Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Anka Przybylska niech żyje zyje nam

Polecane posty

Gość gość
Nie umiesz sie pogodzic bo nie jesteś chorą matka tych dzieci !!!!Zrozumiesz wrescie to ????Gdybys Ty była tak ciezko chora to tak bys dobierała slowa ???? On wie ze jest przez nia doceniany ...Boze w kazdym wywiadzie ma mowic o milosci do swojego partnera ?????

Gość gość
Co wy wygadujecie? Normalnie wlos sie jezy. Wiecie jak ona musi sie czuc z taka straszna choroba, utrata urody, bo stara nie jest, z tym ze ma male dzieci. Straszni jestescie, STRASZNI. Jakie to straszne uczucie umierac w tym wieku. Zal mi was

Gość gość
...

Gość gość
Autorko widac po wpisach ze nie masz dzieci a Twoj facet jest dla Ciebie calym swiatem .Ja tak to widzę .

Gość gość
"dowiem się po JAKICH TRUPACH szła do celu?" +++++++++++ A w jakis sposob przebija sie dziewczyna, ktora nie jest ani zjawiskowo piekna ani utalentowana?

Gość gość
Biedna tak schudla.

Gość gość
Poza tym co wy wypisujecie z ta smiertelna choroba. Z jakim rakiem? Skad wiecie ze on ma raka? Widzieliscie jej wyniki badan? Smieszne

Gość gość
Ja tam nikomu smierci nie zycze,ma małe dzieci, niech odchowa. A za swoje czyny i tak odpowie przed Bogiem. Moja ciocia zmarła mając lat 38, po błedzie pielegniarki. Zostawiła 9miesiaczniaka na którego bardzo bardzo czekała bo wczesniej zmarło jej dwoje dzieci, ale Bóg chciał inaczej. Może tamte aniołki chciały już mamę, nie wiem.

Gość gość
Już tam tabloidy wiedzą z dobrych źródeł. Daria Trafankowska chorowała na raka trzustki mówi się że ten trzustki jest paskudny . Szkoda mi jej okropnie .

Gość gość
Macie swojego boga,

Gość gość
Swayze, Pavatotti, Jobs - wszyscy na raka trzustki. Diagnza to wyrok, coś strasznego.

Gość gość
Ale nie zroilabym sobie dzieci z takimi genami

Gość gość
a dlaczego w każdym wywiadzie miałaby nie mówic o miłości do partnera???? o miłości do dzieci jakoś może mówić w każdym wywiadzie, prawda? jestem autoerką i nie mam ani faceta ani dzieci i co z tego? nawet jakby afcet byłby dla mnie całym światem, TO CO??? dlaczego dla niej całym światem moga byc dzieci, a dla kogoś facet njie może być? a swoją drogą, dlaczego całym światem nie jest dla niej rodzina, którą założyła, tylko dzieci??? mówicie o niej- bo to jest matka. i tu tkwi odpowiedx. przestała być zoną? jako matki ją rozumiecie, a jako żony? dlaczego jako zona sie nie wypowiedziała? bo jest matka. a rola matki wypiera rolę żony w sercu. nikt mi nie powie, że ejst ianzcej. potem się kłócicie, że nie, że w takim samym stopniu jesteście żonami co matkami,a to nie prawda

Gość gość
no to nazwij te TRUPY po imieniu, a nie rzucasz tylko bezpodstawne oskarżenia

Gość gość
A co ty bredzisz kobieto. Pewnie ze kocha meza, ale widac nie musi mu tego mowic publicznie.

Gość gość
głupawa autorko, wróć tutaj, gdy juz matką zostaniesz:O dzieci, drugiej matki mieć nie będą, a partner spokojnie może znaleźć sobie nową kobietę, to jest ta zasadnicza różnica

Gość gość
rola żony kłóci się z rolą matki, a kobieta, która rodzi dziecko staje się matką i już nie myśli jak ,zona, czego dowodem jest Przybylska on dał jej te dzieci, od niego się zaczęlo on jest jej wsparciem w inny sposób niz dzieci, a ona wie, że ma o nich wspomnieć w wywiadzie iekawa jestem czy jakby wspomniała tylko o męzu, nie zastanawiałybyście sie czemu nie mówi o dzieciach i nie docenia ich wsparcia a jak jest odwrotnie to już tego nie widzicie, bo zaley wam na samych dzieciach, bo to, że jesteście przede wszytskim matkami w praktyce oznacza, że wasze "żonkowstwo" ma dla was daleko drugorzędne znazcenie

Gość gość
i co ,z najdzie sobie tą nowa partnerkę i to niby będzie ta sama osoba, ta, z którą przeżył młodosc i spłodził swoje dzieci? zacznijcie kochać męzów i wtedy wróccie na ten temat;-p męza kocha, ale nie musi mu tego mówić publicznie, to ciekawe, ale dzieciom musi prawda?

Gość gość
Walnij sie w leb z rozbiegu

Gość gość
dorośnij dziewczynko, przeżyj cokolwiek i wtedy zakładaj topiki na tak poważne tematy na razie g***o wiesz o życiu

Gość gość
za to wy bardzo wiele, co widac po kafeterii każda z was przeżyła wpadkę, dehumanizujący poród, biedę, albo wręcz przeciwnie- bogatego męża i całe życie bycie w domu i wy niby k***a więcej o życiu wiecie, jasne;-. do tak wielu wniosków was ta wiedza sprowadza, ze kochacie dzieci bardziej od męża i to cala filozofia jasne, ze nie chce takiej wiedzy życiowej

Gość gość
No włas nie nie masz nikogo ,ani meza ani dzieci to co Ty mozesz wiedzieć .Naczytałas sie jakichś pierdołek psychologocznych i bredzisz .

Gość gość
ciekawa jestem czy jak twoje dziecko mówi co czuje to też mu odpowiadasz- a co ty możesz wiedziec/...tylko dlatego, że mu brakuje jakiegos tam doświadczenia k*******.wtedy oczywiście perspektywa jest inna. wy za to od tej swojej dojrzałości i dośwaidczenia skostniałyście, a mózgi obwisły wam jak te cycki

Gość gość
pierdołki psychologiczne najwięcej jeszcze mogłyby wam pomóc w waszej sytuacji pierwsze do psychologa będziecie latały jak coś sie młodym stanie

Gość kerris
na co ona jest jeszcze chora?....

Gość gość
tylko na raka chyba, "tylko"

Gość kerris
ale niby przezsla jakas operacje i miala byc juz zdrowa! co to za rodzaj raka? mozna go wyleczyc?

Gość gość
Nie przepadam za nia jako aktorka ale strasznie jej wspolczuje :(