscu ???3 dzieci i ciezka choroba ktora nie wiadomo czym sie skończy ???! Boże ,jak czytam takie komenty to ściska mnie w dołku . Co z Was za ludzie ? Gdzie minimum empatii ?

Gość gość
A tobie radze zalozyc fanklub Przybylskiej, tam trafi swoj na swego i po klopocie.

Gość gość
prócz tego że jest zgrabna( czy ładna ,kwestia gustu) i pokazała się na golasa w paru filmach to raczej żadną rolą z butów nie wyrwała

Gość gość
przybylska jest tej klasy aktorką jak jej mąż piłkarzem

Gość gość
Tak ,zawistni .Tylko po co ogladacie te seriale i filmy w ktorych wystepuje .... Nawet nie macie pojęcia ile głownych ról zagrała a pie*** cie o jakiś epizodach... Zazdroscicie urody ,rodziny ,pieniedzy ...

Gość gość
O juz bez przesady ,gdyby wspomniała tylko o facecie to też byloby żle... Fakt ,dla matki w obliczu ciezkiej choroby najwazniejsze sa dzieci .Proste, boi sie ze gdy nie wygra tej walki ,dzieci zostana bez matki i dlatego wspomina akurat dzieci . Kazda matka to zrozumie.... Ania jest wspaniała kobietą ,nieraz juz wypowiadała się na temat Jarka . Zycze Aniu wszystkiego naj ....Żyj nam dlugo xxx a kto mowi, że miałaby tylko o facecie wspomnieć? tymczasem wspomniała TYLKO o dzieciach...;-/ jasne, każda matka to zrozumie...a każda żona? nie, przepraszam, ona jest matką, a jak nią się jest, tro zcasem po prostu o mężu się nie myśli, to ma do siebie macierzyństwo, że odbiera wam rozum.

Gość gość
Co niby mają innego do powiedzenia w kwestii Przybylskiej szkaradne przegrywy bez życia i zakompleksione gejki?

Gość gość
i to jest własnie merytoryczna dyskusja:-D wystarczy kogoś nie lubić a jad kafeteryjny cię zabije buhahahaa

Gość gość
"Tak ,zawistni .Tylko po co ogladacie te seriale i filmy w ktorych wystepuje ....Nawet nie macie pojęcia ile głownych ról zagrała a pie*** cie o jakiś epizodach...Zazdroscicie urody ,rodziny ,pieniedzy ..." +++++ Tak zazroscimy jej miedzynarodowej slawy, niezwyklej urody i klasy ala Claudi Schiffer, meza podrzednego pilkarza, kilka nedznych reklam z jej udzialem i dorobku 3 dzieci. A seriali nie ogladamy to one wpraszaja sie nam na ekran.

Gość gość
dlaczego nie jesteście wrażliwi, że jednak rola matki kłóci się z rolą żony? kobieta kochajaca nawet nie wspomni o ukochanym w sytuacji extramalnej;-///

Gość gość
mam nadzieje, ze umrze. Moja mama umarla, bo lekarze nie byli zainteresowani, aby ja odpowiednio zdiagnozowac, to dlaczego ona ma przezyc? Bo jest celebrytka i lekarze wokol niej skacza?

Gość gość
nie o tym był temat szczerez mówiąc....;-/ nawet nie wspomniała o swoim partnerze, który dał jej dzieci sorry, ale nikt tyle jej już nie da, cała jej duma i sens zycia wyrosły na tym związku, a ona nawet o nim nie wspomniała w wywiadzie

Gość gość
dowiem się po JAKICH TRUPACH szła do celu?

Gość gość
po trupie swojego męża dążyła do dzieci o nim nie wspomni, tylko o dzieciach nie moge się pogodzić z tym, ze kobieta matka nie umie myślec już inaczej

helojza daj se już spokój, co Cię obchodzi co powiedziała jakakolwiek celebrytka, cokolwiek powiedziała ma to napisane na karteczce przez osobę zajmującą się jej wizerunkiem. egzaminuj sobie maciorki z kafe, to ma więcej sensu niż pudelki

Gość gość
to wulgarna kobieta, z głośną jadaczką